]Network MediaPlayer 3.5" Kit

Reaction score
19
Καλησπέρα παιδιά,

Ένας φίλος ενδιαφέρεται για media box και του έχει γυαλίσει το παρακάτω της Freecom:

Network MediaPlayer 3.5" Kit - http://www.freecom.com/productsubs.asp?CatID=8060&sCatID=1147625

Φένεται πολύ δελεαστικό (δεδομένου ότι προϋπάρχει ένας σκληρός δίσκος) και ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δει κανείς ή γνωρίζει κάτι παραπάνω γενικότερα για τα προϊόντα της εταιρείας.

Αυτό που τον ξενίζει είναι ότι δεν υποστηρίζει κάποιες ρυθμίσεις κωδικοποίησης στα XviD (Qpel και GMC) και προφανώς αυτά τα video δεν θα τα παίζει. Άραγε είναι απαγορευτικό αυτό; Χρησιμοποιούνται συχνά αυτές οι ρυθμίσεις;

Αν έχετε κι άλλες προτάσεις, ευπρόσδεκτες!

Reaction score
0
Το έχω αυτό. Οσο καιρό το έχω δεν έχει τύχει να μη παίξει κάτι. ΑΛΛΑ.
1.ΔΕΝ παίζει ελληνικούς υπότιτλους
2. Το 1080i δεν είναι και σπουδαίο. Ο scaler δηλαδή δε λέει και κάτι.
3. Δεν είναι καθαρό Network player. Δηλαδή αυτό πρέπει να είναι συνδεδεμένο στη TV και όχι κάπου στο δίκτυο. Τραβάει υλικό από υπολογιστή. Δεν μπορεί ο υπολογιστής να τραβήξει από αυτό. Κάνει μόνο streaming ή πάιζει ότι έχει στο σκληρό του.
4. Γεμίζει μόνο από USB. Δηλαδή download κάνει μόνο από USB και όχι από ethernet. Και φυσικά δε μπορείς να δεις μέσω ethernet τί έχει μέσα ο σκληρός.

Το θετικό του είναι ότι διαβάζει δίσκο NTFS.

Βολεύει τελικά αν έχει ένα server κάπου γιά να κάνει streaming το υλικό του server.
Από μουσική δε παίζει flac. ΜΡ3 παίζει κανονικά. Το ίδιο και φωτογραφίες με slide show.
Αν τα ξέρεις αυτά είναι ένα καλό και αξιόπιστο μηχνάνημα.

Reaction score
19
Το έχω αυτό. Οσο καιρό το έχω δεν έχει τύχει να μη παίξει κάτι. ΑΛΛΑ.
1.ΔΕΝ παίζει ελληνικούς υπότιτλους
wall_1

Βλέπω ότι στο forum τους ζητάνε αλλά τους έχουν λίγο γραμμένους :happy_8:
http://forum.freecompromo.com/viewtopic.php?t=1508

3. Δεν είναι καθαρό Network player. Δηλαδή αυτό πρέπει να είναι συνδεδεμένο στη TV και όχι κάπου στο δίκτυο. Τραβάει υλικό από υπολογιστή. Δεν μπορεί ο υπολογιστής να τραβήξει από αυτό. Κάνει μόνο streaming ή πάιζει ότι έχει στο σκληρό του.

4. Γεμίζει μόνο από USB. Δηλαδή download κάνει μόνο από USB και όχι από ethernet. Και φυσικά δε μπορείς να δεις μέσω ethernet τί έχει μέσα ο σκληρός.
Έχεις περάσει τον NDAS driver; Αυτά κανονικά υποστηρίζονται, όπως λέει στο FAQ:

How can I get access to the hdd of the NMP35 over the network?
Please download the NDAS software on this website over Support > Drivers > Media Player > Network Media Player 35 (Kit) Please disable the firewall and disable the your antivirus software for installing the NDAS software. After the installation please set the following NDAS files under exeptions in the firewall. Then you can enable the antivirus and firewall again. ndasbind.exe, ndasmgmt.exe, and ndassvc.exe. You can find the NDAS read/write keys on the productlabel.

Αναφέρεται στο μεγαλύτερο μοντέλο αλλά τα λέει στο FAQ του 3,5'' Kit.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut