Network streaming?

Reaction score
1.469
Επειδη εχω ψιλομπερδευτει
Μεχρι τωρα μεσω ενος πολυκαναλου marantz που ειναι Spotify ready κ οντας premium member του spotify ανακαλυψα/πτω την μουσικη.
Τωρα πια εχοντας αναβαθμιστει σημαντικα οσον αφορα ηχεια ενισχυτες κτλ ψαχνομαι για το ποια και πως εφαρμογη θα χρησιμοποιησω για streaming μουσικης, επειδη κιολας δεν βρισκω κ ολα τα κομματια που θελω να τα κατεβασω σε lossless ποιοτητα αγοραστα η οχι
Βλεπω πως μονο τα network players ειναι ειτε tidal ειτε spotify ready κανένα κ τα δυο κ οχι τα dac
Επισης ειδα κ αλλες εφαρμογες οπως το deezer που προσφερει καλυτερη ποιοτητα streaming ομως δεν εχω δει network player που να ειναι deezer ready
Αυτο τι σημαινει?πως θα παιξω μουσικη streaming ελεγχοντας την ασυρματα απο το ios η android η pc χρησημοποιοντας τα κινητα η τα λαπτοπ ως wireless controllers?
Μπορω να το κανω με ολες τις υπηρεσιες?tidal,spotify,deezer;

Reaction score
834
Φοβάμαι πως έχεις μπερδευτεί πολύ, όχι λίγο.

Να το πάρουμε από την αρχή:
Με χρήση του Marantz ως media player (Spotify premium member) ακούς σε ποιότητα MP3/384kbps. Όχι lossless (το Spotify δεν δίνει αυτή τη δυνατότητα).

Τωρα πια εχοντας αναβαθμιστει σημαντικα οσον αφορα ηχεια ενισχυτες κτλ ψαχνομαι για το ποια και πως εφαρμογη θα χρησιμοποιησω για streaming μουσικης, επειδη κιολας δεν βρισκω κ ολα τα κομματια που θελω να τα κατεβασω σε lossless ποιοτητα αγοραστα η οχι
Την εφαρμογή για πού τη θέλεις; Δεν σε καταλαβαίνω.

Επισης ειδα κ αλλες εφαρμογες οπως το deezer που προσφερει καλυτερη ποιοτητα streaming ομως δεν εχω δει network player που να ειναι deezer ready
Squeezebox Touch - δεν είναι εφαρμογή, είναι media player. Και στριμάρει απο υπηρεσίες όπως Spotify, Tidal και Deezer.

Αυτο τι σημαινει?πως θα παιξω μουσικη streaming ελεγχοντας την ασυρματα απο το ios η android η pc χρησημοποιοντας τα κινητα η τα λαπτοπ ως wireless controllers? ;
Αν εννοείς να στριμάρεις μέσω Airplay (iOS) ή Android, ξέχνα το lossless. H ανάλυση είναι υποδεέστερη.

Μπορω να το κανω με ολες τις υπηρεσιες?tidal,spotify,deezer;
Μπορείς. Είτε μέσω υπολογιστή (PC/Mac) είτε με ένα media player όπως το Squeezebox Touch (και σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα). Απλώς και στην περίπτωση αυτή, ξέχνα το loosless - στριμάρεις ό,τι σου δίνει το Spotify/Tidal/κ.λπ.

Last edited:

Reaction score
1.469
Ναι το ξερω πως με το spotify επαιζα mp3 στην πραγματικοτητα παροτι premium member
Την εφαρμογη (application) θελω να την εχω ειτε σε ενα iphone ειτε σε ενα android ειτε σε ενα macbook είτε σε ενα λαπτοπ windows
Ασυρματα μεσω των κινητων,λαπτοπ κτλ θελω μονο διαλεγω τα τραγουδια κτλ το θελω σαν controller δεν θελω
τραγουδια που χω αποθηκευμενα στο λαπτοπ ή το iPhone να τα στριμαρω στο οποιο network player
Θελω να μπορω πχ μεσω tidal η deezer να παιζω lossless τη μουσικη

Reaction score
834
Ναι το ξερω πως με το spotify επαιζα mp3 στην πραγματικοτητα παροτι premium member
Την εφαρμογη (application) θελω να την εχω ειτε σε ενα iphone ειτε σε ενα android ειτε σε ενα macbook είτε σε ενα λαπτοπ windows
Ασυρματα μεσω των κινητων,λαπτοπ κτλ θελω μονο διαλεγω τα τραγουδια κτλ το θελω σαν controller δεν θελω
τραγουδια που χω αποθηκευμενα στο λαπτοπ ή το iPhone να τα στριμαρω στο οποιο network player
Θελω να μπορω πχ μεσω tidal η deezer να παιζω lossless τη μουσικη
Το Squeezebox Touch μπορείς να το χειρίζεσαι μέσω του κινητού σου, έχει μια τρομερή εφαρμογή για iOS. Για macbook/pc δεν χρειάζεσαι εφαρμογές - μπαίνεις απο τις ιστοσελίδες, αλλά χωρίς δυνατότητα τηλεχειρισμού.

Reaction score
122
Για Android το BubbleUPnP έχει ενσωματωμένη υπηρεσία Tidal (μαζί με Quobuz και Google Music).

Στο μενού του BubbleUPnP επιλέγεις Cloud και μετά Tidal και εισάγεις όνομα χρήστη και κωδικό. Και RENDERER τον Marantz.

Σε Sony τηλέφωνα υπάρχει το app ''Music'' της Sony που έχει το Spotify ως ενσωματωμένη υπηρεσία.
Και επιλέγεις το τετράγωνο εικονίδιο ''Cast to'' και μετά τον Marantz.

Reaction score
1.469
Οχι δεν το εξηγησα σωστα μαλλον
Με τον marantz που χε ενσωματωμενη την υπηρεσια το κανα αυτο
Τωρα θα εχω εναν δικαναλο χωρις αυτες τις υπηρεσιες
Πρεπει να παρω ρωτησα network player;οπως πχ το cambridge audio cxn;επισης το cxn πχ ειναι spotify ready αν εγω δεν θελω μουσικη μεσω spotify αλλα μεσω tidal;
Δεν μπορω να παιξω?

Reaction score
122
Οχι δεν το εξηγησα σωστα μαλλον
Με τον marantz που χε ενσωματωμενη την υπηρεσια το κανα αυτο
Τωρα θα εχω εναν δικαναλο χωρις αυτες τις υπηρεσιες
Πρεπει να παρω ρωτησα network player;οπως πχ το cambridge audio cxn;επισης το cxn πχ ειναι spotify ready αν εγω δεν θελω μουσικη μεσω spotify αλλα μεσω tidal;
Δεν μπορω να παιξω?
'Οπου marantz βάζεις network player σε αυτά που έγραψα παραπάνω. Δηλαδή με το BubbleUPnP έχεις και tidal σε network player.

Reaction score
122
και μόλις τώρα δοκίμασα το δωρεάν 30 ημέρες tidal με το δικό μου network player και Bubbleupnp και δουλεύει τέλεια και lossless (flac 44.1/16bits). Αλλά η συνδρομή για lossless είναι 14 € το μήνα.

Reaction score
1.469
και μόλις τώρα δοκίμασα το δωρεάν 30 ημέρες tidal με το δικό μου network player και Bubbleupnp και δουλεύει τέλεια και lossless (flac 44.1/16bits). Αλλά η συνδρομή για lossless είναι 14 € το μήνα.
Ναι το ξερω ειναι ακριβο το tidal
Διαβασα καλα λογια για το deezer ιδια ποιοτητα κ μεγαλυτερη βιβλιθοθηκη απ το tidal
Θα το ψαξω το bubbleupnp δεν το γνωριζω καθόλου
Εσυ ποιο network player εχεις?
Κ πως ειναι η διαταξη σου?
Network pl.-ενισχυτης- ηχεια?

Reaction score
122
Ναι το ξερω ειναι ακριβο το tidal
Διαβασα καλα λογια για το deezer ιδια ποιοτητα κ μεγαλυτερη βιβλιθοθηκη απ το tidal
Θα το ψαξω το bubbleupnp δεν το γνωριζω καθόλου
Εσυ ποιο network player εχεις?
Κ πως ειναι η διαταξη σου?
Network pl.-ενισχυτης- ηχεια?
Network player το yamaha np-s2000 αλλά δεν παίζει τόση σημασία. yamaha a-s2000 ο ενισχυτής και sonus faber toy tower τα ηχεία. Τώρα ακούω το νεο άλμπουμ των Coldplay στο tidal και είναι πολύ καλό!

Reaction score
1.469
Οχι ρωτησα για την διαταξη αν παρεμβαλεται μεταξυ network pl κ ενισχυτη καποιo dac
Επειδή μου το προτειναν για καλυτερο ηχητικο αποτελεσμα να παρω εναν φθηνο network pl να το συνδεσω σε ενα καλο dac κ μετα το dac στον ενισχυτη

Reaction score
1.469
Παντως να εχεις ενα network player οπως πχ marantz na8005 η cambridge a cxn κ να μπορεις να παιξεις κ μεσω spotify κ μεσω tidal κ μεσω οποιασδηποτε αλλης μουσικης υπηρεσιας δεν υπαρχει
Αν υπηρχε θα σπαγε ταμεια

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
Ακούω απο ένα Naim Unitilite και παίζει και Tidal και Spotify και ο χειρισμός απο το κινητό.
Την ιδια δουλειά κάνουν όλα τα streamers της Naim.
Δυστυχώς όμως είναι ακριβά :(.

Reaction score
1.469
Ακούω απο ένα Naim Unitilite και παίζει και Tidal και Spotify και ο χειρισμός απο το κινητό.
Την ιδια δουλειά κάνουν όλα τα streamers της Naim.
Δυστυχώς όμως είναι ακριβά :(.
Nαι?
Το κοιταω τωρα ςχει κ cd player κτλ
Ειναι ψιλοπαλιο μοντελο ε?το χεις καιρο εισαι ευχαριστημενος?

Reaction score
7.194
νομιζω οτι αν κανεις λιγη υπομονη,η επομενη γενια προσιτων music network players,θα εχει αυτες τις δυνατοτητες.....σημερα μονο για το spotify το οποιο ομως δεν ειναι μη απωλεστικο. Αν φυσικα μπορεις να πας σε καποιο naim δεν το συζηταμε,καντο με κλειστα ματια.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
Είναι όλα σε ένα, είναι και ενισχυτής ηχείων, παίρνει και ακουστικά, παίζει και αρχεία από usb stick, παίζει και cd και βέβαια streamάρει από wifi ή Ethernet υπηρεσίες tidal, Spotify, Internet radio αλλά και UPnP. Επίσης έχει εισόδους ψηφιακές για να συνδέσεις άλλες ψηφιακές συσκευές.

http://hifi-advice.com/Naim-Uniti-review.html
http://www.whathifi.com/naim/unitilite/review
[DOUBLEPOST=1465836617][/DOUBLEPOST]Τα link τα έβαλα έτσι για να διαβάσεις για τις δυνατότητες τους, προφανώς και δεν σύμφωνω με όλα όσα γράφονται εκεί, θα σου έλεγα να τα ακούσεις και να κρίνεις εσύ.
Φιλικά

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.595
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr