Neutron Music Player -Αndroid

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Neutron is a professional music player with high quality 32/64-bit audio rendering engine which helps to deliver to you the best possible sound quality from your portable device.

Neutron provides the sophisticated UI with advanced controls for music playback. It is not easy or another 'pop' music player, it is developed for the audiophiles and those who really in love with music. Recommended for use with Hi-Fi/High-End audio hardware.

http://neutronmp.com/

http://

http://

Για αυτους που εχουν συσκευες με Android λειτουργικο.....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Neutron Music Player -Αndroid

επειδη εχω android desktop για transport και χω δοκιμασει πολλα, εκει που παντα καταληγω ειναι στο xbmc. Το neutron ειναι σουπερ να ακους απο smartphone με ακουστικα, εχει μια ταση να παιζει λιγο boostαρισμενα πραγμα που κολακευει.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Βρε σεις έχετε θέμα...:tongue:
όλοι οι hi-endάδες βρίζουν τις κάρτες ήχου των PC και μου βάζετε hi-end music player σε φορητές συσκευές :headbang:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Neutron Music Player -Αndroid

Βρε σεις έχετε θέμα...:tongue:
όλοι οι hi-endάδες βρίζουν τις κάρτες ήχου των PC και μου βάζετε hi-end music player σε φορητές συσκευές :headbang:
Μα.......εγω εχω αππλε καλε μου!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Αυτά είναι ακόμα χειρότερα, όλα είναι στριμωγμένα ουσιαστικά σε ένα SoC(system on chip) και δεν έχουν στόχο την ποιότητα εικόνας και ήχου αλλά την ευκολία, την χαμηλή κατανάλωση και την χαμηλή τιμή...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Neutron Music Player -Αndroid

Αυτά είναι ακόμα χειρότερα, όλα είναι στριμωγμένα ουσιαστικά σε ένα SoC(system on chip) και δεν έχουν στόχο την ποιότητα εικόνας και ήχου αλλά την ευκολία, την χαμηλή κατανάλωση και την χαμηλή τιμή...
χμμμ, για να δουμε εαν ειναι ετσι τα πραγματα:

Για τον ηχο κ την εικονα ας πουν αν θελουν ο ΜΗ κ ο delamostre που το χουν δει κ το χουν ακουσει.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.215
Γιατί συνεχίζεις; Αφού δεν είναι της Μικρομαλακής αποκλείεται να παίζει.-

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ναι έχεις δίκιο, το συγκεκριμένο δεν τα έχει όλα σε ένα.
Αν έχω καταλάβει καλά, δεν υπάρχει αναφορά στο επίσημο site, χρησιμοποιεί τον audio codec ALC662 5.1 24/96 της Realtek που παρουσιάστηκε το 2007.
Για το HDMI που χρησιμοποιεί δεν μπόρεσα να βρω κάτι αλλά είδα πολλές αναφορές για την μη-υποστήριξη σε passthru ή downmix διαφόρων formats ήχου.

με το Realtek ALC662 για τον ήχο και το Mali400 για κάρτα γραφικών δεν μπορείς να μιλάς για ποιότητα ήχου και εικόνας....
ίσως στο μέλλον να αλλάξουν τα πράγματα αλλά σήμερα δεν το έχουν...

Υ.Γ. δεν είναι θέμα Microsoft, είναι θέμα hardware και επεξεργαστικής ισχύος κατά πρώτον και software κατά δεύτερον

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεν χρησιμοποιει καποιο συγκεκριμμενο audio codec ουτε video codec, καθε προγραμμα μπορει να χρησιμοποιει διαφορετικο. Το xbmc πχ χρησιμοποιει το audiotrack για την αναπαραγωγη audio. Μην ξεχνας οτι ολα αυτα τρεχουν κατω απο μια πολυ "ελαφρια" πλατφορμα πραγμα που εχει σημασια. Τα mips του συγκεκριμμενου συνδυασμου δεν υπολειπονται σε σχεση με αντιστοιχα media players, το minix δεν ειναι media player, ειναι ενα μηχανημα με android πλατφορμα και πολυ software για αναπαραγωγη media. Στο προγραμματιστικο κομματι ειναι πισω οτιδηποτε αφορα το android, στο software αναπαραγωγης βιντεο δεν ειναι τελειοποιημενος ακομη ο κωδικας που αφορα την gpu. Οσον αφορα τον ηχο, απ την οπτικη παντα μιλαμε, ειναι υποδειγματικος και τον εχω συγκρινει με το ιδιο υλικο, με αλλες πηγες πανω στο ιδιο dac. Oσον αφορα τις ταινιες, απο δυο mediaplayer της κατηγοριας τιμης του που δοκιμασα, δεν ειχε διαφορα. Με τουμπανα htpc και καρτες γραφικων τανκ, καθως και media player των 300 ευρω, πολυ πιθανον να υπαρχει, αλλα η τιμη του δεν ειναι τετοια που θα το βαλεις να παιξει στο ιδιο γηπεδο με αυτα. Οποιος εχει λιγα φραγκακια παραπανω παιρνει πιο δυνατο παρομοιο android με 4πυρηνο cpu κ πολυ πιο δυνατη gpu, κ εκει θα θελα να δω τι γινεται.
Μιλωντας αυστηρα για ηχο, μιας κ το θεμα για android based audio software αναφερεται, το μηχανηματακι εχει χαωδη διαφορα απο τον ηχο που πηρα απο τις οπτικες των αλλων 2 media players.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Το πολυκαναλο στον ηχο ειναι θεμα αλλα εχουν πεσει με τα μουτρα κ καποια στιγμη λογικα θα τα φτιαξουν. Οι γνωστες παιδικες ασθενειες. Για δικαναλο audio παντως ειναι μια χαρα (με xbmc).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Βρε Παντελή μην μπερδεύεις το software(XBMC-audiotrack) με το hardware(Realtek ALC662), το software χρησιμοποιεί το hardware και περιορίζεται από αυτό, το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου να βάλεις δεν πρόκειται να πάρεις καλύτερο ήχο από αυτόν που μπορεί να δώσει το hardware, στην περίπτωσή μας το ALC622, δεν θα πάρεις δηλαδή καλύτερο διαχωρισμό καναλιών ή καλύτερο S/N από αυτά που μπορεί να δώσει το hardware.
Τα σύγχρονα PCs έχουν πολύ καλύτερους audio codecs από το ALC662, τα media players δεν έχουν και τον καλύτερο ήχο εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
Αν θες ανέφερε τα media players που σύγκρινες...

Εγώ πάντως επιμένω, η συγκεκριμένη κατηγορία είναι φθηνή, προσφέρει ευκολία στον χρήστη καταναλώνει πολύ λίγη ενέργεια και έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις για το μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών, μέχρι εκεί όμως....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Kαπου στο site του αντιπροσωπου εχει ενα blog που τα λεει ολα αναλυτικα για το hardware, σαν audio hardware μεσα στο μενου του android αναφερει το RΚ3066 γιαυτο μαλλον δεν υπαρχει πουθενα το realtek σαν αναφορα.

Με τα συγχρονα pc's δεν το συγκρινω λογω τιμης, σε στερεο παντως το δικο μου pc με m2tech 1ης γενειας, δεν επαιξε καλυτερα. Τα media player ηταν το med400, WDTV το τελευταιο.

εχουμε βγει offtopic... :lolsign:

Reaction score
8.905

Πάντως σαν πλέιερ είναι εξαιρετικό και εάν υπολογίσεις και τι τιμή έχει... ουδέν σχόλιο! :thumbsup:

Μια χαρά είστε, το βρήκα ενδιαφέρον.
Γιώργο μην δίνεις σημασία... διαβόλου μηχανήματα είναι τούτα...

Reaction score
3.980

Eμένα θα μου άρεσε ένα ταμπλετ να μπορεί να παίξει σαν media player.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april