New Order Live in Athens (ejekt festival 3-6-2006)

Reaction score
1
Κόσμος αρκετός, διαφορες ηλικιες και στυλ.
Ήχος μέτριος, μου φάνηκε ότι μπουμάριζε... :roll:
Έπαιξαν λιγότερο από 2 ώρες και μπορώ να πω ότι η σκηνική του παρουσία δε με ξετρέλανε (όπως είχε γίνει πέρυσι λ.χ με τον Smith των Cure).
Στα ΤΡΟΜΕΡΑ τους κομμάτια βέβαια έγινε το "έλα να δεις" (λχ στο true faith) με όλο τον κόσμο χοροπηδα αλλά εκεί που ήσουν "φτιαγμένος" παπ τέλος (γύρω στις 12 κ κατι δλδ, βγηκαν 10.30 περίπου)
Ουρά στην είσοδο δεν υπήρχε να φανταστείτε ότι τη μεγαλύτερη ουρα τη συναντούσες στα... σουβλάκια :lol: :lol: :lol:όπως μαρτυρά και η

φωτο1

όπως έλεγα λοιπόν το έλα να δεις έγινε στο true faith

φωτο2

αλλά και στο blue monday

παραθέτω και τις άλλες φωτο:

Ξέρω, ξέρω άθλια φωτο... που ήσουν ρε VIDEOMIX να βγάλεις καμιά φωτο της προκοπής... :lol:

Reaction score
7
Ο ήχος ήταν όντως ψιλοχάλια, η διοργάνωση όμως σε γενικές γραμμές μπορώ να πω αξιοπρεπής και ο κόσμος πολύς... Ουρά στην είσοδο υπήρχε κατά τις 18.30 που έφτασα εγώ και οφειλόταν κυρίως στην καθυστέρηση για να μας περάσουν τα ροζ βραχιολάκια, αλλά στην έξοδο από το πάρκινγκ η ουρά ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Και μερικές φωτογραφίες από Radio 4 και Hooverphonic:

Radio 4 με τον φοβερό περκασιονίστα

Και Hooverphonic με το φοβερό φόρεμα...

Reaction score
1
ένα ακόμα που δεν είπαμε είναι ότι υπήρχαν 2 διαφορετικές σκηνες (η μια διπλα στην άλλη) από την δεξια όπως κοιταμε βγήκαν οι Hooverphonic και απ την αριστερη οι Order
επίσης η σκηνες ηταν τοποθετημενες κάπως χαμηλά και δεν είχε πολύς κοσμος τη δυνατοτητα να βλεπει εκτος κι αν πλησιαζε παρα πολυ

Reaction score
8
Ζωντανή Ιστορία!!!!
Καλοί, και το βασικό δεν έχουν ξεχάσει από που ξεκίνησαν. Love Will Tear Us Apart, Again!!!!
Θα μπορούσαν να παίξουν λίγο παραπάνω, πιστεύω να ξαναέρθουν του χρόνου και αυτή τη φορά να μη διεκπεραιώσουν, απλά.

Ο ήχος ειδικά μπροστά, χάλια.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988