New os screen.

Reaction score
30.401
Κύριοι καλησπέρα , γράφω εδω γιατί θεωρώ οτι στο άλλο thread έγινε κατάχρηση να μιλάμε για εικόνα και προβολείς.Το άλλο είναι το denon avp - poa a1hd στο πολυκάναλοι ενισχυτές.
Λοιπόν όπως ηδη γνωρίζετε άλλαξα οθόνη και πήρα μια os 120" , αυτό για όσους δεν ξέρουν 120 ίνττσες.
Η προηγούμενη ήταν μια megavision 104 " ....Ελληνική , έτσι μου είπανε , με πανί και μηχανισμό αμερικάνικα.
Παιδιά η διαφορά στην ποιότητα της εικόνας βγάζει μάτια. Δεν είναι οι πιο πολλές ίντσες , αλλά ούτε και κάτι άλλο. Η οθόνη απλά δεν παίζεται.
Ξαναείδα ολο το hellboy ii, και λέω ολα αυτά που βλέπω τώρα πριν που ήταν??
Παίδες είδα πράγματα που δεν εχω ξαναδεί. Δεν μπορεί ενας προβοέας κάνει την διαφορά.
Ετσι νόμιζα ,αλλά του κάκου.Αυτό που είδα δεν περιγράφεται. Αάααλλη εικόνα, με άααααλο κόντραστ και άαααααλλο μάυρο.Ξέρω σας κουφαίνω αλλά ετσι εχει το πράγμα.

Reaction score
32
Απάντηση: New os screen.

New os screen. Δεν βρήκα στο google τίποτα σχετικά. Φίλε John δώσε μας περισσότερα χαρακτηριστικά ή link.

Reaction score
30.401

Σε συγκριτικό που έκανε το γερμανικό audiovizion την έβγαλε καλύτερη απο την stewart .

Reaction score
30.401

Διορθώνω γιατί έγραψα μαμακίες και δεν κάνει, στο συκγριτικό λοιπόν , μεταξύ supernova, greyhawk, firehawk, os, η os πήρε την διάκριση καλύτερης απόδοσης σε σχέση με την τιμή.δλδ value for money , δεδομένου οτι οι άλλες ήταν πολλαπλάσια ακριβές.Δεν την έβγαλε καλύτερη απο την stewart , πώς θα μπορούσε άλλωστε , αλλά με βάση τα χρήματα της stewart και της os΄βγήκε σαν καλύτερη αογρά η os.
Αυτό για να μην γράφονται ανακρίβειες και παραπλανητικά σχόλια.
Η αλήθεια απεκαταστήθη νομίζω.

Reaction score
1

και ποιος τις φαιρνει αυτες τις os οθονες εδω ?
ποσο σου πηγε ?, ειναι και ηλεκτρικη αυτη που πηρες ?

Reaction score
403

Διορθώνω γιατί έγραψα μαμακίες και δεν κάνει, στο συκγριτικό λοιπόν , μεταξύ supernova, greyhawk, firehawk, os, η os πήρε την διάκριση καλύτερης απόδοσης σε σχέση με την τιμή.δλδ value for money , δεδομένου οτι οι άλλες ήταν πολλαπλάσια ακριβές.Δεν την έβγαλε καλύτερη απο την stewart , πώς θα μπορούσε άλλωστε , αλλά με βάση τα χρήματα της stewart και της os΄βγήκε σαν καλύτερη αογρά η os.
Αυτό για να μην γράφονται ανακρίβειες και παραπλανητικά σχόλια.
Η αλήθεια απεκαταστήθη νομίζω.
κανα λινκ απο το συκγριτικό στο audiovizion υπαρχει?

Reaction score
1

Γιαννη το μοντελο που αγορασες εχει εντατηρες?

ψαχνοντας το ματι μου πηρε ενα μοντελο της ΟS ( απο τον γερμανο εισαγωγεα) που προσφερει προεντατηρες.....

θα ξανακοιταξω και θα ανεβασω το λινκ.....

Reaction score
0

Αυτές οι οθόνες κάνουν και για κατηγορία VW100 VW200?
Τις φέρνει κανείς Ελλάδα / Ευρώπη?

Reaction score
30.401

Παιδιά οι os SCREENS είναι γιαπωνέζικες , κυριλέ οθόνες , κάνουν για όλους τους προβολείς, εχουν πολύ καλό λόγο τιμής απόδοσης, και εχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία τα ξέρει καλύτερα ο Μ. καστρουνής.Η δικιά μου είναι ηλεκτρική 120 ιντσες , και στοίχισε 1380e, μέσω γνωστού που δουλεύει στον σαραβέλο , ο οποίος και τις αντιπροσωπεύει.Τηλ 210 9895000.
Εγω ως τελικός χρήστης μπορώ να πω οτι είμαι υπέρ το δεον ικανοποιημένος.

Reaction score
30.401

ΔΙΟΡΘΏΝΩ λάθος ποστ , , τα λεφτά δεν είναι αυτά που γράφω , τόσο είχα πάρει την megavizion , sorry λάθος, το πόσο θα βγεί η os θα το δω απο δευτέρα.

Reaction score
403

και παλι με γεια!!,

ενημερωσε μας και για την τιμη οταν μπορεις...
αν μπορεις ρωτα και ποσο περιπου εχει και η σταθερη 120''.

Reaction score
30.401

Λιανική τιμή για την ηλεκτρική 120 " είναι 1780 ευρώ.
Για σταθερή δεν μπόρεσα να μάθω.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.418
Members
38.696
Νεότερο μέλος