newbie questions - PS3 ως blu ray player

Reaction score
54
Λεω να λοξοδρομησω και να μετακομισω στο στρατοπεδο του blu ray (απο hd-dvd) για χψ λογους.
Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης:

Ως blu ray player τι λεει συγκριτικα με αλλα; Ποιοτητα ηχου; Να υποθεσω πως δεν εχει αναλογικες εξοδους ηχου (ναι καλα σιγα μην ειχε) οποτε εαν δεν εχω καποιον hdmi 1.3 ολοκληρωμενο ενισχυτη δεν θα εκμεταλευομαι τα νεα φορματ ηχου; Στη περιπτωση που συνδεσω την εξοδο (toslink, coaxial, τι εχει;) του ps3 στον ενισχυτη μου τι ηχο θα παιρνω σε ταινιες blu ray;

Σχετικα με την εικονα, τι ψαρια πιανει; 1080p εχουμε; Συγκριτικα με αλλα blu ray players? Ως dvd player τι λεει; Μετριο; Καλο; Ως κατοχος του panasonic S97 ειμαι υπερικανοποιημενος στη ποιοτητα εικονας οποτε φοβαμαι μηπως το ps3 αποδειχτει downgrade.

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω εφοσον το αγορασω ως dedicated blu ray player;

Reaction score
5
Βγάζει 1080p, έχει optical, ως DVD player κανει upscale στα 1080p που στα δικά μου μάτια δείχνει μέτριο (όχι όμως κακό και έχει συγκριθεί με το Oppo 981 και το Toshiba HD-XE1).

Δεν το εχω συγκρίνει άμεσα με άλλα BR Players αλλα δεν νομιζω οτι είναι καλύτερο αλλά σίγουρα έχει το καλύτερο value for money πιστεύω αυτή τη στιγμή.

Τώρα στον ήχο... εε... υπομονή μέχρι να πάρει hdmi 1.3 ενισχυτη :)

Reaction score
0
Απάντηση: newbie questions - PS3 ως blu ray player

"happy_1" παιζει καλυτερα απο τα αλλα blue-ray(ελαχιστα)
.εχει ποιο μικρους χρονους φορτωσεις του
blue-ray και
το upscaling του ειναι μετριο...
Αναλογικες μονο απο το καλωδιο του.stereo και για τα φορματ ηχου παιζει τα παντα εκτος του DTS-HD μπορει σε αναβαθμιση να υποστηριξει...σιγουρα παντως ειναι εικονομικοτατο(σχετικα με τα αλλα) και το κυριοτερο
ειναι και media server.

Reaction score
0
Και με τη καινουρια τιμη (400euro στη ευρωπη περιπου 450 στην ελλαδαρα! ) ειναι οτι καλυτερο σε αποψη αποδοσης τιμης!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO