Nintendo DS. Πολύ καλό.

V

VIDEOMIX

Guest
Το Nintendo DS θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζατε μέχρι σήμερα video games.

Μερικές από τις πολλές του καινοτομίες, είναι το touch screen (οθόνη αφής), η αναγνώριση φωνής, η ασύρματη επικοινωνία, ο χειρισμός των παιχνιδιών που μπορεί να γίνει είτε με την αφή, ή με την ομιλία, ενώ πέραν όλων των άλλων, η κονσόλα προσφέρει όχι μία, αλλά 2 οθόνες.

Το Nintendo DS προσφέρει εξελιγμένη οθόνη αφής, με εντυπωσιακά 3D γραφικά, όλα συμπεριλαμβανόμενα σε ένα εντυπωσιακό λεπτό ασημί περίβλημα.
Η τεχνολογία οθόνη αφής επιτρέπει στους παίκτες να έρχονται «πιο κοντά» στα παιχνίδια, δίνοντάς τους την δυνατότητα για πιο άμεσο και γρήγορο έλεγχο του παιχνιδιού.
Ανοίγοντας το Nintendo DS, αντικρίζετε δύο οθόνες 3 ιντσών TFT με δυνατότητα απεικόνισης 260.000 χρωμάτων, από τις οποίες η κάτω είναι οθόνη αφής.
Αντί λοιπόν να χρησιμοποιείτε τα πλήκτρα και τον Σταυρό Κατευθύνσεων για τον έλεγχο στα παιχνίδια, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το stylus ή το thumb strap που περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς, η ακόμα και το δάχτυλό σας για να ελέγξετε το παιχνίδι.
Το Nintendo DS διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία και ενσωματωμένο μικρόφωνο, που προσφέρουν μία καινούργια διάσταση στην interactive εμπειρία.
Τέλος σας προσφέρει δύο διαφορετικές θύρες υποδοχής τίτλων, μία για τους τίτλους του Nintendo DS και μία για τους τίτλους του Game Boy Advance που σημαίνει πως το Nintendo DS είναι συμβατό με όλους τους τίτλους Game Boy Advance.

Το παραπάνω κείμενο ειναι απο την διαφήμηση γνωστής αλυσίδας καταναλοτικών προιόντων. Γιατι το θυμήθηκα; Διοτι απο χθές ειμαι κάτοχος αυτης της κονσολίτσας. Πριν απο λίγο την χρησιμοποίησα. Πολύ καλές εντυπώσεις. Καταπληκτική οθόνη (θα μπορούσαν να την κάνουν μεγαλύτερη, υπέροχος ήχος, πολύ καλύτερη αίσθηση των πλήκτρων απο την προηγούμενη κονσόλα GAME BOY AD-SP. Η οθόνη αφής ειναι ευαίσθητη και άμεση. Παίζεις και τα παιχνίδια απο το GAMEBOY ADVANCE και τα ξαναζείς απ'την αρχή, μια που βλέπεις πολύ περισσότερα χρώματα, καλύτερη αίσθηση στα κοντρόλ, αλλα και πολύ καλύτερο ήχο. Σε μέγεθος ειναι περίπου σαν ενα PALM PC, το βάρος του το νοιόθεις αφ'ότου παίξεις κανα μισάωρο και πάνω, εαν φυσικά το κρατάς στον αέρα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποια αξεσουάρ απο το GAME BOY. Ισως και τον φορτιστή, αφου έχουν το ίδιο βύσμα. Επίσης δίνει την δυνατότητα για επικοινωνία σε chat rooms μεταξύ των χρηστών (εως 16 άτομα) που βρίσκωνται σε απόσταση εως και 30 μέτρα. (χλωμό το βλέπω να μου χρειαστεί, η και να χρειαστεί και σε αλλους κατόχους. θα πρέπει να γεμίσει ο κόσμος απο δαύτα) Αυτη΄η ασύρματη επικοινωνία, χρειάζεται και για τα παιχνίδια που υποστηρίζουν συμμετοχή ταυτόχρονη πολλών παικτών. Υπάρχουν τίτλοι που οι κατόχοι δεν χρειάζωνται παρα μια μόνο δισκέτα για να παίξουν όλοι μεταξύ τους. Και πολλές αλλες ειναι οι δυνατότητες, μικρές και μεγαλύτερες που θα τις ανακαλύψω με τον καιρό.

 

V

VIDEOMIX

Guest
H αυτονομία του ειναι πολύ καλή. Μου κρατάει πολλές μέρρες. Το μόνο κακό που υπάρχει ειναι το οτι δεν υπάρχουν ακόμη αρκετοί τίτλοι.
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.326
Μηνύματα
2.858.610
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top