12 Σεπτεμβρίου 2005 #1 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 307 άνοιξε και περιμένμει όλους τους Nissan-άκηδες... http://www.nissanclub.gr
12 Σεπτεμβρίου 2005 #2 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 51 Να γίνω κι εγώ μέλος Σπύρο?? Έχω ένα εκπληκτικό Skyline με πάνω από 800 άλογα στο Gran Turismo 4 και είναι το αγαπημένο μου!! (κουκλί και θεϊκό στον δρόμο........) :roll:
Να γίνω κι εγώ μέλος Σπύρο?? Έχω ένα εκπληκτικό Skyline με πάνω από 800 άλογα στο Gran Turismo 4 και είναι το αγαπημένο μου!! (κουκλί και θεϊκό στον δρόμο........) :roll:
12 Σεπτεμβρίου 2005 #3 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 307 χαχα... έχει ολόκληρη κατηγορία για τα skyline...
12 Σεπτεμβρίου 2005 #4 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 51 Σπύρος Μπλάτσιος @ Mon 12 Sep said: χαχα... έχει ολόκληρη κατηγορία για τα skyline... Click to expand... "Ε τότε, θα το σκεφτώ!!" (που λέει και ο Θεοφράστου......) :mrgreen: :mrgreen:
Σπύρος Μπλάτσιος @ Mon 12 Sep said: χαχα... έχει ολόκληρη κατηγορία για τα skyline... Click to expand... "Ε τότε, θα το σκεφτώ!!" (που λέει και ο Θεοφράστου......) :mrgreen: :mrgreen:
22 Σεπτεμβρίου 2005 #5 Σπύρος Μπλάτσιος Διακεκριμένο μέλος Μηνύματα 15.897 Reaction score 307 φώτο από την πρώτη συνάντηση στην Αθήνα!!!
23 Σεπτεμβρίου 2005 #6 Χρήστος Ακρατόπουλος Επίτιμο μέλος Μηνύματα 14.836 Reaction score 53 Πολύ καλή προσπάθεια... Βέβαια οι πρώτοι ήταν το ford focus club!
24 Σεπτεμβρίου 2005 #8 Giovanni Dimitropoulos Μηνύματα 30.532 Reaction score 51 Χρήστος Ακρατόπουλος @ Fri 23 Sep said: Πολύ καλή προσπάθεια... Βέβαια οι πρώτοι ήταν το ford focus club! Click to expand... Χε,χε,χε..... Έκανε η μύγα κ*** & έχεσε τον κόσμο όλο...... Ζζζζενικέ, μόνο σε Alfa Romeo θα βρεις πάθος!! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!!
Χρήστος Ακρατόπουλος @ Fri 23 Sep said: Πολύ καλή προσπάθεια... Βέβαια οι πρώτοι ήταν το ford focus club! Click to expand... Χε,χε,χε..... Έκανε η μύγα κ*** & έχεσε τον κόσμο όλο...... Ζζζζενικέ, μόνο σε Alfa Romeo θα βρεις πάθος!! Δοκίμασε και δεν θα χάσεις!!