NISSAN Qashqai

Reaction score
2.001
Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο τουτού?
Θα ήθελα τις γνώμες σας για οδηγική συμπεριφορά, χώρους, ανέσεις, ποιότητα κατασκευής κλπ τεχνικά.
Για εξωτερική εμφάνιση.....περι ορέξεως...!

:107:.

Reaction score
2.001
Απάντηση: NISSAN Qashqai

Δεν ενδιαφέρομαι για περίπτερο....για αυτοκίνητο ενδιαφέρομαι !!!!

Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και δεν ''το'πιασα''

;-)

Reaction score
51

Για τι χρήση το θέλεις Γιώργο?
Αναφέρεσαι στα προσθιοκίνητο ή στο 4κίνητο?
Αν πχ χρειάζεσαι κάποιους χώρους γιατί δεν κοιτάς και σε κάποιο SW ή πολυμορφικό?
Πόσα χρήματα διαθέτεις?

Reaction score
0

to 4*4 θελει ψαξιμο γιατι στην τιμη του υπαρχουν και αλλα αξιολογα..Το 1,6 στην κατηγορια τιμης του ειναι πιστευω οτι καλητερο(περιπου 20000ε).Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης ,κυλησης και χωροι αναλογος τις αναγκες σου..

Reaction score
2.001

Το Getz είναι ηδη οριακό για μεγαλες μετακινήσεις, με 1 παιδί.
Ξεκινάω να κοιτάω λοιπόν (χωρίς βιασύνες) για κάτι μεγαλύτερο σίγουρα σε χώρους. Τετρακίνηση δεν χρειάζομαι.
Το Nissan αρέσει στην γυναίκα και επειδή εκείνη χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο σε ποσοστό 80% (εγώ έχω την ΑΓΑΠΗ μου), το γούστο της είναι αυτό που θα υποδείξει κάποια μοντέλα....

Από τιμή, είμαι εκεί που λέει ο φίλος frogie...στα 20.000,00 ευρο +....

Απλά δεν έχω ίδέα τι παίζει στην σύγχρονη αγορά του αυτοκινήτου, ποιά θεωρούνται αξιόπιστα κλπ. Και με τις αλλαγές που έχουν γίνει στις εταιρείες (πχ σήμερα έμαθα ότι η Nissan συνεργάζεται πλέον με την Renault...) δεν ξέρω αν ισχυουν οι παραδοσιακές αξίες (πχ τα Ιαπωνέζικα δεν σπανε-δεν χαλάνε κ.ο.κ.)
:123:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: NISSAN Qashqai

Δηλ εχει τα παντα
τα συγκεκριμενα αυτοκινητα ειναι μπασταρδα.... προσπαθουν να ανοιξουν μια κατηγορια απο το πουθενα, η οποια στην τελικη δεν προσφερουν ΤΙΠΟΤΕ απολυτως παρα μονο εφε και πουλ μουρ...

οι αγγλοι τα λενε cocksters.... (if you know what i mean)

Reaction score
0

Αν της (σας) αρέσει το Qashqai, αν προσδοκίες από 4κίνηση δεν υπάρχουν, αν θέλετε ένα αυτοκίνητο που θα σας πηγαίνει αξιόπιστα και αγόγγυστα, κι αν δεν σας ενδιαφέρει ότι δεν είναι σπουδαίο πουθενά, χωρίς όμως να υπολείπεται και σε τίποτα, then go for it.
Είναι σίγουρο ότι αν δεν το γουστάρατε δεν θα ρώταγες γι' αυτό, αλλά για "κάποιο" γύρω στα 20000. Η ζωή είναι πολύ μικρή για μιζέριες ;-). Άρα....

Reaction score
3

Θα αναφερθώ στην τετρακίνητη και μόνο εκδοχή, αφού αυτή και μόνο είχα ψάξει.
Κατά πρώτον το αυτοκίνητο είναι ισορροπημένο, χωρίς εξάρσεις σε κάποιο επίπεδο.
Έχει ικανοποιητικούς χώρους (υπάρχει και η μακριά εκδοχή που οι χώροι είναι πλούσιοι και ονομάζεται +2), αρκετά καλό κινητήρα-επιδώσεις-οδική συμπεριφορά, είναι τυπικό ιαπωνικό αυτοκίνητο σε όλα του (στερείται πολυτελούς εμφάνισης αλλά τα πάντα λειτουργούν και θα λειτουργούν) και πάει και σε χωματόδρομους και χιόνι πολύ ευκολότερα από ότι ένα ανάλογο MPV ή sedan.
Η Nissan στην προσπάθειά της να μην έχει εσωτερικό ανταγωνισμό με το X-Trail, έχει περιορίσει τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Αν και εφοδιάζει και τα δυο με το ίδιο σύστημα τετρακίνησης, περιορίζει το qashqai σε θέμα ανάρτησης.
Νομίζω ότι αυτή την περίοδο τρέχει ένα αρκετά καλό πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Η τιμή του ίσως είναι λίγο τσιμπημένη και η ανάρτησή του να το περιορίζει (γενικώς) κατά τα λοιπά όμως είναι μια πολύ καλή πρόταση την οποία θα έβαζα πολύ ψηλά στις επιλογές μου.
Θα ήθελα να μάθω το εύρος χρήσης του αυτοκινήτου, αλλά και τα χρήματα που σκοπεύεις να καταναλώσεις. Ίσως θα μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο.
Εάν θες το τηλέφωνο το ξέρεις και εάν δε το θυμάσαι πες μου να σου στείλω pm.

Reaction score
0

Ο,τι καλυτερο στην κατηγορια!Παρτο με κλειστα ματια.Οσο για την ποιοτητα κατασκευης,εχω ενα Μικρα,εχει γραψει 120000χλμ,και αν το δεις και το οδηγησεις νομιζεις οτι το πηρα χθες!Ουτε συνεργεια,ουτε βλαβες,δεν εχει κανει τσικ.Ασε που το δινουν σε 36 ατοκες δοσεις,αν δαν κανω λαθος...

Reaction score
706

Είμαι κάτοχος του 1.6 εδώ και μια βδομάδα. Η αγορά έγινε όχι λόγο της μείωσης του φόρου, μια και το θέμα αυτοκίνητο το έψαχνα εδώ και ένα χρόνο. Βέβαια πριν από ένα χρόνο, ο χρόνος αναμονής ήταν 6-7 μήνες, ανάλογα με την έκδοση.

Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα (είμαι στο στάδιο στρωσήματος ακόμα) είναι πολύ καλές. Ψηλό με πολύ καλή ορατότητα στην πόλη, φαινομενικά μεγάλο αλλά ουσιαστικά στις διαστάσεις ενός μικρομεσαίου, κατανάλωση 8,5-9 λ/100km πολύ καλή για συνθήκες πόλης, ποιότητα κατασκευής χωρίς το παραμικρό τρίξιμο ή θόρυβο (μέχρι στιγμής).

χμ τι άλλο να πω αν ναι αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες από κατόχους δες http://www.qashqaiclub.gr/forum/php3/

Reaction score
0

Ο,τι καλυτερο στην κατηγορια!Παρτο με κλειστα ματια.Οσο για την ποιοτητα κατασκευης,εχω ενα Μικρα,εχει γραψει 120000χλμ,και αν το δεις και το οδηγησεις νομιζεις οτι το πηρα χθες!Ουτε συνεργεια,ουτε βλαβες,δεν εχει κανει τσικ.Ασε που το δινουν σε 36 ατοκες δοσεις,αν δαν κανω λαθος...
+10000

Reaction score
807

πολυ καλο αμαξι το 1.6 για εναν απλο οικογενειαρχη.
Ακομα καλυτερο το qashqai +2 το οποιο δινει σημαντικα μεγαλυτερους χωρους (ειδικα στο προτ μπαγκαζ/τα μικρα καθισματα πεφτουν) και δεν κοστιζει πολυ περισσοτερο.

Reaction score
2.001

Jo, προς το παρών δεν με ενδιαφέρει τόσο η 4χ4 έκδοση του. Δεν έχω βλέψεις για εκτος δρόμυ οδηγικές εμπειρίες! Αυτό που κοιτάω είναι οι χώροι.
Βλέπεις υπάρχει και το χωριό κοντά στο Γύθειο το οποίο επισκέπτομαι πυκνά συχνα, οπότε θέλω εξτρά χωρο για τα καλούδια του χωριου (λαδάκι κλπ).

Φίλε vaggt, μιας και εχείς ήδη στα χέρια σου, θα με ενδιέφερε πολύ ενα update μόλις συμπληρώσεις αρκετά χιλιόμετρα και έχεις πιο σφαιρική αποψη.

Reaction score
2.001

πολυ καλο αμαξι το 1.6 για εναν απλο οικογενειαρχη.
Ακομα καλυτερο το qashqai +2 το οποιο δινει σημαντικα μεγαλυτερους χωρους (ειδικα στο προτ μπαγκαζ/τα μικρα καθισματα πεφτουν) και δεν κοστιζει πολυ περισσοτερο.
Σ'αύτη την κατηγορία ανήκω (του απλού οικογενειάρχη), στο κομμάτι του αυτοκινήτου φυσικα!!!

Reaction score
807

Toτε σιγουρα πηγαινε προς το +2.Τα εξτρα 200 λιτρα αποθηκευτικου χωρου θα τα παρακαλας αργοτερα οταν θα τα ζητανε τα ποδηλατακια των παιδιων σου κτλ κτλ...

Reaction score
3

Κοίτα ποδήλατο δε χωράει σε 550 λίτρα πορτμπαγκάζ, ούτε σε 750 (από πρώτο χέρι αυτά).
Μόνο σχάρες οροφής ή 5ης πόρτας.

Reaction score
807

τροπος του λεγειν...
Στις οικογενειακες αναγκες αναφερομουν.
Νομιζω οτι μικρα παιδικα ποδηλατακια χωρανε...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.048
Members
38.640
Νεότερο μέλος
roque