NOKIA 2220, αξίζει να το πάρω...δωρεάν;

Reaction score
4.909
Η Wind εστειλε sms στο καρτοκινητο της μητέρας μου πως αν βαλει 58 γιουρος μοναδες (πληρωτεα σε 3 δόσεις) θα πάρει δωρεάν το nokia 2220
Ουσιαστικά κανείς στην οικογένεια δεν χρειάζεται αυτή την στιγμή κινητό, η σκεψη ειναι μόνο για να υπάρχει σαν εφεδρικό, ενω η μητέρα μου δεν ειναι σιγουρο ότι μπορει να φαει σε 1 χρόνο τα 58 ευρώ + τα περίπου 28 που εχει ήδη μέσα σε μονάδες (απ όσο ξέρω πρέπει να φαγωθούν σε 1 χρόνο)
Αν το ξερει κανεις το κινητό απο προσωπική εμπειρια ας πει αν αξίζει κάτι (στα 50 ευρω το βρηκα να πωλειται καινουργιο)

Reaction score
51
Απάντηση: NOKIA 2220, αξίζει να το πάρω...δωρεάν;

Αν δε το χρειάζεστε, να μη το πάρετε.
Θα σου έλεγα ναι αν πχ κάποιο κινητό σας είχε μπαταρία που έχει αρχίσει να πεθαίνει, οπότε αντί για το 25άρι πχ μιας νέας μπαταρίας παίρνεις και νέα συσκευή.

Πρέπει σιγά σιγά να φρενάρουμε την σκέψη που κάναμε τόσα χρόνια: «έλα μωρέ, ένα πενηντάρικο θα πληρώσω».

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.260

...δεν ειναι σιγουρο ότι μπορει να φαει σε 1 χρόνο τα 58 ευρώ + τα περίπου 28 που εχει ήδη μέσα σε μονάδες (απ όσο ξέρω πρέπει να φαγωθούν σε 1 χρόνο)
Αν βάλεις μία οποιαδήποτε κάρτα ανανέωσης, λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, δεν τα χάνει!

Εκτός βέβαια αν η εταιρία διευκρινίζει για αυτά τα 58€ κάτι άλλο.

Reaction score
4.909

Μα το θεμα ειναι οτι τα 58 γιουρος θα καταναλωθούν καποια στιγμή, απλά η κατανάλωση της μητέρας μου ειναι πολύ μικρή (80 χρονών ειναι, πιο πολύ για περίπτωση ανάγκης το έχει...) που στην ουσία θα τους προπληρώσει καταναλώσεις 2 ετών για να παρει δωρεάν ενα φτηνό κινητό που θα ειναι εφεδρικό για όποιον προκύψει στην οικογένεια...
Θα περάσω να ρωτήσω το βραδυ και απο το καταστημα της Wind, να μου διευκρινήσουν οτι με την μικρότερη δυνατή κάρτα σε 1 χρόνο θα μπορει να μεταφερει ο,τι εχει περισσέψει...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead