Nokia Lumia 900...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ωραίο αλλά γι αυτούς που τους αρέσουν τα κινητά με μεγάλες οθόνες.

Το Lumia 900, για το οποίο έτσι κι αλλιώς είχαν διαρρεύσει τα περισσότερα χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνει τις φήμες που το ήθελαν να είναι ένα «μεγενθυμένο» Lumia 800, όσον αφορά το design του. Η AMOLED οθόνη της συσκευής φτάνει πλέον τις 4.3 ίντσες, ενώ διαθέτει επιπλέον single-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στο 1.4GHz, RAM 512MB, κάμερα 8MPixels με οπτικά μέρη από την Carl Zeiss, dual LED flash και video 720p, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μπαταρία 1840mAh. Το λειτουργικό της συσκευής είναι, φυσικά, Windows Phone στην έκδοση Mango.

...

Last edited by a moderator:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η παρουσίαση του μικρότερου αδερφού Lumia 800 από το Digital Life.

...

Last edited by a moderator:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
πολύ αργά το αποφάσισε η NOKIA να βγάλει μια τέτοια συσκευή...σύντομα θα το έχω πάντως και θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Α ΟΚ, το 800άρι το δούλεψα κανα τριήμερο.

Nokia Lumia 800: Με μία λέξη --> Αποκάλυψη. Πρόκειται για ένα πραγματικά καλοφτιαγμένο τηλέφωνο. Το κρατάς και σου δίνει δηλαδή την αίσθηση ακριβής μηχανής. Ο σχεδιασμός για τα γούστα μου είναι υπεράνω κριτικής ενώ η οθόνη και το smoothness που αναφέρω πιο πάνω, κάνει το iphone να μοιάζει με φτηναδούρα! Είναι προφανές ότι το τηλέφωνο συνεργάζεται άψογα με το λειτουργικό της MS γι αυτό και η αίσθηση που σου δίνει είναι απίστευτη. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με τη συσκευή και δίνω τα ρέστα μου για μια σε μπλεδάκι. Το μοναδικό της μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει εμπρόσθια κάμερα αλλά... I don't care. Όσον αφορά στο λειτουργικό. Σε πολλά μοιάζει την apple. Μιλάμε δηλαδή για ένα όχι και τόσο ανοιχτό σύστημα. Η τεράστια διαφορά είναι ότι υπάρχει 101% συμβατότητα με αυτό που βλέπεις ανά πάσα στιγμή στο PC σου και ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε περισσότερο από ένα mail account (αν δεν έχεις ήδη). Κάνοντας μια ψιλοέρευνα στο marketplace, βλέπω ότι έχει τουλάχιστον όλα τα χρήσιμα εργαλεία που υπάρχουν στους άλλους. Σε σχέση όμως με τον όγκο των εφαρμογών των άλλων είναι πολλά χρόνια πίσω. Δεδομένου όμως ότι πολύ δύσκολα θα θελήσεις να κάνεις κάτι και δεν θα μπορείς, αυτό μάλλον δεν αποτελεί πρόβλημα.
...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Nokia Lumia 900...

[YOUTUBE]Jf1fRu9YgfE[/YOUTUBE]

παρακαλούνται οι φίλοι του iPhone να μην επιχειρήσουν να "καρφώσουν" οτιδήποτε, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το κλαίνε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.087
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo