Nova Απορίες

Reaction score
427
Σκέφτομαι να βάλω nova λόγω μιας καλής πρότασης που μου κάθησε με χρέωση 27€ το μήνα η κάρτα. (Αλήθεια πόσο κοστίζει κανονικά; Στο site λέει 55,40€ αλλά εκεί που έχει τις 3μηνες συνδομές γράφει 211€. Τι ισχύει τελικά;)
Να προμηθευτώ της nova τον εξοπλισμό με 150€, ή να ψάξω για κάτι άλλο στο ίδιο κόστος;

Reaction score
427
Ξέχασα να ρωτήσω ακόμα.
Έχω κεντρική εγκατάσταση κεραίας. Τι γίνεται σ΄αυτή την περίπτωση;
Την βάζω στην ταράτσα-μπαλκόνι και περνάω ξεχωριστό καλώδιο; (το normal), η υπάρχει κανένα παράξενο gadget που απλοποιεί την διαδικασία;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να μην πάρεις NOVA εξοπλισμό εκτός και αν θέλεις τις interractive υπηρεσίες της...

Πάρε έναν δέκτη της προκοπής.... να βλέπεις και τίποτε άλλο... και ένα καλό πιάτο στα 1,4 m να είσαι έτοιμος και για τις μελλοντικές εξελίξεις...

Όσον αφορά στην κεντρική κεραία νομίζω γίνεται αλλά πρέπει να το τσεκάρεις γιατί μπορεί να έχεις αρκετές απώλειες στο σήμα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
HD για να δεις θέλεις περίπου 500 ευρώ έως 1000 για τον δέκτη.

Απο πιάτο μπορείς να δείς και με μικρότερο απο 1,4 μ., απλώς θα μπορείς να δείς και άλλους δορυφόρους με μεγαλύτερο.

Ενας πολύ καλός απλός δέκτης είναι ο Commander 6000, και καλύτεροι o Dreambox 7020, o Triple Dragon , και πολλοί άλλοι αναλόγως πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις.

Ενα απλό συστημα λήψης είναι στα 50 ευρώ (πιάτο 80cm, LNB, βάση στήριξης, καλώδιο 30μ, connectors). O Commander 6000 έχει 200 ευρώ και τα παίζει όλα...

Σε κεντρική κεραία υπάρχει λύση αλλά με πιθανα προβλήματα και ακριβούτσικη. Το καλύτερο απο όλα είναι η απ'ευθείας σύνδεση με ξεχωριστό καλώδιο.

Reaction score
1
Υπάρχει βέβαια και ο "ελληνικός" τρόπος να βλέπεις NOVA χωρίς συνδρομή με έναν συγκεκριμένο δέκτη και γραμμή ADSL αλλά αυτά τα πράγματα είναι παράνομα και απαγορεύονται σ'αυτό το forum να ειπωθούν!!!!

VG

Reaction score
0
Η Nova ειναι λιγο για τα μπαζα...
Ουτε ποιότητα,ουτε πολλες ταινίες.
Με τα ίδια λεφτα ανα μηνα βλέπεις καμια εικοσαριά ταινίες απο το dvd club της γειτονιας σου.
savvas,αν δεν απατωμαι μιλας για τον τροπο οπου παιρνεις μια τρισάθλια εικόνα και καθόλου ήχο;

Reaction score
6
Όχι, μιλάει για τον άλλο τρόπο που παίρνεις "τέλεια ψηφιακή" εικόνα και "κρυστάλλινο ψηφιακό" ήχο (τρομάρα τους.......!!!!!)

Το μόνο που χρειάζεται είναι πιάτο, ο κατάλληλος δέκτης , και internet...(και κάποιος να σου δίνει τα "κλειδιά".....
Τέλος όμως με αυτήν την κουβέντα στα ανοιχτά....(και πολλά είπαμε)....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όχι, μιλάει για τον άλλο τρόπο που παίρνεις "τέλεια ψηφιακή" εικόνα και "κρυστάλλινο ψηφιακό" ήχο (τρομάρα τους.......!!!!!)
Με πληγώνεις τώρα... :cry: :cry:

Τα έχω γράψει τόσες πολλές φορές σε καταχωρήσεις, έντυπα, τηλεοπτικά κλπ...

Reaction score
185
επειδη ειμαι ηλεκτρονικος και πολλες φορες το εχω κανει σε διαφορα σπιτια μπορεις την εξοδο του rf απο το δεκτη να τον περασεις στη κεντρικη κεραια του σπιτιου σου και να βλεπεις σε ολα τα δωματια.απλα θα βλεπεις οτι καναλι παιζει ο δεκτης.αν ο ενισχυτης ειναι ενταξει βλεπεις μια χαρα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef