nova και pvr

Reaction score
0
καλησπέρα σας. Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισα να συνδυάσω το 2play που είχα στη forth net και το basic pack της nova μιας και ήταν δωρεάν. Σημειωτέον ότι από την αρχή της λειτουργίας του τότε film net ήμουν συνδρομητής. Όταν λοιπόν με ενημέρωσαν ότι στις 13/1 δε θα λειτουργεί πια αποφάσισα να αναβαθμίσω το basic pack στο value+cinema.
σκέφτηκα επίσης να αγοράσω και ένα αποκωδικοποιητή pvr. Αφού μίλησα με 10 διαφορετικά άτομα στην εξυπηρέτηση πελατών και στα καταστήματα και ο καθένας μυ έλεγε διαφορετικά πράγματα κατέληξα σε μια κοπέλα που ήξερε μάλλον τι έλεγε και μου είπε ότι εφόσον δε έχετε συμπληρώσει 12μηνο δε μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή ώστε να θεωρηθείτε νέος συνδρομητής και να πάρετε τον pvr στα 150 ευρώ.

άρα εγώ λέω τώρα, έτσι επιβραβεύουν αυτούς που τους στηρίζει (μέσω του φιλμνετ κυρίως) τόσα χρόνια; εγώ το κορόιδο να δώσω 250 ευρώ ενώ οι νέοι να ξεκινάνε από 99 ευρώ για το ίδιο πράγμα;
η ερώτηση η δική μου είναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω και εγώ τον pvr στα 99-150 ευρώ; μου είπαν ότι αν διακόψω τη nova, θα πληρώσω 100 ευρώ αλλά και πάλι θα φαίνεται στη καρτέλα συνδρομητή της forthnet μιας και είναι "δεμένο" το τηλ με τη νόβα. 'άρα καμία άλλη πρόταση;
μήπως έχετε ακούσει τίποτα του στιλ σε κάνα μήνα θα βγει προσφορά και σε υπάρχοντες κλπ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_