nova σε 8 tv

Reaction score
0
καλησπερα

απο πληροφοριες εμαθα οτι υπαρχει τροπος με μια συνδρομη nova να εχω 8 τv ανεξαρτητες

(δηλαδη να επιλεγει ο καθενας απο τους 8 οποιο καναλι θελει).

το δικτυο, ας πουμε , αφορα σπιτι

εχω nova !!!!!

αυτα που χρειαζομαι ειναι:

1. αποκωδικοποιτης που να σπαει ,η να μοιραζει δεν ξερω ακριβως, σε 8 δεκτες

2. 8 δεκτες ,εναν για καθε tv.

θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι αυτος ο αποκωδικοποιτης και τι δεκτες χρειαζομαι

ευχαριστω πολυ

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: nova σε 8 tv

κοίτα μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό...

Είναι ενας card splitter για 8 χρήστες, ενώ έχει και για 16.
Πρέπει να συνδέσεις δέκτες που έχουν ελεύθερη μια είσoδο card reader για να συνδεθούν, όπως ο Dreambox 100 και πολλοί άλλοι.

Συνδέεται καλωδιακά με τον κάθε δέκτη ενω υπάρχει και ασύρματος τρόπος μετάδοσης.

Το σετάκι για 8 δέκτες , χωρίς όμως τους δέκτες αλλά με τις 8 κάρτες και την κεντρική μονάδα βγαίνει στα 350 ευρώ.

Μπορείς να το προμηθευτείς απο εδώ...

http://www.kalemisbros.gr/online-sh...page=flypage.tpl&product_id=85&category_id=28

Υπόψιν ότι το card sharing επιτρέπεται ΜΟΝΟ για οικιακή εσωτερική χρήση και όχι για άλλο σκοπό.

Reaction score
0

Καλησπέρα...
Μόλις πήρα Nova με τον HD831 σσ: 18.12.2011. Δεν έχω συνδέσει ακόμα τον εξοπλισμό και δεν έχω ενεργοποιήσει την κάρτα. Υπάρχει τρόπος να κάνω Card Sharing εντός της οικίας μου αυστηρά και αποκλειστικά (άρα νόμιμα) ή είναι πράγματι παντρεμένη η κάρτα με το δέκτη???

Έχω βρει το smartwi που λέει ότι κάνει card sharing με Zeta Irdeto κάρτες που αν δεν κάνω κάποιο λάθος έιναι και αυτές που δίνει πλέον η Nova...

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Reaction score
0

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
κανείς από τους παραπάνω, ούτε και κάπιοος άλλος τρόπος υπάρχει αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον σε σταθερή βάση, για να παρακολουθήσεις Nova με μία κάρτα, σε 8 ανεξάρτητες τηλεοράσεις, πλην φυσικά των 8 συνδρομών (ή των λιγότερων PVR συνδρομών).

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss