Nova & Al Jazeera Sports

Reaction score
0
Μετα απο καιρο πηρα την αποφαση να αποκτησω και εγω το πρωτο μου δορυφορικο.
Βασικα με ενδιαφερει να βλεπω ξενα πρωταθληματα οποτε σκεφτομαι να παρω τα πακετα Nova & Al Jazeera Sports .
Επειδη ομως δεν κατεχω καθολου το θεμα θα ηθελα λιγη :116: βοηθεια απο καποιους που κατεχουν και δεν θα εκμεταλευτουν την αγνοια μου στο θεμα ...

1. Μπορει να γινει συνδιασμος Nova & Al Jazeera Sports (NILESAT) στο ιδιο πιατο ?
αν ναι τι εξοπλισμος θα χρειαστει ?

2. Σκεφτομαι να παρω καποιον HD δεκτη .Υπαρχει καποιος που να μπορει να παιξει και τις 2 καρτες μαζι ?????
Βασικα διαβαζα στο φορουμ για τον AZBOX HD PREMIUM ενω σε ενα μαγαζι που ρωτησα μου ειπαν για τον Edision Argos VIP 2.

3.γνωριζει καποιος αν θα υπαρχει καποιο ξενο πακετο που θα δειχνει του χρονου ολα τα ματς της πρεμιερσιπ live ???

ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0
Απάντηση: Nova & Al Jazeera Sports

βασικα με ενδιαφερει το Al Jazeera στον Nilesat για τα εξτρα καναλια που εχει σε σχεση με τον Hotbird

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

βασικα με ενδιαφερει το Al Jazeera στον Nilesat για τα εξτρα καναλια που εχει σε σχεση με τον Hotbird
Αρα θελεις κινητο - πανευκολο!

Reaction score
0

Το πρόβλημα σου μετά το πάντρεμα των καρτών που έχει κάνει η νοβα γίνεται σύνθετο.
Εξηγούμαι : για να βλέπεις νόβα πρέπει να έχεις τον δέκτη πατατασατ της νόβα ή τον pvr . Οι δέκτες αυτοί είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν θα μπορείς να βλέπεις και al jazeera στον nilesat ταυτόχρονα (από όσα γνωρίζω).
Η λύση έιναι η εξής (λύσεις υπάρχουν πολλές αλλά αυτή που σου προτείνω είναι future proof)
Dreambox 800 hd δέκτης , ακριβός αλλά τα κάνει όλα και δεν πρόκειται να σταματήσει η υποστήριξη του.
Παίρνεις την κάρτα της νόβα την βάζεις στον dreambox , βάζεις την al jazeera στο smargo cardreader , βάζεις και ένα κινητό πιάτο, διαβάζεις και μερικά tutorial στο διαδίκτυο και είσαι έτοιμος. Βέβαια όλα αυτά προυποθέτουν μια εξοικέιωση με τους υπολογιστές και ψάξιμο. Το σίγουρο είναι ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.
Ενναλακτικές λύσεις σίγουρα υπάρχουν και άλλες που δεν μπορώ όμως να τις αναλύσω γιατί δεν είμαι γνώστης .
Πριν ξεκινήσεις τις αγορές διάβασε σε φόρουμ (ψάχνοντας google) για ότι θέλεις για να εξασφαλίσεις ότι δεν θα σε πιάσει κορόιδο κάνενας καταστηματάρχης.

Reaction score
0

Το πρόβλημα σου μετά το πάντρεμα των καρτών που έχει κάνει η νοβα γίνεται σύνθετο.
Εξηγούμαι : για να βλέπεις νόβα πρέπει να έχεις τον δέκτη πατατασατ της νόβα ή τον pvr . Οι δέκτες αυτοί είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων και δεν θα μπορείς να βλέπεις και al jazeera στον nilesat ταυτόχρονα (από όσα γνωρίζω).
Η λύση έιναι η εξής (λύσεις υπάρχουν πολλές αλλά αυτή που σου προτείνω είναι future proof)
Dreambox 800 hd δέκτης , ακριβός αλλά τα κάνει όλα και δεν πρόκειται να σταματήσει η υποστήριξη του.
Παίρνεις την κάρτα της νόβα την βάζεις στον dreambox , βάζεις την al jazeera στο smargo cardreader , βάζεις και ένα κινητό πιάτο, διαβάζεις και μερικά tutorial στο διαδίκτυο και είσαι έτοιμος. Βέβαια όλα αυτά προυποθέτουν μια εξοικέιωση με τους υπολογιστές και ψάξιμο. Το σίγουρο είναι ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.
Ενναλακτικές λύσεις σίγουρα υπάρχουν και άλλες που δεν μπορώ όμως να τις αναλύσω γιατί δεν είμαι γνώστης .
Πριν ξεκινήσεις τις αγορές διάβασε σε φόρουμ (ψάχνοντας google) για ότι θέλεις για να εξασφαλίσεις ότι δεν θα σε πιάσει κορόιδο κάνενας καταστηματάρχης.
Και πώς θα βλέπει ΝΟΒΑ από τον Dreambox αφού η κάρτα θα είναι παντρεμένη;

Reaction score
34

αυτη πρεπει να ειναι η πιο διασημη ερωτηση στο internet!!!!! μετα το "παντρεμα" καρτων...

Reaction score
0

Προκειμένου να μην βρεθούμε στα όρια των κανόνων του φορουμ , αρκεί να πούμε ότι όλα είναι δυνατά αλλά πρέπει να το ψάξεις . O google ξέρει.

Reaction score
0

ευχαριστω για τις απαντησεις
πριν λιγο διαβασα οτι η νοβα δεν πουλαει πλεον σκετες καρτες οποτε δεν θελω να σας φερω σε δυσκολη θεση
για εξοπλισμο καμια προταση ?

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo