Nova Multiview

Reaction score
1.458
Εδώ και λίγες μέρες ξεκίνησε η υπηρεσία Multiview της Nova για τους ιδιοκτησιακούς δέκτες HD Pace 831 & HD Pace 865 PVR.

Αν κάποιο από τα μέλη έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία ας γράψει λίγα πράγματα,θα ενδιέφερε πολύ κόσμο νομίζω,αλλά και εμένα προσωπικά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.525
Απάντηση: Nova Multiview

Επιτέλους!!

Μόνο να δούμε τι εξοπλισμός χρειάζεται, και τι επιπλέον καλωδιώσεις.

Reaction score
1.458

Αυτό που ξέρω χρειάζεται απαραίτητα έναν pace 865 και ο 2ος δέκτης μπορεί να είναι είτe pace 831,είτε άλλος ένας pace 865.Με 2 pace 831 δεν λειτουργεί η υπηρεσία.Επίσης ομοαξονικό καλώδιο που θα συνδέει τους 2 δέκτες μεταξύ τους.Εκτός από το κόστος εγκατάστασης, η χρέωση είναι 9.99 ευρώ το μήνα για multiview και τα HD κανάλια και στους 2 δέκτες.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.525

Άντε και καλά να καταπιούμε τους ιδιοκτησιακούς δέκτες. Αλλά ομοαξονικό καλώδιο που να συνδέει τους 2 δέκτες? :111:

Δεν έχει ακούσει κανείς τους για δικτύωση? Δηλαδή τι κάνει κάποιος που έχει την μια τηλεόραση στο σαλόνι και την άλλη στο υπνοδωμάτιο (το πιο συνηθισμένο) ή τη μια τηλεόραση στο ισόγειο και την άλλη στη σοφίτα? :141:

Reaction score
1.458

Απο βδομάδα θα το βάλω μάλλον,αφού μου έκαναν μια πολύ καλή προσφορά σήμερα που πήρα να ζητήσω διακοπή σύνδεσης.
Θα σας ενημερώσω όταν έχω νεώτερα!

Reaction score
1.458

Οχι Γιάννη γιατί αυτός που θα μου κάνει την εγκατάσταση λείπει διακοπές έως τέλος του μήνα.Είναι γνωστός μου και καλός τεχνικός και τον εμπιστεύομαι,οπότε θα τον περιμένω.Κι εγώ εξάλλου θα λείψω 12 μέρες τον Αύγουστο οπότε δεν καίγομαι.
Αυτή τη στιγμή πάντως βλέπω με τον Pace 831 τον απλό δέκτη της νόβα και η εικόνα του είναι πολύ καλή!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.525

Αν η Nova δεν αποφασίσει να βγάλει το multiview με εγκατάσταση που να μην χρειάζεται να γκρεμίσεις το σπίτι, HD από τη Nova δεν έχει!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.525

Τι θα κάνεις αν, όπως λέγεται, χρειάζεται οι δύο δέκτες να συνδέονται με καλώδιο κεραίας?

Σε διαφορετική περίπτωση, όπου χρειάζεται δηλαδή η τοποθέτηση quad lnb, το βάζω και αύριο.

Reaction score
1.458

Μα για το καλώδιο κεραίας που θα ενώνει τους 2 δέκτες λέω Γιάννη.Για να μην τρυπάω το σπίτι,που είναι και δύσκολο γιατί είναι μεζονέτα, θα το περάσω από την ταράτσα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.525

Δεν θα πάρω, ευχαριστώ!! Να φεύγει καλώδιο από το ισόγειο, να ανεβαίνει στα κεραμύδια και να κατεβαίνει στο υπόγειο, το βρίσκω παράλογο!! Δεν μπορούσαν τουλάχιστον να το κάνουν με καλώδιο απ' ευθείας από το lnb? :141:

Προτιμώ να περιμένω να εφαρμοστεί (αν και όποτε) η απόφαση της ΕΕΤΤ για συμβατότητα των καρτών της Nova με μη ιδιοκτησιακούς δέκτες, και μετά θα βάλω μια καρτούλα HD, και θα τη μοιράζω στο σπίτι. Έχουν τόσο ηλίθια πολιτική, που δεν θέλουν ούτε τα παραπάνω χρήματα από κάποιους που θέλουν να είναι νόμιμοι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508