Nova se ola ta dwmatia

Reaction score
0
Παιδια γεια σας και χρονια πολλα!!!
Εχω μια ερωτηση :
Στο σπιτι μου υπαρχει μονο μια δορυφορικι πριζα και αναγκαστικα μονο εκει μπορω να βλεπω Νοβα.Υπαρχει τροπος να μπορω να βλεπω και στα αλλα δωματια χωρις να τραβηξω καλωδια? Και αν γινεται να βλεπω και διαφορετικα καναλια σε καθε δωματιο?

Ευχαριστω

Reaction score
0
Εχω μια ερωτηση :
Στο σπιτι μου υπαρχει μονο μια δορυφορικι πριζα και αναγκαστικα μονο εκει μπορω να βλεπω Νοβα.Υπαρχει τροπος να μπορω να βλεπω και στα αλλα δωματια χωρις να τραβηξω καλωδια? Και αν γινεται να βλεπω και διαφορετικα καναλια σε καθε δωματιο?

Ευχαριστω
vale ena tetraplo lnb kai katevaze kalodia apo to piato se ola ta simia pou thes na topothetisis dekti !!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Nova se ola ta dwmatia

vale ena tetraplo lnb kai katevaze kalodia apo to piato se ola ta simia pou thes na topothetisis dekti !!
Βρε Zois τι του λες του παιδιου; να γεμισει καλωδια το σπιτι και να τα παει σε 4 δεκτες; αφου λεει πως ΔΕΝ θελει πολλα καλωδια αλλα απλα απο εναν δεκτη να μοιραζει σημα σε ολα τα δωματια (και με επιλογη καναλιων). Αν ηθελε να βλεπει το ιδιο καναλι νομιζω οτι με ασυρματη μεταδοση γινεται. Καλιτερα να ρωτησεις σε πιο ειδικα μαγαζια και κυριως να τους αναφερεις το "sharing" (διαμοιρασμος) και οποιος καταλαβει και σου εξηγησει να του δωσεις τη...δουλεια!

Reaction score
0
Εχω μια ερωτηση :

Ευχαριστω
θα αγοράσεις δύο δέκτες ασύρματης σύνδεσης με το τροφοδοτικό τους, ξέρουν στήν αγορά.Ετσι θα βλέπεις και σε άλλα δωμάτια NOVA με το ίδιο τηλεχειριστήριο , αλλά μόνο κοινό κανάλι για όλες τις TV. Αν θέλεις και ξεχωριστά κανάλια για κάθε TV, θα πρέπει να αγοράσεις μετά ξεχωριστούς αποδικωποιητές για κάθε TV, πράγμα που δεν συμφέρει..... Πάντως εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την ασύρματη απόδοση στήν άλλη TV....Καλή τύχη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster