NTR83+ as a media server

Μηνύματα
4
Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι ένας ευτυχής χρήστης του NTR83 εδώ και πάνω από 1 χρόνο. Το πρόβλημά μου με το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι οτι ενώ το βάζω στο τοπικό δίκτυο κανονικά και έχει full internet και παράλληλα βλέπει και τα shared folders στο workgroup, δεν μπορώ να δω το ίδιο μηχάνημα από το PC (βλέπω μόνο τα shared folders του, HDD και USB). Δεν μπορώ δηλαδή να καταλάβω πώς θα ενεργοποιήσω το NTR83 σαν media server, που θα μπορώ να το δω και από το κινητό πχ και να μου stream-άρει προς τα έξω ότι έχει ο σκληρός του. Ισως έχω μπερδευτεί κιόλας γιατί πρώτη φορά παίζω με UPNP κτλ.

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει?

ευχαριστώ :)
 

Μηνύματα
705
Reaction score
171
Απάντηση: NTR83+ as a media server

Αγαπητέ,
καταρχήν καλώς ήρθες στο Avsite.. :605:

Δυστυχώς δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο media player (Realtek 1283DD+), αλλά είμαι σίγουρος πως κάτι σου διαφεύγει.
Σε player που φοράει Realtek 1073DD+ τσιπάκι βλέπω το περιεχόμενο του συνδεδεμένου usb δίσκου στο οικιακό δίκτυο.
Δες με προσοχή τις επιλογές που έχεις στο μενου.
 

Μηνύματα
903
Reaction score
84
Απάντηση: NTR83+ as a media server

Εγω πάλι δεν βλέπω τους shared folders του pc. Στο pc έχω windows 7.Μήπως αυτό φταίει?
 

Μηνύματα
4
Reaction score
0
Απάντηση: NTR83+ as a media server

@AlexT_: Ευχαριστώ πολύ, καλώς σας βρήκα! Το περιεχόμενο των δίσκων του το βλέπω από το PC μέσω shared folders. Από το κινητό (iphone) πώς θα μπορούσα να δω τους δίσκους? Πώς γνωρίζω οτι έχει ενεργοποιηθεί ο media server?

@CRISS: Φίλε μου πρόσεξε το όνομα του workgroup και το υποδίκτυο να είναι τα ίδια (πχ 192.168.1.xx). Λογικά με αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Μηνύματα
3.075.850
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito
Top