NuForce IA-7

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: NuForce IA-7

Η ηχητική ποιότητα μιας συσκευής δεν μπορεί να μετράται ούτε με δεκαδικά ψηφία ούτε με πεντοχίλιαρα. Όσοι την μετράν με τον έναν ή άλλο τρόπο είναι το ίδιο αδαείς...
Κανεις δεν μετρησε την ηχητικη ποιοτητα με τα πεντοχιλιαρα. Το κειμενο ηταν σαφες και αφορα τα επωνυμα μηχ/τα της αγορας (οχι DIY κι αλλα συναφη):

To ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ high end ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ απο τα 5000 ευρω για ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ της ηχητικης αλυσιδας (πηγη, ενισχυτης, ηχεια, καλωδια), κι αυτο ΔΕΝ ειναι και ΣΙΓΟΥΡΟ. Μιλαμε μονο για τις ΣΩΣΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ (οι οποιες παρεπιπτοντως προσθετω οτι ειναι και λιγοστες)!

Τα βιαστικα συμπερασματα που αθελα η ηθελημενα παραποιουν την πραγματικοτητα και μαλιστα με ειρωνικο και περιπαικτικο τροπο πολυ ευκολα καταριπτονται

όχι μωρέ δεν μετράμε τον ήχο με πεντοχίλιαρα, τι λέτε τώρα...wall_1wall_1wall_1

Reaction score
0
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ κ.Μπλατσιο.

Την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που μιλαμε.

Οσοι δεν την αποδεχονται απλα εχουν αγνοια του αντικειμενου και εθελοτυφλουν...

Και επιτρεψτε μου να γνωριζω καποια πραγματα παραπανω απο την εμπορια και την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ των hifi συσκευων και φυσικα ΟΧΙ ΜΟΝΟ των δικων μας. Θυμιζω οτι εμπορευομαστε ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ κοινως γνωριζουμε ΟΛΑ τα προιοντα της αγορας! (Τον ICON π.χ. εμεις τον πηραμε τραμπα.........).

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ κ.Μπλατσιο.

Την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που μιλαμε.

Οσοι δεν την αποδεχονται απλα εχουν αγνοια του αντικειμενου και εθελοτυφλουν...

Και επιτρεψτε μου να γνωριζω καποια πραγματα παραπανω απο την εμπορια και την ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ των hifi συσκευων και φυσικα ΟΧΙ ΜΟΝΟ των δικων μας. Θυμιζω οτι εμπορευομαστε ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ κοινως γνωριζουμε ΟΛΑ τα προιοντα της αγορας! (Τον ICON π.χ. εμεις τον πηραμε τραμπα.........).
Τι κάνεις Γιάννη;
Κουκιά Σπέρνω...

Reaction score
93
Μετά από την αγορά του ενισχυτή NuForce IA-7 από την Μusic Lover και τον κο Γ.Θεοφιλακο και ύστερα από δύο μήνες ακροάσεων θα ήθελα να καταθέσω την αποψή μου για τον συγκεκριμένο ενισχυτή .
Είναι ενα απίστευτο μηχανημα με oντος 100 πανίσχυρα watt όπως αναφέρεται με εκπληκτική ανάλυση για την κατηγορία του και απίτευτα άμεσος και γρήγορος κάτι που τον καθιστα ιδανικό για τις rock - metal ακροάσεις μου , χωρίς να του υπολέίπεται η μουσικότητα στα classical music έργα .
Αξιζε 1000 φορές η απόσυρση του Icon stereo 60 - μηχάνημα αρκετά υψηλότερης κατηγορίας τιμής για την απόκτηση του Nu Force .
Και να σκεφτείτε οτι τον λειτουργώ με τα Harbeth 7ES 2 που θεωρώ οτι δεν εκμεταλεύονται όλες τις δυνατότητές του και δεν του πολυταιριάζουν ....
Τhanx George ....

Αυτα τα αφιερωνω σε μερικους.....δυσπιστους οσον αφορα τις διαφημιστικες μου καταχωρησεις. Σε ευχαριστω πολυ φιλε Babi! Δεν ηξερα οτι γραφεις κι εσυ εδω.. Με μια απλη σου αναφορα κατεριψες ολα τα ειρωνικα σχολια και σαθρα επιχειρηματα καποιων για το τι....μπουρδες γραφει ο musiclover κτλ...Οταν σπερνεις καλο σπορο κι οταν το προσεχεις το χωραφι σου και ΔΕΝ πετας μπουρδες, ουτε πουλας φουμαρα για μεταξωτες κορδελες, καποια στιγμη αυτο θα σε ανταμοιψει!!!:cool_4:
[SIGPIC][SIGPIC]
Γιώργο είναι μια απλή αναφορά στην πραγματικότητα όπως αυτή περιγράφεται και στον ξένο τύπο και στα σχετικά audiophile forum- sites και όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ ακούγοντας μουσική χωρίς προκαταλήψεις .
Εξάλου είναι γνωστό γενικά οτι φέρνεις μόνο πολύ καλά μηχανήματα και είναι το λιγότερο κακοήθεια καποιος να βάλεται εναντίον .
Που να προστεθούν και τα Von Schweikert.....

Reaction score
1.153
Πεντοχίλιαρο ανα τεμάχιο,έτσι?Δηλαδή αν αύριο η EMM Labs κυκλοφορήσει ένα cd player στα 4.900 ευρώ...δεν θα είναι high end?

Reaction score
10
Πεντοχίλιαρο ανα τεμάχιο,έτσι?Δηλαδή αν αύριο η EMM Labs κυκλοφορήσει ένα cd player στα 4.900 ευρώ...δεν θα είναι high end?
Μιλαμε για την σημερινη κατασταση τιμων. Δεν ειπαμε οτι δεν υπαρχουν εξαιρεσεις. Πολυ λιγες ομως. Και η emm labs δεν θα κυκλοφορησει τιμη κατω απο 5000 ευρω, μην αυτοκτονησω πρωινιατικα.χαχαχαχαχαχα

Reaction score
1.153
Η EMM Labs ήταν ένα παράδειγμα.OK, δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ κάτι κάτω από πεντοχίλιαρο, οπότε καθίσταται αυτόματα High End.Αν μια εταιρία η οποία παράγει λόγου χάρη ενισχυτικά και πηγές, βγάλει στη αγορά τον super ενισχυτή της με 8 χιλιάρικα και το super cd player της με 4.500 ευρώ, είναι ή όχι High End και το βασικότερο:ΠΟΙΟΣ το αποφασίζει αυτο?

Reaction score
0
Ειπαμε ΠΕΡΙΠΟΥ...

Μην παιζουμε με τις λεξεις και δημιουργουμε εντυπωσεις...

Ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του και βγαζει τα ματια του απο μονος του

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ο καθενας αποφασιζει για τον εαυτο του και βγαζει τα ματια του απο μονος του
Έλα τώρα να φτιάξουμε fake Δελτίο Τύπου για "budget" CDp από την ΕΜΜ Labs να σκάσει ο Μιχάλης... :cool_11: "happy_1"

D

deleted user 10898

Guest
το τσακισατε το thread. εχετε αλλα 2-3 για αντιπαραθεσεις Highend, πεντοχιλιαρα και αλλα ωραια.....
επειδη μονο ο babis βοηθησε, αποφασισα να παω να ακουσω τον εν λογω ενισχυτη. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, οποιος δεν τον εχει ακουσει ας περασει μια βολτα απο τον μουσικλοβερ, η πολυ απλα ας γράφει για αυτα που εχει ακουσει.
ο ενισχυτης δεν εχει καμια σχεση με την κατηγορια τιμης του για οδηγηση full range ηχειων. τετοια καθαροτητα, τετοιες χρειες δεν εχει κανενα απο τα μηχανακια του χιλιαρικου, και ακουσα πολλα... η σκηνη μπροστα μου αριστη, η κυρια που τραγουδουσε στο κεντρο της, νομιζες πως την αγγιζεις! βεβαια παιζουν και τα ηχεια τον ρολο τους, αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει συγκριση σε αυτα τα λεφτα.
οσο για τον κ.Θεοφιλακο τα συμπερασματα τα κραταω για τον εαυτο μου, αφου σε τετοια φορουμ ο σκοπος πιστευω ειναι η μεταβιβαση της γνωσης και οχι η προβολη η διαβολη εμπορων κλπ κλπ κλπ
Νικος

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

το τσακισατε το thread. εχετε αλλα 2-3 για αντιπαραθεσεις Highend, πεντοχιλιαρα και αλλα ωραια.....
επειδη μονο ο babis βοηθησε, αποφασισα να παω να ακουσω τον εν λογω ενισχυτη. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, οποιος δεν τον εχει ακουσει ας περασει μια βολτα απο τον μουσικλοβερ, η πολυ απλα ας γράφει για αυτα που εχει ακουσει.
ο ενισχυτης δεν εχει καμια σχεση με την κατηγορια τιμης του για οδηγηση full range ηχειων. τετοια καθαροτητα, τετοιες χρειες δεν εχει κανενα απο τα μηχανακια του χιλιαρικου, και ακουσα πολλα... η σκηνη μπροστα μου αριστη, η κυρια που τραγουδουσε στο κεντρο της, νομιζες πως την αγγιζεις! βεβαια παιζουν και τα ηχεια τον ρολο τους, αλλα νομιζω πως δεν υπαρχει συγκριση σε αυτα τα λεφτα.
Πφφφτ... Αφού τα ψηφιακά "είναι μόδα που θα περάσει".... :happy_6:

...οσο για τον κ.Θεοφιλακο τα συμπερασματα τα κραταω για τον εαυτο μου, αφου σε τετοια φορουμ ο σκοπος πιστευω ειναι η μεταβιβαση της γνωσης και οχι η προβολη η διαβολη εμπορων κλπ κλπ κλπ
Νικος
Αφού προσπαθείς να "υπερασπιστείς" την χρησιμότητα του thread, δεν βλέπω το λόγο να το συνεχίζεις. Δεν αμφιβάλλω πως ο κ. Θεοφιλάκος είναι άριστος επαγγελματίας αλλά ο οποιοσδήποτε εκφράζει τις απόψεις του δημόσια θα πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί κριτική. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει μόνο για τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και για τα "απλά" μέλη όπως είμαστε εγώ κι εσύ. Επίσης το κάθε post που εκφράζει (θετική ή αρνητική) άποψη για μία συσκευή αποτελεί, έστω και έμμεση/ακούσια, (θετική ή αρνητική αντίστοιχα) διαφήμιση για τον άνθρωπο που εμπορεύεται τη συσκευή αυτή.

Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας. Η φήμη που απέκτησε η nuforce σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι τυχαία.
Φαντάσου πως θα παίζουν τα 9SE... :mrgreen:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: NuForce IA-7

Αφού προσπαθείς να "υπερασπιστείς" την χρησιμότητα του thread, δεν βλέπω το λόγο να το συνεχίζεις.
μα αυτο γραφω, πως δεν συνεχιζω και κραταω τα σχολια για τον εαυτο μου.

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: Re: NuForce IA-7

Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι την εμπειρία σου μαζί μας. Η φήμη που απέκτησε η nuforce σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι τυχαία.
Φαντάσου πως θα παίζουν τα 9SE... :mrgreen:
ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτο που ακουσα. μην με βαζεις να παω να ακουω τωρα τα μεγαλα Nuforce και να κανω οικονομιες... :crazy_1:

D

deleted user 10898

Guest
ο ενισχυτης δεν εχει καμια σχεση με την κατηγορια τιμης του για οδηγηση full range ηχειων.
Νικος
edit: εννοω 3ων δρομων για να ακριβολογω... τα περισοτερα ηχεια που ακουσα ηταν 3 δρομων αντε 2.5.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494