Oπερες σε dvd απο την DEAGOSTINI

Μηνύματα
28.176
Reaction score
50


Oπερες σε dvd απο την DEAGOSTINI



Οι διασημότερες παραστάσεις σε DVD

«Ταξιδέψτε» στον κόσμο της όπερας με έναν ξεχωριστό τρόπο και μετατρέψτε το σαλόνι σας σε θεατρική σκηνή! Με τη σειρά των DVD της συλλογής, γνωρίστε τον κόσμο της όπερας. Απολαύστε συναρπαστικές παραστάσεις, ασύγκριτες ερμηνείες, μεγαλοπρεπείς ενδυμασίες, με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ηχογραφήσεις υψηλής ποιότητας!

Εισαχθείτε στον κόσμο της όπερας και ζήστε τα πιο ωραία και συναρπαστικά έργα μεγάλων συνθετών. Μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία!

Κυκλοφορεί κάθε 2η Τετάρτη.

Φέρτε στο χώρο σας τη μαγεία της όπερας!

Στιγμές υψηλής αισθητικής, έντονων συναισθημάτων, πηγαίας έμπνευσης – όλα αυτά μπορεί να τα μεταδώσει η μουσική. Το μουσικό είδος της όπερας μετουσιώνει την απόλυτη τελειότητα: Ήχος και εικόνα ενώνονται για να δημιουργήσουν σε μια μοναδική εμπειρία.

Ζήστε κι εσείς αυτή την εμπειρία με τη δική σας Συλλογή Όπερας!

Ορισμένα DVD της σειράς τιμήθηκαν με βραβεία, όπως το σημαντικό βραβείο Γκράμοφον για το «Καλύτερο DVD για το έτος 2001».

Απλά και εύκολα χειριστείτε το DVD με την όπερα. Κάντε τις επιλογές στο μενού σας στη γλώσσα που επιθυμείτε. Θέλετε να διαβάσετε το λιμπρέτο ή να το κατανοήσετε καλύτερα; Εμφανίστε τους υπότιτλους στην ελληνική γλώσσα. Μέσα από τα βασικό μενού, μπορείτε να επιλέξετε απευθείας τη σκηνή που επιθυμείτε. Η τεχνολογία των ψηφιακών δίσκων με ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας σας χαρίζει μια ανεπανάληπτη οπτικο-ακουστική εμπειρία!


Μοναδικές στιγμές όπερας
Η σειρά Όπερα DVD συγκεντρώνει για εσάς τις ωραιότερες παραστάσεις παγκοσμίως γνωστών έργων σε μια σειρά DVD υψηλής ποιότητας: Κάρμεν του Μπιζέ, Οι γάμοι του Φίγκαρο και Ο μαγικός Αυλός του Μότσαρτ, O Κουρέας της Σεβίλης του Ροσίνι, Τριστάνος και Ιζόλδη του Βάγκνερ, Αΐντα του Βέρντι και πλήθος άλλων.

Εκπληκτικοί ερμηνευτές

Περιηγηθείτε στον κόσμο της όπερας και μαγευτείτε από υπέροχες φωνές όπως των: Σεσίλια Μπάρτολι, Πλάθιντο Ντομίνγκο, Μαρία Γιούιν, Φραντς Γκρούντχεμπερ, Ρενέ Κολλό, Εύα Μάρτον, Ανν Μάρεϊ, Ανν Σόφι φον Ότερ, Λουτσιάνο Παβαρότι, Τζόαν Σάδερλαντ.

Διάσημοι μαέστροι

Γνωρίστε κορυφαίους μαέστρους όπως Ντάνιελ Μπάρενμποϊμ, Σιλβέν Κάμπρελινγκ, Κρίστοφ φον Ντονάνι, Σερ Τζον Έλιοτ Γκάρντινερ, Νικολάους Αρνονκούρ, Λόριν Μάαζελ, Ζούμπιν Μέτα, Ίνγκο Μέτσμαχερ, Κεντ Ναγκάνο, Τζουζέπε Σινόπολι και άλλοι μοναδικοί καλλιτέχνες διευθύνουν διάσημες ορχήστρες σε παραστάσεις που έχουν μείνει στην ιστορία.

Θρυλικές θεατρικές σκηνές

Πασίγνωστα θέατρα όπερας σας προσκαλούν: Κρατική Όπερα του Βερολίνου, Βασιλική Όπερα του Κόβεντ Γκάρντεν, Εθνική Όπερα του Λονδίνου, Όπερα του Σαν Φρανσίσκο, Φεστιβάλ του Σάλτσμπουργκ, Σκάλα του Μιλάνου, Φεστιβάλ του Γκλάιντμπερν, Όπερα Σέμπερ της Δρέσδης και πολλά άλλα.

Κάθε τεύχος της σειράς Όπερα DVD περιλαμβάνει ένα έργο όπερας σε DVD και ένα 16σέλιδο περιοδικό, που περιέχει όλα τα σημαντικά στοιχεία σχετικά με τη συγκεκριμένη όπερα: την υπόθεση, τους ρόλους, τους συνθέτες και άλλα έργα τους, τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και, φυσικά, το θεατρικό χώρο της παράστασης. Εκπληκτικές φωτογραφίες από τις παραστάσεις συμπληρώνουν μοναδικά τις πλούσιες πληροφορίες – μια απόλαυση ανάγνωσης!

Με το γλωσσάρι των ειδικών όρων της όπερας, θα εισαχθείτε βήμα-βήμα στον υπέροχο κόσμο του μουσικού αυτού είδους!


H ΟΠΕΡΑ

Ποιο είναι το περιεχόμενο της όπερας; Μάθετε τα πάντα για το έργο, από την πρώτη μέχρι την τελευταία πράξη, τα δυνατά σημεία του, τους ρόλους και την πολυμορφία των αριών. Μέσα από αυτές τις σελίδες θα εξοικειωθείτε με το εκάστοτε έργο και τους ήρωές του.


Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ποιο είναι το ιδιαίτερο στοιχείο της σκηνοθεσίας αυτής της όπερας; Τι χαρακτηρίζει το θέατρο της παράστασης; Εμβαθύνετε τις γνώσεις σας για τη συγκεκριμένη παράσταση και για το χώρο όπου παρουσιάστηκε και, επιπλέον, μάθετε λεπτομέρειες για τους καλλιτέχνες της.


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Πώς δημιουργήθηκε το έργο; Ταξιδέψτε στο χρόνο, γνωρίστε το συνθέτη και ανακαλύψτε πώς η έμπνευση οδηγεί στη σύνθεση ενός αριστουργήματος!

Κείμενα και φωτογραφίες
Τα κείμενα και οι λεζάντες των εικόνων είναι γραμμένα με εύληπτο και ευχάριστο τρόπο και είναι πλούσια σε σημαντικές πληροφορίες.

Απεικονίσεις
Οι πολυάριθμες φωτογραφίες και εικόνες που φωτίζουν το θέμα συνοδεύονται κάθε φορά από ένα επεξηγηματικό κείμενο.

Ενότητες
Το σύμβολο και ο τίτλος αναφέρονται σε κάθε ενότητα του περιοδικού. Ο τίτλος και το εισαγωγικό σημείωμα σας προσφέρουν μια ιδέα το θέμα που αναλύεται.

Ηχητικό δείγμα
Γνωρίστε ποια συνθετικά στοιχεία κάνουν τον ήχο του έργου τόσο ξεχωριστό. Σπουδαίες άριες και χαρακτηριστικά μουσικά μοτίβα εξηγούνται εύκολα και απλά.

Ο πρωταγωνιστής και οι ρόλοι
Η κατανόηση κάθε ρόλου και ο τρόπος με τον οποίο αυτός διανέμεται στον καλλιτέχνη είναι το πρώτο βήμα στον κόσμο της όπερας. Η σειρά ΟΠΕΡΑ DVD ρίχνει φως σε αυτή την πτυχή και προσελκύει έντονα το ενδιαφέρον σας. Απολαύστε το DVD με οδηγό σας το τεύχος, παρακολουθώντας βήμα προς βήμα κάθε πράξη.


Η ΟΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω

Ποια ήταν η Αντριάνα Λεκουβρέρ; Τι είναι το λιμπρέτο; Αναλυτικές επεξηγήσεις για κάθε όρο της όπερας, από το Α έως το Ω, δίνουν ολοκληρωμένη απάντηση σε κάθε πιθανή απορία σας.


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ

Ποιο άλλο έργο έχει γράψει ο Ζορζ Μπιζέ; Ποια έργα έχουν κυκλοφορήσει σε CD και DVD; Στην ενότητα αυτή θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το έργο του συνθέτη.

To διαφημιστικο spot της σειρας !

http://www.deagostini.gr/opera/opera.mpg

ΠΡΩΤΗ ΟΠΕΡΑ ΑΙDA TOY VERDI ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 4,99 ΕΥΡΩ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΗΔΗ !!

 

Μηνύματα
3.263
Reaction score
8
".....με εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ηχογραφήσεις υψηλής ποιότητας!....":121:

Λέτε να αξίζει ?
 

Μηνύματα
11.423
Reaction score
38
Απάντηση: Oπερες σε dvd απο την DEAGOSTINI

Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία με αυτή την προσφορά της εταιρείας ''deagostini'' και να γίνουν ευρέως γνωστές στο πλατύ κοινό διάφορες όπερες που ίσως πολλοί δεν έχουν ή δεν γνωρίζουν.
Επίσης για τους λάτρεις της όπερας είναι μια καλή συλλογή.
Μαντέψτε ποιά θα είναι η πρώτη που που θα την αγοράσει:114:
 



Μηνύματα
4.873
Reaction score
3.963
Απάντηση: Oπερες σε dvd απο την DEAGOSTINI

Η υψηλη ευκρινεια ειναι συνυφασμενη με το χαι ντεφινισιον. Εδω δεν εχουμε κατι τετοιο. Για DVD και μαλιστα γυρισμενο πριν πολλα χρονια η εικονα ειναι καλη. Δεν προλαβα να το δω ολο, αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Με ελληνικους υποτιτλους. Νομιζω οτι οι φιλοι της οπερας θα το εκτιμησουν δεοντως.
 

Μηνύματα
13.106
Reaction score
164
Επειδή έχω δει πολύ από το υλικό, θα σας πω ότι είναι καλής ποιότητας. Είναι μια καλή ευκαιρία για μύηση στην όπερα. Και υπότιτλους έχει, και συνοδευτικό υλικό.
Δεν είναι ηχογράφηση αναφοράς σε καμία περίπτωση. Αλλά είναι επαρκέστατη για μύηση και εκπαίδευση.
 

Μηνύματα
1.338
Reaction score
661
Είναι 576p, και ο ήχος καλός. Την παρακολουθείς με μεγάλη ευχαρίστηση και είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για τους αμύητους να απολαύσουν μερικές απο τις καλλίτερες όπερες. Αξίζει τον κόπο.
 

Μηνύματα
10.383
Reaction score
6
Έλα βρε aurie να μας πεις καμιά πληροφορία παραπάνω για τη συλλογή.

Τον έδωσα στεγνά... :138:
 

Μηνύματα
11
Reaction score
0
Απάντηση: Oπερες σε dvd απο την DEAGOSTINI

ειναι οπως ακριβως τα ειπε ο jd- cine gear

και θα βγουν 70 τιτλοι συνολο
 












Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.713
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top