O ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ / TALLADEGA NIGHTS THE BALLAD OF RICKY BOBBY

Reaction score
59
O ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (TALLADEGA NIGHTS THE BALLAD OF RICKY BOBBY)

Ο Ρίκι Μπόμπι είναι ένας από τους μεγαλύτερους ραλίστες στην ιστορία του NASCAR, των αμερικανικών αγώνων ταχύτητας. Έχει όσα επιθυμεί ένας λάτρης της ταχύτητας και εθνικό ίνδαλμα: πολυτελή έπαυλη, `καυτή` σύζυγο και έναν πιστό συνάδελφο, τον παιδικό του φίλο Καλ. Αλλά όλα ανατρέπονται, όταν εμφανίζεται ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ο εκκεντρικός Γάλλος ραλίστας της Φόρμουλα 1, Ζαν Ζιράρ, που, με την επιτυχία του, απειλεί να ρεζιλέψει την καριέρα του Ρίκι!
Οι δημιουργοί των κωμωδιών `Παρθένος Ετών 40` και `Dodgeball: Μία Ιστορία για Γκαντέμηδες` υπογράφουν μία ξεκαρδιστική, εξωφρενική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Φέρελ, αγαπημένο μας από τις ερμηνείες του στις ταινίες `Η Μάγισσα` και `Το Ξωτικό των Χριστουγέννων`! Η ταινία ξεπέρασε τα 148.200.000 δολάρια σε εισπράξεις στο αμερικανικό Box Office και κατάφερε να γίνει μία από τις 10 μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της Αμερικής για το 2006!

Kυκλοφορει απο την AUDIO VISUAL

Reaction score
0
Εμενα μου αρεσε!!!
Και εξηγουμαι.
Δεν φτανει το Weather Man.
Ομως μεσα απο την υπερβολη και τα αρκετα χοντροκομμενα αστεια
σατιρίζει με πολυ καυστικο τροπο κατα την γνωμη μου την Αμερικη ,
τον τροπο ζωης της και τον τροπο...σκεψης της.
Νομιζω οτι η ταινια πισω απο την "πλακα" που σερβιρει σαν πρωτο επιπεδο αναγνωσης
εχει και ενα δευτερο επιπεδο .
Αν σε καποιον θεατη φανουν αστεια καποια πραγματα ,καταστασεις ,συμπεριφορες ετσι και σκεφτει οτι ολα αυτα ...ισχυουν ,
τοτε το χαμογελο φευγει και μενει το ερωτηματικο.
Για μενα η ταινια ειναι μια καυστικοτατη σατιρα σε χαζοχαρουμενο περιτυλιγμα αμερικανικης κωμωδίας .

Reaction score
6
Απάντηση: O ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ / TALLADEGA NIGHTS THE BALLAD OF RICKY BOBB

Με προβληματίζεις .
Προσεχε κακομοίρη μου μην την πάθεις σαν το Δημητροπουλο με το Miami Vice.
Ως τωρα μονο το τρέϊλερ εχω δει από δαύτη και ηταν αρκετό για να μου βάλει απαγορευτικό (μου έδωσε εντύπωση 10 μποφόρ βλακείας)
Πρόσεχε μην την δω και την πατήσεις σαν τον Δημητροπουλο.
:crazy_3:

Reaction score
0
Προσωπικά τρελαίνομαι για τον Will Ferrell :oops: αλλά αυτό το έργο δεν βλεπόταν, you have been warned.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: O ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ / TALLADEGA NIGHTS THE BALLAD OF RICKY

Με προβληματίζεις .
Προσεχε κακομοίρη μου μην την πάθεις σαν το Δημητροπουλο με το Miami Vice.
Ως τωρα μονο το τρέϊλερ εχω δει από δαύτη και ηταν αρκετό για να μου βάλει απαγορευτικό (μου έδωσε εντύπωση 10 μποφόρ βλακείας)
Πρόσεχε μην την δω και την πατήσεις σαν τον Δημητροπουλο.
:crazy_3:
Kατσε ρε Ανδρεα.
Σου εχω πει τιποτα εγω για τον Σταθη Ψαλτη??:happy_9:

Reaction score
49
Εμενα μου αρεσε!!!
Και εξηγουμαι.
Δεν φτανει το Weather Man.
Ομως μεσα απο την υπερβολη και τα αρκετα χοντροκομμενα αστεια
σατιρίζει με πολυ καυστικο τροπο κατα την γνωμη μου την Αμερικη ,
τον τροπο ζωης της και τον τροπο...σκεψης της.
Νομιζω οτι η ταινια πισω απο την "πλακα" που σερβιρει σαν πρωτο επιπεδο αναγνωσης
εχει και ενα δευτερο επιπεδο .
Αν σε καποιον θεατη φανουν αστεια καποια πραγματα ,καταστασεις ,συμπεριφορες ετσι και σκεφτει οτι ολα αυτα ...ισχυουν ,
τοτε το χαμογελο φευγει και μενει το ερωτηματικο.
Για μενα η ταινια ειναι μια καυστικοτατη σατιρα σε χαζοχαρουμενο περιτυλιγμα αμερικανικης κωμωδίας .

Kαλάααα.....
Πήγαινε να δεις τον πελεκάνο της Μυκόνου. Η κακή παιδεία σε χρειάζεται....Μίλα της!! :happy_5: :prof: :violent:

Ααα.......Δε νομίζω ότι θα σχολιάσω την ταινία γιατί ήταν για τα μπάζα. Το ότι έκοψε τόσα εισιτήρια στο Αμερική δεν είναι δείκτης ποιότητας της ταινίας αλλά δείκτης άλλων πραγμάτων.....

Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι ότι ο "Ευρωπαίος Οδηγός Αγώνων" ήταν σα δίδυμο αδελφάκι του Αλόνσο......:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Ήταν ο Sacha Baron-Cohen AKA Borat για όποιον δεν τον αναγνώρισε. "happy_1"
Tι "για οποιον" ρε marvin!!! "happy_1"
"για τον Pedro Δημητροπουλο" επρεπε να γραψεις.:happy_8: ;-)
Επειδη ξερει απο αυτοκινητα??
Ε και?
Απο ταινιες ξερει?? :cool_3:
Ρωτα ποσο εχει βαλει στο Miami Vice πρωτα.:happy_9:

Reaction score
6
Απάντηση: O ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ / TALLADEGA NIGHTS THE BALLAD OF RICKY BOBB

Να πω εγώ που δεν κρατιέμαι;

8/10

Και αυτό γιατι ήμασταν μπροστά αλλιως θα το ξεφούρνιζε το δεκάρι.
"happy_1"

Reaction score
0
Tι "για οποιον" ρε marvin!!! "happy_1"
"για τον Pedro Δημητροπουλο" επρεπε να γραψεις.:happy_8: ;-)
Επειδη ξερει απο αυτοκινητα??
Ε και?
Απο ταινιες ξερει?? :cool_3:
Ρωτα ποσο εχει βαλει στο Miami Vice πρωτα.:happy_9:
Και εμένα μου άρεσε :happy_9: Αγόρασα και το soundtrack :happy_9:
Michael Mann rulezz :respect:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517