O Λουτσιάνο Παβαρότι είναι σοβαρά άρρωστος!!

Reaction score
51
Νέα Υόρκη

Στο στάδιο της ανάρρωσης βρίσκεται ο Λουτσιάνο Παβαρότι μετά την υποβολή σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο στο πάγκρεας σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Ικανοποιητικά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του διάσημου Ιταλού τενόρου.

Ο 70χρονος Παβαρότι επρόκειτο να αναχωρήσει την περασμένη εβδομάδα από τη Νέα Υόρκη για το Λονδίνο, στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας παγκόσμιας περιοδείας του, όταν οι ιατροί ανακάλυψαν κακοήθη όγκο στο πάγκρεας, ανακοίνωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του τενόρου, Τέρι Ρόμπινσον.

«Ευτυχώς, κατέστη εφικτή η πλήρης αφαίρεση του όγκου στο χειρουργείο. Ο κ. Παβαρότι αναρρώνει καλά και οι γιατροί του είναι ενθαρρυμένοι από τη φυσική και συναισθηματική κατάσταση του ασθενή τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Τέρι Ρόμπινσον την Παρασκευή.

Μιλώντας ακολούθως στο Associated Press, η ίδια ανέφερε πως ο Λουτσιάνο Παβαρότι υπεβλήθη στη χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, το οποίο δεν αποκάλυψε. Έως και την Παρασκευή παρέμενε υπό νοσηλεία.

Ως αποτέλεσμα της αποθεραπείας ακυρώθηκαν τα εναπομείναντα για το 2006 κοντσέρτα στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας περιοδείας. Συγκεκριμένα για το Σεπτέμβριο είχαν προγραμματιστεί συναυλίες στη Φινλανδία, τη Νορβηγία, την Αυστρία, τη Σουηδία και την Πορτογαλία. Εκτιμάται ότι η περιοδεία θα επαναληφθεί στις αρχές του 2007.

Ο Λουτσιάνο Παβαρότι είχε αναγκαστεί να μεταθέσει πέντε συναυλίες για το μήνα Ιούνιο εξαιτίας επιπλοκών από εγχείρηση στην πλάτη. Δύο μήνες νωρίτερα είχε ακυρώσει οκτώ κοντσέρτα, λέγοντας πως οι γιατροί του συνέστησαν να μην ταξιδέψει ή να ερμηνεύσει ενόσω υποβάλλεται σε θεραπεία για την πλάτη του.

Από news.in.gr!!!

:( :( :((Ασχημα τα πράγματα τα βλέπω)!!!

Reaction score
51
Ο Luciano Pavarotti δεν σκοπεύει να σταματήσει τις εμφανίσεις του πριν ολοκληρώσει την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του!
"Έχω την πρόθεση να επιστρέψω στη σκηνή", δήλωσε ο 70χρονος τενόρος, που αναγκάστηκε να διακόψει την περιοδεία του καθώς εισήχθη σε νοσοκομείο και υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης καρκινικού όγκου από το πάγκρεας.

"Θέλω να ολοκληρώσω την περιοδεία μου. Δεν μπορώ να δώσω ημερομηνίες καθώς πρέπει πρώτα να συζητήσω με τους γιατρούς, αλλά πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαι σε θέση να συνεχίσω", είπε στην εφημερίδα La Stampa.

Ο Pavarotti επέστρεψε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη μετά την εγχείρηση και ήταν τυχερός καθώς, συνήθως, ο καρκίνος του παγκρέατος γίνεται αντιληπτός σε προχωρημένο στάδιο, που δεν δίνει πολλές επιλογές στους γιατρούς. Στην περίπτωση του Pavarotti, όμως, ο καρκίνος διαγνώστηκε νωρίς και η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο χρόνο ζωής στον διάσημο τενόρο, αν και η θεραπεία θα είναι μακρόχρονη.

"Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και βγήκα, επιτέλους, από το νοσοκομείο. Επέστρεψα στο σπίτι μου και αισθάνομαι υπέροχα", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Pavarotti, ο οποίος τις επόμενες εβδομάδες θα επιστρέψει στην Ιταλία όπου θα συνεχίσει την θεραπεία του.

Ο Luciano είναι από τους ελάχιστους τενόρους που συνεχίζουν την καριέρα τους σ' αυτήν την ηλικία και έχει συμπληρώσει πάνω από 40 χρόνια στον χώρο, ενώ όταν αποσυρθεί σκοπεύει να ανοίξει ακαδημία κλασικού τραγουδιού βοηθώντας ταλαντούχους νέους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

MusicCorner!!

V

VIDEOMIX

Guest
Sambalis said:
Ο Luciano είναι από τους ελάχιστους τενόρους που συνεχίζουν την καριέρα τους σ' αυτήν την ηλικία και έχει συμπληρώσει πάνω από 40 χρόνια στον χώρο, ενώ όταν αποσυρθεί σκοπεύει να ανοίξει ακαδημία κλασικού τραγουδιού βοηθώντας ταλαντούχους νέους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
MusicCorner!!
Όταν αποσυρθεί. Εξ'άλλου είναι νεαρός ακόμη. :roll:
Βέβαια, δεν μας διευκρίνησε που θα ανοίξει την σχολή του.
Στην οδο σαντανέγκρα 28 στην Ρώμη η 5ο σύννεφο 3ος ουρανός κοντά στον Αγιο Πέτρο;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Σύμφωνα με τις ειδήσεις, τα τελευταία νέα από το Λουτσιάνο Παβαρότι δεν είναι καλά. Ούτως ή άλλως βέβαια ο καρκίνος στο πάγκρεας δεν έχει καλή πρόγνωση.
Τα λόγια του, από την αναπηρική πολυθρόνα: "Θα παραμείνω αισιόδοξος μέχρι την ημέρα του θανάτου μου"...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas