O ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΕ ΗD!!!

Reaction score
14
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Thanks SAT1 HD!!!!
Χρήστο γράψτο... :p :p :p :p :p...

Λευτέρη ζωγράφισε τον... :x :x :x :x :lol: :lol: :lol:

πάντως κάποιος θα βρεθέι να τον κάνει wmv or avi (divx) να το δούμε και εμείς οι φτωχοί των SD!!!!

Ti εχασε ο ΑΡΝΙ!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Δυστυχώς δεν μπορώ να τον γράψω μιας και νομίζω είναι σε mpeg4... πάντως τον βλέπω από τον humax...

Επί της ουσίας νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε σοβαρά λάθη... δεν μέτρησε το γκολ της Μπαρτσελόνα και το φάουλ από το οποίο έγινε το γκολ της Αρσεναλ δεν υπήρξε ποτέ...

Reaction score
0
Μπραβο στο SAT1. Μεταδίδει σε 16:9 και dolby prologic.  :D :D :D Βέβαια το σήμα μου κόλλησε δυο φορές... πρόβλημα της HD εκπομπής;

Ν.

Reaction score
6
Ναι έκανε διακοπές καναδυό φορές..... Ο ήχος θα μπορούσε να ήταν καλύτερος πάντως... τσιγγουνευτήκανε να τον κάνουνε 5.1;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Βρε Χρηστο αναμεταδοση εκανες και σχολιαζεις τον αγωνα; Πες μας ΠΩΣ ειδες την εικονα και τρελανε μας!

Reaction score
14
lakiss51 said:
Βρε Χρηστο αναμεταδοση εκανες και σχολιαζεις τον αγωνα; Πες μας ΠΩΣ ειδες την εικονα και τρελανε μας!
οχι τίποτε άλλο αλλα ότι ειπε ο Χρηστος το είπε και ο Μανωλάς!!!

Reaction score
1
Απίστευτη εικόνα με εξαίρεση τις φάσεις σε replay,ήχος 2.1.
Άντε και στο Mudial!!!

Άσχετο,Dream επειδή έχασα το τηλέφωνό σου,αν θέλεις στείλε το μου με pm.

Reaction score
0
ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ !!!
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΙΞΕΙ 1
ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΔΕΚΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

BARCA 1 2.05
ΟΦΗ 1 1.65 χ 300 EURO=960

Reaction score
4
Για μενα μια πολυ μεγαλη απογοητευση με κεραια wavefrontier εγγαταστημενη απο την msg ειχα ολο σπασιματα στην εικονα.Τελικα τον ειδα απο το sat1 sd.Μπορει να βοηθησει κανενας;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν εξαιρέσεις μερικά τεχνικά προβλήματα για 2-3 λεπτά που μου θύμισαν λίγο ΥΕΝΕΔ... η εικόνα τέλεια σε 16:9... δυστυχώς την απονομή την είχε σε 4:3 αλλά ας μην διαμαρτυρόμαστε... Δωρεάν Τελικός σε HD!!!

ΘΕΛΩ MUNDIAL ΤΩΡΑ!!!!!!!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
labri said:
Για μενα μια πολυ μεγαλη απογοητευση με κεραια wavefrontier εγγαταστημενη απο την msg ειχα ολο σπασιματα στην εικονα.Τελικα τον ειδα απο το sat1 sd.Μπορει να βοηθησει κανενας;
Πάρτους ένα τηλέφωνο μήπως θέλει ρύθμιση το lnb ή κάποιο πρόβλημα με το καλώδιο...

Reaction score
1
εγω τον ειδα στο mega μεσω νοβα :twisted:
και αυτο λογο του οτι το sat1 hd δεν παιζει με ποιοτητα σηματος κατω απο 90% και εγω ειχα 87%
βεβαια ολη μερα ηταν στο 95% αλλα την ωρα του αγωνα επεσε

Reaction score
427
Δυστυχώς δεν μπορώ να τον γράψω μιας και νομίζω είναι σε mpeg4... πάντως τον βλέπω από τον humax...

Επί της ουσίας νομίζω ότι ο διαιτητής έκανε σοβαρά λάθη... δεν μέτρησε το γκολ της Μπαρτσελόνα και το φάουλ από το οποίο έγινε το γκολ της Αρσεναλ δεν υπήρξε ποτέ...
Η ώρα που έστειλες το μήνυμα ήταν αυτή « Reply #3 on: Yesterday at 09:40:42 PM »
Τα settings στο profile μου δείχνουν την σωστή ώρα.
Μήπως αυτή η AMOI προβλέπει και το μέλλον; :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
sothoms said:

Η ώρα που έστειλες το μήνυμα ήταν αυτή « Reply #3 on: Yesterday at 09:40:42 PM »
Τα settings στο profile μου δείχνουν την σωστή ώρα.
Μήπως αυτή η AMOI προβλέπει και το μέλλον; :)
Μάλλον ο χρόνος στο pc μου είναι λίγο πίσω...

Reaction score
2
ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΩ FEEDS ΣΕ HD ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΕ ΤΗ SKYSTAR ! ΛΕΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΕ HD ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΚΤΕΣ DVBS2 ? ΛΕΣ ? :D :D ! ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕ :( :( :( :( ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ :D :D :D ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΟΝ ΕUTELSAT2
Fréquence: 11152 - Pol: V - SR: 20000 - FEC: -

Catégorie: Sport - Football

Transmis en: MPEG-2 4:2:2

Infos: +Football CL final: Barcelona-Arsenal in HD
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚ 3 !!!!! :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
finder said:
жикои ле емглеяысам вхес оти епаифе о текийос лесы FEEDS се HD ! йаи то ебкепам ле тг SKYSTAR ! кете то лоумтиак ма то доуле се HD осои дем евоуле айола дейтес DVBS2 ? кес ? :D :D ! ецы паки дем йатажеяа ма то ды циати г йаята цяажийым ле йяеласе :( :( :( :( акка екпифы циа то лоумтиак :D :D :D суцйейяилема то едеивме стом еUTELSAT2
Fréquence: 11152 - Pol: V - SR: 20000 - FEC: -

Catégorie: Sport - Football

Transmis en: MPEG-2 4:2:2

Infos: +Football CL final: Barcelona-Arsenal in HD
акка йаи стом аткамтий 3 !!!!! :)
Σε feeds θα δούμε σίγουρα κάποιους αγώνες... το πρόβλημα είναι ότι οι δορυφόροι αυτοί δεν είναι από τους "δημοφιλείς"...

Reaction score
0
Τι να τον κανεις τον δημοφιλες δορυφορο! Αν βλεπεις το Μουντιαλ σε HD τι τα θες?

ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΗΤΑΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος