- Reaction score
- 11

Από τον "ΗΧΟ" # 382 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2005.
Φίλε Κώστα, εσύ είσαι;
:111:
Πρέπει να έχω περίπου τα μισά και, ξέρεις, θέλει σκανάρισμα photobucket κ.τ.λπ.! Αφού το ζητάς όμως υπόσχομαι να το κάνω σύντομα για όσα έχω φίλε komhst.Ε, βάλε κι άλλα τότε εδώ να μην μέ αναγκάζεις να ψάχνω τις κούτες από την αποθήκιη...
Φίλε komhst, μετά την υβριστική επίθεση του κ. Κόγια εναντίον μου,O.K. νάσαι καλά!
Υβριστική επίθεση; Ωχ! Αυτό δεν το πήρα χαμπάρι... Γιατί; Τι έγινε; Μήπως κάποια παρεξήγηση; Περίεργο μού φαίνεται... Toν Κόγια τον θεωρώ από τα πολύ σοβαρά άτομα εδώ μέσα....Φίλε komhst, μετά την υβριστική επίθεση του κ. Κόγια εναντίον μου,
Εμένα το ΑΚΑΙ GXC-760D δεν με πρόδωσε ποτέ. Και εξακολουθεί να παίζει και σήμερα άψογα κι ας έχει γράψει το κοντέρ του εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ταινίας από το 1976 μέχρι σήμερα!Σήμερα, πεντέξι χρόνια μετά, έχω την απάντηση. Δεν τις πέταξα! Πήρα άλλο κασετόφωνο, και οι περισσότερες από αυτές παίζουν ακόμη αξιοπρεπώς. :403:
Υπάρχει μια τέτοια κατηγορία μηχανημάτων, (ψυγείο KELVINATOR του 1959, pickup TECHNICS του 1975, ενισχυτής HIRTEL 1975, και άλλα πολλά), που φαίνεται πως γεννήθηκαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφ' όρου ζωής!Εμένα το ΑΚΑΙ GXC-760D δεν με πρόδωσε ποτέ. Και εξακολουθεί να παίζει και σήμερα άψογα κι ας έχει γράψει το κοντέρ του εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα ταινίας από το 1976 μέχρι σήμερα!
Πολύ χαίρομαι που το ακούω! Είμαι βέβαιος πως τα μηχανήματα αυτά έχουν ψυχή! Να είσαι καλά να τα απολαμβάνεις και να τους αποδίδεις τις δέουσες τιμές!Εγώ έχω τρία προϊόντα της ΑΚΑΙ τα οποία χαίρουν άκρας υγείας και παίζουν μέχρι σήμερα όπως έπαιζαν και την πρώτη ημέρα, με ελάχιστη έως μηδαμινή συντήρηση.
Μαγνητόφωνο AKAI X-150D αγορασμένο το 1970 !!!
Κασετόφωνο ΑΚΑΙ GXC-760D αγορασμένο το 1976
Μαγνητόφωνο AKAI GX-650D αγορασμένο το 1978
Πόσο έχουμε σήμερα; 2009;