O καλυτερος 1080ρ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σχεδον ενα χρονο πριν ειχαμε ασχοληθει σε αυτο το θεμα:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=25913&highlight=%CF%EB%EF%E9+%EF%E9+1920%F71080

Ενα χρονο μετα εχω ηδη δει τους ακολουθους βιντεοπροβολεις αναλυσης 1920χ1080:

Sony Qualia
Sony Ruby
Sony Pearl
Benq W10000
Projection Design Model III
Panasonic 1000
Optoma HD81
Mitsubishi 5000
Sim HT3000
JVC HD1
Marantz VP11 S1

Σαφως δεν εχω δει τον Epson και τον Sharp(απο τον οποιο περιμενω πολλα)

Πολλα απο τα παραπανω τα εχετε ηδη δει και αρκετοι απο εσας.
Θα ηθελα λοιπον τις εκτιμησεις σας, ενα χρονο μετα απο τοτε που υπηρχαν μονο προσδοκιες.
Συντομα θα εχετε και την δικη μου αποψη...:cool_4:

Reaction score
1
Καλα, μην θυμωνεις.:cool_1:
Μπορεις να μας πεις τα εως τωρα συμπερασματα σου απο αυτους που ειδες.Προς τα που παει?
Δυστυχώς, δεν υπήρξε μηχάνημα που να με κέρδισε οverall, που λένε.

Σε θέμα εικόνας, όπως έχω πει, δίνω ένα προβάδισμα στον Sim2. Η τιμή του, όμως, είναι μακρυά από τις δικές μου δυνατότητες οπότε ούτε καν τον σκέφτομαι. Επίσης, δε μου αρέσουν τα ρυθμιστικά του. Με απογοήτευσε και το πρόβλημα στο 576i.

Ο Ruby μου την έσπασε με την ίριδα. Εάν δεν είχε αυτό το ελάττωμα και αν ήμουν σίγουρος ότι δεν έχει πρόβλημα λάμπας, τότε θα ήταν το μόνο μηχάνημα που θα με έβαζε σε σκέψεις. Για μεταχειρισμένο, βεβαίως. Το όριο που έχω θέσει είναι τα 5.000 και μόνο για μηχάνημα που θα με κερδίσει στο σύνολο.

Τον Pearl ούτε με σφαίρες... Απίθανο μαύρο, άψογα χρώματα αλλά μέχρι εκεί. Η ευκρίνεια και το βάθος πεδίου είναι - για μένα - σημαντικότατοι παράγοντες.

Για τα υπόλοιπα, Optoma και BenQ, έχω ήδη τοποθετηθεί. Είμαι ελαφρά υπέρ του BenQ. Έχει ένα punch περισσότερο, με άριστο φακό, αρκετή φωτεινότητα, μπόλικα ρυθμιστικά και καλύτερη ευκολία τοποθέτησης λόγω vertical lens shift. Κοκκινίζει ψηλά και από ότι είδα μάλλον δεν διορθώνεται.

Reaction score
1
Δυστηχώς δεν έχω καταφέρει να παραβρεθώ σε κανένα συγκριτικό και να δω έστω και έναν απο όλους.
Με λίγα λόγια 1080p απο προβολικό δεν έχω δει ακόμα και νιώθω πολυ μειονεκτικά που εσείς έχετε δει όλα τόσους πολλούς!!!!
Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας αν και για την ώρα δεν είμαι οικονομικώς σε θέση να πάρω κάποιον 1080p προβολέα.

Reaction score
1
Με λίγα λόγια 1080p απο προβολικό δεν έχω δει ακόμα και νιώθω πολυ μειονεκτικά...
Να μη νιώθεις καθόλου μειονεκτικά. Τα 1080 κάνουν κακό στην υγεία... και την τσέπη βεβαίως-βεβαίως.

Ρώτα και τον dreamόγιαννο...

Reaction score
222
Απο τον καταλογο που αναφερεις πιο πανω Ανδρεα, εχω δει τους εξης. Ruby , Pearl , Panasonic , Optoma, Mitsubishi, και Sim . Απο αυτους λοιπον, θεωρω οτι συνολικα, ο Sim υπερεχει στα '' σημεια '' των υπολοιπων , ακολουθουμενος σε αποσταση αναπνοης απο τους Ruby και Optoma . Aν αγοραζα προβολεα τωρα , με αυτα τα δεδομενα, θα επαιρνα λογω τιμης, τον ΟΡΤΟΜΑ .Θα εχανα τα λιγοτερα χρηματα , και θα μου ελειπαν λιγα πραγματα σε σχεση με τους αλλους δυο. [γιατι ειναι σιγουρο οτι μετα απο ενα χρονο ,θα ψαχνομαι παλι για προβολεα.]

Reaction score
14
Απο τον καταλογο που αναφερεις πιο πανω Ανδρεα, εχω δει τους εξης. Ruby , Pearl , Panasonic , Optoma, Mitsubishi, και Sim . Απο αυτους λοιπον, θεωρω οτι συνολικα, ο Sim υπερεχει στα '' σημεια '' των υπολοιπων , ακολουθουμενος σε αποσταση αναπνοης απο τους Ruby και Optoma . Aν αγοραζα προβολεα τωρα , με αυτα τα δεδομενα, θα επαιρνα λογω τιμης, τον ΟΡΤΟΜΑ .Θα εχανα τα λιγοτερα χρηματα , και θα μου ελειπαν λιγα πραγματα σε σχεση με τους αλλους δυο. [γιατι ειναι σιγουρο οτι μετα απο ενα χρονο ,θα ψαχνομαι παλι για προβολεα.]

προσυπογραφω με μόνη διαφορά ότι δεν εχω δεί τον Μιτσιμπίσει μηδαγκάσει!!!:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Να μη νιώθεις καθόλου μειονεκτικά. Τα 1080 κάνουν κακό στην υγεία... και την τσέπη βεβαίως-βεβαίως.

Ρώτα και τον dreamόγιαννο...
Χθες που εκανα μια επισκεψουλα στο σπιτι του ντρημογιαννου εριξα και μια ματια στο συστημα του.
Να σας πω κατι?
Οσα και εαν εδωσε(οχι πως δεν ξερω:prof: ) αξιζουν εως την τελευταια δεκαρα.:cool_4:

Ηθελα να ξερω ποσες HD ταινιες εχει αυτο το παιδι...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Χθες που εκανα μια επισκεψουλα στο σπιτι του ντρημογιαννου εριξα και μια ματια στο συστημα του.
Να σας πω κατι?
Οσα και εαν εδωσε(οχι πως δεν ξερω:prof: ) αξιζουν εως την τελευταια δεκαρα.:cool_4:

Ηθελα να ξερω ποσες HD ταινιες εχει αυτο το παιδι...

Ειδες εικόνα και SD και HD;
Πως σου φάνηκε;
Ρωτώ γιατι φάγαμε κάποιες σεβαστές ώρες στου Ντρημόγιαννου και το αποτέλεσμα διακαιώνει την επιλογή του (81 γαρ).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ειδες εικόνα και SD και HD;
Πως σου φάνηκε;
Ρωτώ γιατι φάγαμε κάποιες σεβαστές ώρες στου Ντρημόγιαννου και το αποτέλεσμα διακαιώνει την επιλογή του (81 γαρ).
Για μενα Βαγγελη αυτες οι καταστασεις δεν εχουν κοστος.
Οσα και να δωσει κανεις κανει αποσβεση αμεσα.
Η απολαυση πανω απο ολα:cool_4:

Reaction score
0

Reaction score
63
Εγώ θα έβλεπα τον Jvc σοβαρά. Δεν τον έχω δεί, έχω ακούσει. Αλλά πολύ θα ήθελα να τον δώ από κοντά!!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: O καλυτερος 1080ρ

Aυτο ξαναπεστο...."happy_1" φερεεεεεεεεεεε.....:smoking:

Aυτα δεν φτανουν ουτε για μια εβδομαδα...:happy_8: αντε 2.....:crazy_1::cool_4:
δεν εχω χωρο.... no more slots για εσωτερικό και δεν μπορώ να πάρω άλλο εξωτερικό ματσούκι!!!:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio