O νεος Puccini....απο μεσα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τάσο για να του άνοιξες το καπώ τον πήρες..? Με γειά και καλοτάξιδος :!:
Πες μας εντυπώσεις.

Να ρωτήσω και κάτι. Το μπλιπμλίκι δίπλα από τις εισόδους (αριστερά) τι είναι?

Reaction score
666
Τάσο για να του άνοιξες το καπώ τον πήρες..? Με γειά και καλοτάξιδος :!:
Πες μας εντυπώσεις.

Να ρωτήσω και κάτι. Το μπλιπμλίκι δίπλα από τις εισόδους (αριστερά) τι είναι?
ΕΚΕΙ ΒΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΚΑΠ :cry:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα χωρίς πλάκες, νομίζω ότι αυτή η εταιρία δεν σταματά να μας εκπλήσει.
Με τόσα λίγα χρόνια ζωής τόσο καλά μηχανήματα ήχου. Νομίζω η εταιρεία δεν υπήρχε πριν το 95...

Διορθώστε με,... από την φωτογραφία του Τάσου φαίνεται ότι έχουν γίνει μερικές περικοπές εσωτερικά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Αντιθέτως το παλιό δεν νομίζω ότι είχε π.χ. επίχρυσα βύσματα.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Βρε παιδια δεν τον εχω αγορασει....ειναι απλα αποτελεσμα του χθεσινoυ σερφαρισματος μου στο google και σκεφτηκα να "μοιραστω" μαζι σας την αρκετα ενδιαφερουσα φωτο.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
Σπυρο εβγαινε σε δυο εκδοσεις την απλη και την SE που ηταν και η dual mono.Παντως ειναι αρκετα πιο ακριβος ,σε σχεση με τα 800 ευρω που στοχιζε η προηγουμενη εκδοση (η απλη).Μαλλον οφειλεται στο γεγονος οτι τη θεση του προσιτου ενισχυτη της εταιρειας πηρε ο PRIMO.

Τ

ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ

Guest
...και μερικες νεες συσκευες απο τη εταιρεια...

-DEC-2004

New Audio Analogue products announced for January

Audio Analogue has announced details of new products that will be available in the UK in January. These will also see their debut public outing at the annual Consumer Electronics Show in Las Vegas. Two new products in the Primo range will be launched: the first being a tuner to match the existing Primo CD and Settanta amplifier and the second is the Cento – a one hundred watt per channel integrated amplifier. Both of these products are hybrid designs that use valves as well as solid state technology – an exciting first for Audio Analogue.
Also to be launched will be the new versions of the Bellini preamplifier and the Donizetti stereo power amplifier. Both of these products use similar styling to the much lauded, award-winning new Puccini Settanta and promise to be as well received by the public and press.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88