31 Μαϊου 2008 #1 S Serafeim Karakostas Μηνύματα 837 Reaction score 68 Στο "χορό" της υψηλής ευκρίνειας και η Octagon με ένα δέκτη που εκ πρώτης όψεως δείχνει super! Χαρακτηριστικά OCTAGON HD SF-918
Στο "χορό" της υψηλής ευκρίνειας και η Octagon με ένα δέκτη που εκ πρώτης όψεως δείχνει super! Χαρακτηριστικά OCTAGON HD SF-918
31 Μαϊου 2008 #2 deliol Μηνύματα 1.901 Reaction score 6 Πρόκειται απλά για άλλο ένα φασόν ("κλώνο") του Onlien και του Sab ..... Ένα εργαστάσιο βγάζει όλους αυτούς τους δέκτες, αλλάζει χρώμα σε κάναδυο πλαστικά μέρη, κοτσάρει και το όνομα που θέλεις, και νάσου ο...... "DELIOL HD 10000 CICX PVR" !!!!
Πρόκειται απλά για άλλο ένα φασόν ("κλώνο") του Onlien και του Sab ..... Ένα εργαστάσιο βγάζει όλους αυτούς τους δέκτες, αλλάζει χρώμα σε κάναδυο πλαστικά μέρη, κοτσάρει και το όνομα που θέλεις, και νάσου ο...... "DELIOL HD 10000 CICX PVR" !!!!
31 Μαϊου 2008 #3 N Nikos Sch Μηνύματα 2.318 Reaction score 1 Απάντηση: OCTAGON HD SF-918: Έρχεται για να κλέψει καρδιές! Εντάξει , το δικό μου φασόν το έχω βγάλει εδώ και πολύ καιρό ... [YOUTUBE]-NqelOEsROU[/YOUTUBE]
Απάντηση: OCTAGON HD SF-918: Έρχεται για να κλέψει καρδιές! Εντάξει , το δικό μου φασόν το έχω βγάλει εδώ και πολύ καιρό ... [YOUTUBE]-NqelOEsROU[/YOUTUBE]
31 Μαϊου 2008 #4 S Serafeim Karakostas Μηνύματα 837 Reaction score 68 Απάντηση: OCTAGON HD SF-918: Έρχεται για να κλέψει καρδιές! Οι sd δέκτες της Octagon τυγχάνουν άριστης υποστήριξης και είναι ποιοτικές κατασκευές. Η καλή "παράδοση" θα συνεχιστεί και με τους hd.
Απάντηση: OCTAGON HD SF-918: Έρχεται για να κλέψει καρδιές! Οι sd δέκτες της Octagon τυγχάνουν άριστης υποστήριξης και είναι ποιοτικές κατασκευές. Η καλή "παράδοση" θα συνεχιστεί και με τους hd.