OI ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: OI ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND

Τωρα αμα αρχισουμε να συζηταμε παλι για τετοιες "φοβερες" εκπτωσεις θα γινουμε κ@λος.
Ειλικρινά,δεν θα είχα πρόβλημα,αν γινόταν κάπου έκπτωση 2%,αρκεί το τοπίο να ήταν πιο ξεκάθαρο,τώρα με την Ανατολίτικη νοοτροπία μας,πιστεύουμε ότι πάντα τέτοιες εκπτωσούλες τις καβατζάρουμε και μόνοι μας...!!!

Reaction score
460

Αυτες οι εποχες ειναι μουντές.:142:Για αυτο ψηφιστε Γκορτσο!

Reaction score
875
Re: Απάντηση: OI ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND

Αυτες οι εποχες ειναι μουντές.:142:Για αυτο ψηφιστε Γκορτσο!
Αντώνη... τα ηχεία σου είσαι σίγουρος πως τα έχεις τοποθετήσει σε....... σωστό μέρος στο σπίτι σου ??? ...... φιλικά... Μάνος...

sorry for the offtopic

Reaction score
460

Ειλικρινά,δεν θα είχα πρόβλημα,αν γινόταν κάπου έκπτωση 2%,αρκεί το τοπίο να ήταν πιο ξεκάθαρο,τώρα με την Ανατολίτικη νοοτροπία μας,πιστεύουμε ότι πάντα τέτοιες εκπτωσούλες τις καβατζάρουμε και μόνοι μας...!!!
2% επι ποιας τιμης?:121:της λιανικης,της μετρητοις,με δοσεις εντοκες,με δοσεις ατοκες,6μηνες,δωδεκαμηνες,με καρτα εφ απαξ πληρωμη,με γραμματια,με ανοικτο λογαριασμο,με 2-3-4-5-6-7....μηνων επιταγη,με την καλη καρδια,επι της εκπτωσης που ηδη εχει γινει?σε μηχανημα που ηδη υπαρχει,σε μηχανημα που θα παραγγελθει,σε ντεμο,σε ημιντεμο,σε εθεσιακο,σε βιτρινατο,σε αυτο που αλλαζει μοντελο,στο φρεσκιας παραγωγης,σε παλιας παραγωγης,σε τι διαβολο πια?ουφφ... βαρεθηκα να γραφω(πλακα κανω παιδια).:139::142:

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: OI ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND

Αντώνη... τα ηχεία σου είσαι σίγουρος πως τα έχεις τοποθετήσει σε....... σωστό μέρος στο σπίτι σου ??? ...... φιλικά... Μάνος...

sorry for the offtopic
Μηπως εχω πουθενα αλλου να τα βαλω βρε Μανο?Αλλα για πες μου τι βλεπεις και δεν σου αρεσει?Παιδια εαν ενοχλει το offtopic καποιος συντονιστης ας το μεταφερει στην γωνια του antkots,συγνωμη για την παρεμβαση.Μανο εαν σου ειναι ευκολο το αναλυουμε εκει.

Reaction score
875
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: OI ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND

Μηπως εχω πουθενα αλλου να τα βαλω βρε Μανο?Αλλα για πες μου τι βλεπεις και δεν σου αρεσει?
Βρε εσύ πολύ καλά τα έχεις... Απλά στο τέλος του μήνα θα στα... αλλάξουνε :142:.....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μηπως εχω πουθενα αλλου να τα βαλω βρε Μανο?Αλλα για πες μου τι βλεπεις και δεν σου αρεσει?
Προταση

Να μεταφερθει η κουβεντα στο ποστ του σπιτιου σου στις Ηχητικες Αποδρασεις.
Μην ξεχαρβαλωσουμε το ποστ του Θεμη

Reaction score
852
Τελικά, θα βρει και τον μπελά του ο κος Θέμης ...

Παίδες, δεν νομίζω ότι ευθύνεται ο άνθρωπος για τις ιδιομορφίες της ελληνικής αγοράς...

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Re: Απάντηση: OI ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND

Τωρα αμα αρχισουμε να συζηταμε παλι για τετοιες "φοβερες" εκπτωσεις θα γινουμε κ@λος.
Λίγη διευκρίνηση?

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: OI ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ LOCATION SOUND

Λίγη διευκρίνηση?
Θεμη καλησπερα,δεν αφορα εσενα προσωπικα αυτο που εγραψα,αφορα γενικα την εγχωρια αγορα.Για αυτον τον λογο εγραψα να μην ξεκινησει τετοιου ειδους συζητησης.(παντα φιλικα προς το προσωπο σου).

Reaction score
460

Ακαιρον σχολιο
Μανο μου μου δεινεις το ερεθισμα να απαντησω και να τοποθετηθω,αλλα οπως προειπα δεν θα το κανω.Παντως να ξερεις οτι ποτε δεν κανω ακαιρα σχολια.

D

Deleted member 23222

Guest

Αν και πασιφανές,μη φανεί ότι εισπράττει ο άνθρωπος τις ενστάσεις και τα πικρόχολα σχόλια μας...
Ειλικρινά,αν και δεν τον γνωρίζω προσωπικά,ως παρουσία εδώ,είναι αξιοπρεπέστατος.
Απλά ετέθη επί σκοπόν,λόγω των τεκταινόμενων της αγοράς...

A

amoustakas

Guest

Σε τί τιμή μετρητοίς βγαίνουν σήμερα τα ηχεία αυτά; Είναι διαθέσιμα για ακρόαση κάπου στη Θεσσαλονίκη με τον ενισχυτή μου;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88