Oldboy

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Μολις πριν λιγο τελειωσα την θεαση του και...κοντευω να χωρισω με την γυναικα μου.

Εγω το λατρεψα!
Εκεινη το μισησε!

Κορεατικος κινηματογραφος και μαλιστα με ενα υπεροχο soundtrack σε DTS

15 χρονια φυλακισμενος σε ενα δωματιο δεν ειναι μικρη υποθεση :wink:

Σας αρεσε η υπηρξαν στρατοπεδα και στο δικο σας σπιτικο?

Reaction score
0
Συνηθως συμβαινει το αντιθετο στις γυναικες αρεσει και στους αντρες παιζει τωρα, εμενα προσωπικα μου αρεσε και σκηνοθετικα ηταν απαιχτο. :D :D :D

Reaction score
49
Έχω ήδη προγραμματίσει να το δω......
Γενικά ακούγονται σχόλια εντελώς αντικρουόμενα......
Ή το λατρεύουν ή ξερνούν.......
Δείγμα ενδιαφέρουσας ταινίας!!! :wink:

Reaction score
4
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ .ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΕΦΦΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ .ΑΠΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΑΣΧΟΥΝ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ .ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ.

Reaction score
5
Άψογη ταινία ..... τι να λέμε τώρα .....

Προσωπικά με το που την νοίκιασα , την είδα και με το που την επέστρεψα την αγόρασα ! (τα μοναδικά dvd που έχω αγοράσει τα τελευταία χρόνια είναι στο STAR WARS TRILOGY , SEVEN & LORD OF THE RINGS EE).

Reaction score
26
Την ταινία αυτή έτυχε να την δώ στο σινεμα και απο
την πρώτη στιγμή (τίτλοι) με είχε κερδίσει!!

Όταν βγήκα απο την αίθουσα είπα οτι σε σχέση με το "requiem for a dream"(που την
θεωρώ επίσης καταπληκτική) το Old boy καταπιάνεται με ένα θέμα που
για τους περισσότερούς μας είναι απρόσιτο αλλά και πολύ σκληρό.
Σενάριο διαφορετικό σε σχέση μ'αυτά που έχουμε "εθιστεί"......κατάφερε
να σοκάρει με πολύ ωραίο τρόπο....!

Reaction score
5
Καταπληκτικη ταινια, ενδιαφερον σεναριο, πρωτοτυπη σκηνοθετικα και με απιστευτο soundtrack! (ακουστε το μονο του και θα με θυμηθειτε!!!)

Reaction score
0
Το oldboy.
Ειχα ακουσει και ειχα διαβασει πολλα για αυτη την ταινια και την περιμενα με ανυπομονησια στο DVD. Τελικα ομως δεν μπορεσε να μου δημιουργησει αυτη τη ταυτιση με τον ηρωα. Ξεκινησε πολυ ωραια αλλα προοδευτικα αρχισε να φθεινει κυριως λογω της εντονης διαφοροποιησης της ανατολικης με τη δυτικη κουλτουρα. Κατι αντιστοιχο ειχα παθει και με το 2046. Οι ιδιοσυγκρασιες των ηρωων ξεφευγουν καπως απο τη δικη μας πραγματικοτητα με αποτελεσμα να μοιαζουν περιεργες και καπως υπερβολικες δημιουργοντας αυτη την αποστασιοποιηση. Το τελος ειναι δυνατο αλλα και καπως αδιαφορο συναισθηματικα λογω της περιεργης προσεγγισης του. Τελικα η ταινια ειναι καλη αλλα μεχρι εκει. Δεν ειναι σαν (την επισης Κορεατικη) "Ανοιξη, Καλοκαιρι, Φθινοπωρο, Χειμωνας... και Ανοιξη" την οποια συνιστω ανεπιφυλακτα.

Reaction score
0
Παραδέχομαι ότι οι κουλτούρες μας απέχουν πολύ αλλά ρε παιδιά, τι πράμα ήταν αυτό; Συνέχεια ψαχνόμασταν με την παρέα, "τώρα τι παίχτηκε" και "αυτό δε βγάζει νόημα" κλπ.
Και η πλάκα είναι ότι το πήρα με κλειστά μάτια επειδή είχα διαβάσει τα καλύτερα εδώ...

Δεν ξέρω, γνώμη μου είναι ότι ο κορεάτικος κινηματογράφος σε σχέση με τον ιαπωνικό έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει.

Reaction score
427
Φοβερό
Μου άρεσε αρκετά. Πολύ καλή σκηνοθεσία.
Το 2046 δεν μπορούσα να το δω. Κόντεψε να με πάρει ο ύπνος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef