Olympus C 750

Reaction score
4
Kαιρός της να βγει απο την ναφθαλίνη.

Θέλω την βοήθεια σας στα εξής θέματα.

Α) Αν έχετε να μου προτείνεται καποιο κατάστημα που να μπορώ να βρώ XD καρτα μνήμης στα 512 ΜΒ (διοτι η καμερα δεν διαβάζει μεγαλύτερες μνήμες. Υπάρχουν ακόμα οι 512 ΜΒ? Στα καταστήματα Κωτσόβολος Πλαίσιο κτλ δεν έχω βρει)
Β) Αν ξέρετε επίσης κάποιο κατάστημα που να εμπορεύεται φακούς της Raynox.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα wide μετατροπέα, και ενα adapter για να κάθεται πανω στην C 750.
Τα έχω βρει στο ιντερνετ (στα link που δίνω) όμως θα προτιμούσα αν υπήρχε κάποιο κατάστημα να τα έβλεπα πρώτα απο κοντά.

Και τέλος θα ήθελα πληροφορίες αν κάποιος απο εσάς έχει χρησιμοποιήσει προιοντα της Raynox.

Αυτά. :116:

Reaction score
4
Απάντηση: Olympus C 750

Κάτι βρήκα εδω.

Τετοια αρχαιολογία που είναι, σιγά μην απαντήσει κανεις σας. :204:

Ξέρω ξέρω ... (Μου αρέσουν οι πεθαμένες) Ειναι κρύες δεν μιλάνε και δεν ζηλεύουν. :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.257

Έχω κι εγώ μια ''πεθαμένη'' την 760.

Εμένα παίρνει και μεγαλύτερες μνήμες! :136:

Πάντως κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος από το AVSite, μου είπε να την προσέχω σαν τα μάτια μου! :126:

Ίσως να ισχύει αυτό και για την δικιά σου...:121:

Reaction score
4

Έχω κι εγώ μια ''πεθαμένη'' την 760.

Εμένα παίρνει και μεγαλύτερες μνήμες! :136:

Πάντως κάποιος επαγγελματίας φωτογράφος από το AVSite, μου είπε να την προσέχω σαν τα μάτια μου! :126:

Ίσως να ισχύει αυτό και για την δικιά σου...:121:
Σε 50 χρόνια απο τώρα θα έχουν συλλεκτική αξία βρε. :204:
Λογω του μεγάλου φακού, μαζεύει καλό φως στη φωτογραφία και κάνει πολύ καλύτερη έκθεση, απο τις μικρές σημερινές ψηφιακές που έχουν μικροσκοπικούς φακούς. Αυτό έχω καταλάβει.
Ειναι όμορφες κάμερες, και δεν βλέπω τον λόγω να ανεβω σε Megapixels.

Θα αλλάξω κάμερα μονο οταν χρειαστεί να κάνω time laps. Η συγκεκριμένη ουτε έχει τον μηχανισμό, ουτε παίρνει ειδικό ΄΄κιτάκι΄΄, για να τραβά αυτόματα φωτό στο χρόνο που θέλεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt