OLYMPUS E-420

L

LLLEFTERIS

Guest
Olympus e-420 10 megapixels DSLR

Σε αριστη κατασταση με φακο Olympus Digital 14-42 συν lens hood συν μνημη XD M+ 2GB συν θηκη μεταφορας
Case Logic

Ανταλλαγη με ενισχυτη home cinema μαυρο με HDMI συν διαφορα απο μενα αν υπαρχει.

Reaction score
1.847
Απάντηση: OLYMPUS E-420

Σαν πώληση σκέτη, χωρίς ανταλλαγή δεν σ' ενδιαφέρει; Γιατί δεν έχεις βάλει τιμή ... :203:

Επίσης δεν αναφέρεις πότε έγινε η αγορά, αν υπάρχει η απόδειξη (αγοράς).

L

LLLEFTERIS

Guest

Σαν πώληση σκέτη, χωρίς ανταλλαγή δεν σ' ενδιαφέρει; Γιατί δεν έχεις βάλει τιμή ... :203:

Επίσης δεν αναφέρεις πότε έγινε η αγορά, αν υπάρχει η απόδειξη (αγοράς).
Αποδειξη αγορας δεν εχω ειναι απο δωρο τωρα δεν ξερω τι παιζει απο θεμα εγγυησης.

Τιμουλα να βαλω 180 ευρω γιατι ενισχυτη δεν βλεπω να βρισκω μαλλον με βλεπω να πληρωνω το χαμογελο της πωλητριας σε καταστημα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Δεκτη ανταλλαγη με καποια compact 14+ megapixels.

Καλη ομως οχι αυτες της πλακας που εχουν 150 ευρω καινουριες!

L

LLLEFTERIS

Guest

Σκεφτηκα να την κρατησω αλλα με τα μαυρα μεσανυχτα που εχω δεν καταλαβα Χριστο οποτε η μηχανη ειναι διαθεσιμη για πωληση η ακομα και για ανταλλαγη με αλλο gadget.

Και μην ξεχναμε ψαχνω ενισχυτη AV με HDMI repeater σε μαυρο χρωμα οχι πολλα watt.

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.030

Αν την βάλεις στο Auto, σχεδόν όλα μόνη της θα τα κάνει, τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να την μάθεις! Όπως περίπου και μια compact δηλαδή...

L

LLLEFTERIS

Guest

Αν την βάλεις στο Auto, σχεδόν όλα μόνη της θα τα κάνει, τουλάχιστον στην αρχή μέχρι να την μάθεις! Όπως περίπου και μια compact δηλαδή...
Την δινω και λογω ογκου ασχετα που εχω και κινητο 12 megapixels

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
22.030

Ο όγκος είναι όντως ένας λόγος, αν και η e-420 είναι η μικρότερη DSLR. Βέβαια η σύγκριση των φωτογραφιών της με αυτές του κινητού μάλλον είναι άτοπη...

Reaction score
1

Κράτα την και πάρε τον τηγανήτα (pancake) φακό zuiko digital 25/2,8 και θα δεις πως μειώνεται ο όγκος!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: OLYMPUS E-420

Την δινω και λογω ογκου ασχετα που εχω και κινητο 12 megapixels
Καλά έχεις ζήσει με dslr και βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα MP του κινητού με αυτά της DSLR? :121:

L

LLLEFTERIS

Guest

Το ασχημο ειναι πως το κινητο το εχω παντα μαζι ενω παραδειγμα την καμερα και την φωτογραφικη ολο στο σπιτι την ξεχναω.

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
47
φιλε μου καλησπερα ειμαι ο σταματης με ενδιαφερει η μηχανη σου στειλε μου ενα αριθμο τηλεφωνου στο [email protected] για να εποικοινωνησουμε. ευχαριστω!

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: OLYMPUS E-420

φιλε μου καλησπερα ειμαι ο σταματης με ενδιαφερει η μηχανη σου στειλε μου ενα αριθμο τηλεφωνου στο [email protected] για να εποικοινωνησουμε. ευχαριστω!
Εχεις pm

Τα κλικ της ειναι 1869 και την μηχανη την εχω παρει απο φιλο που του την εκαναν δωρο. Αποδειξη και κουτι δεν εχω!

L

LLLEFTERIS

Guest

Παγωνει προς το παρων γιατι εχει κρατηθει για ανθρωπο εκτος Avsite.

Την Παρασκευη θα ξερω σιγουρα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.453
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO