Omega De Ville Central Tourbillon Co-Axial Chronometer

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Επειδη εχει υποπεσει στην αντιληψη μου πως εχουμε πολλους...μερακληδες σε αυτο το site:cool_4:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.057
Έτσι μπράβο!
Αυτό μάλιστα!
Μετά από τα ζωντανά φαγητά είπα ότι τα έπαιξες, αλλά τώρα λέω ότι ήταν προσωρινό το κακό!:happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
5
Εμ, πες μου τώρα, δεν είναι άριστος συνδυασμός engineering και art; :-D

Reaction score
1
Απάντηση: Omega De Ville Central Tourbillon Co-Axial Chronometer

Omega De Ville Central Tourbillon Co-Axial Chronometer
Αφου δεν εχει optical δεν το παιρνω"happy_1"

Πραγματικα πολυ ομορφο:respect:

Reaction score
239
οντως πολυ ομορφο. παιδες εχει κανεις γνωμη για τα zenith defy ειδα προσφατα ενα sport μοντελλο τους και ηταν καταπληκτικο

Reaction score
50
Amazing!!! (το Omega).

Όσο για τα Zenith φίλε pamps από μηχανισμό (για τον El Primero μιλάω) δε νομίζω να τίθεται θέμα αξιοπιστίας και ακρίβειας (για αυτόματο μηχανισμό πάντα). Είναι φοβερός! Νομίζω το Defy El Primero φοράει (όχι ότι και οι Elite είναι άσχημοι). Τώρα από άποψη αισθητικής μάλλον διαφωνούμε αλλά αυτά είναι προσωπικά γούστα...

Γενικά από τότε που άλλαξε το management της Zenith το σχεδιαστικό τμήμα πήρε... φόρα με αποτέλεσμα τα τερατουργήμ... εεεε "αριστουργήματα" που βλέπουμε (ευτυχώς έχουν μείνει και μερικές εξαιρέσεις). Στο forum του timezone αν δεις για τη Zenith οι πιο πολλοί είναι απογοητευμένοι από τις "νέες" τάσεις. Αλλά είπαμε αυτά είναι προσωπικά γούστα. Τα νέα ρολόγια είναι πράγματι αρκετά... διαφορετικά. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Τώρα αν σ' αρέσει αισθητικά και μπορείς να διαθέσεις τα φράγκα πάρτο άφοβα. Εκτός αν ήθελες απλά μια γνώμη :)

Edit: απ' όσο βλέπω υπάρχουν Defy και με El Primero και με Elite μηχανισμό. Τέσπα, μη βγαίνουμε και εκτός θέματος.

Reaction score
0

καλυτερα τελικα ειναι τα ρολογια με μπαταρια η τα αυτοματα, με την κινηση του χεριου??????????????????????????????

Reaction score
32

Μπήκα και εγώ στις προσφορές των καταστημάτων και βλέπω τον Ανδρεά να γράφει για Omega. Σκέφτομαι πάει το Prime το έριξε στα ρολόγια....:410::410:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μπήκα και εγώ στις προσφορές των καταστημάτων και βλέπω τον Ανδρεά να γράφει για Omega. Σκέφτομαι πάει το Prime το έριξε στα ρολόγια....:410::410:
Ουπς!:120:
Μα κανεις δεν ειδε πως το εβαλα ο χαζος σε λαθος κατηγορια?

Reaction score
32

Πέσαμε στην ανάγνωση και ξεχαστήκαμε....

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.332
Members
38.684