one plus 5 απο gear best

Reaction score
31
καλησπερα σε ολους
θελω να παρω αυτο το τηλ απο το gearbest και βλεπω διαφορες τιμες στο ιδιο τηλ 8gb ram
ενω εχουν ιδια περιγραφη και τα δυο τηλ το ενα γραφει global version ενω το αλλο οχι
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_684559.html? αυτο ειναι το ενα
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_684557.html και αυτο ειναι το αλλο
μπορει καποιος να μου πει αν εχει αποψη
ευχαριστω

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.119
Γιατί θες να το πάρεις από το Gearbest και να ρισκάρεις ασυμβατότητες, τελωνείο και πιθανά θέματα υποστήριξης;
Το επίσημο site το έχει σε ελάχιστα μεγαλύτερη τιμή, έρχεται από την ΕΕ χωρίς πρόβλημα και έχει εγγυημένη ...εγγύηση.

Reaction score
433
Απο bang good ερχεται το 6 gb με 397 + 19 ευρω μεταφορικά και με πληρωμένα τα κόστη ολα. Και 439 + 22 το 8gb με κουπονακι. Δλδ 17% φθηνότερα από το επίσημο σαιτ. Εσύ αποφασίζεις. Παντως η συσκευή ειναι μια δεν υπαρχουν ασυμβατοτητες.

Reaction score
31
Γιατί θες να το πάρεις από το Gearbest και να ρισκάρεις ασυμβατότητες, τελωνείο και πιθανά θέματα υποστήριξης;
Το επίσημο site το έχει σε ελάχιστα μεγαλύτερη τιμή, έρχεται από την ΕΕ χωρίς πρόβλημα και έχει εγγυημένη ...εγγύηση.

η αληθεια ειναι οτι αναμεσα σε αυτα τα δυο ειμαι η απο την ιδια την one plus η απο το gear best
αλλα απο την μαμα βγαινει αν δεν κανω λαθος 100 παραπανω
[DOUBLEPOST=1505849265][/DOUBLEPOST]
Απο bang good ερχεται το 6 gb με 397 + 19 ευρω μεταφορικά και με πληρωμένα τα κόστη ολα. Και 439 + 22 το 8gb με κουπονακι. Δλδ 17% φθηνότερα από το επίσημο σαιτ. Εσύ αποφασίζεις. Παντως η συσκευή ειναι μια δεν υπαρχουν ασυμβατοτητες.

δεν το ειχα υποψιν αυτο και βγαινει πιο φθηνα!!!
και εγω στην περιγραφει διαβαζα τα ιδια και στα δυο αλλα δεν ημουν σιγουρος και για αυτο ειπα να ρωτησω

Reaction score
433
Ρε παιδια μην τρομάζετε τον κοσμο. Υπάρχουν τρόποι αποφυγής. Για το priority line για eu express δεν εχεις ακουσει?
Εκτος οτι φυσικά δεν παρνουν ολα απο τελωνείο! Ανεξάρτητα απο επιλογη αποστολής. Φυσικα εχουν αυστηροποιηθει οι ελγχοι αλλα οχι οτι περνούν ολα απο τελωνείο!

Timaras

Reaction score
2.153
Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν.Για το πως έχουν τα πράγματα έγραψα.Αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο μπορείς να το καταθέσεις.Όσο για priority line και eu express δεν έχει σημασία αν έχω ακούσει εγώ αλλά ο attas που θέλει να παραγγείλει!

Reaction score
433
Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν.Για το πως έχουν τα πράγματα έγραψα.Αν εσύ ξέρεις κάτι άλλο μπορείς να το καταθέσεις.Όσο για priority line και eu express δεν έχει σημασία αν έχω ακούσει εγώ αλλά ο attas που θέλει να παραγγείλει!
Δεν τρομάζεις λες αλλα αναφέρεις με βεβαιότητα οτι ολα τα δέματα εκτός Ευρώπης περνούν απο τελωνείο. Μιλας με στοιχεια? Εχεις προσωπική εμπειρία ή γνωστού που πηρα 10 δέματα πχ απο Κίνα και περασαν και τα 10 τελωνείο?
Γιατι εγω θα σου πω οτι εχω κανει το τελευταιο τρίμηνο που σφιξαν τα πράγματα 15 παραγγελίες και δεν περασε ουτε μια τελωνείο!

Απλα για τα "επικινδυνα" πλήρωσα μεταφορικά και με τις μεθόδους που ανέφερα παραπανω και ολα καλα. Και ολα τα υπολοιπα τα χαμηλής αξίας μου ηρθαν χωρις μεταφορικά και χωρις τελωνείο . Για ενα κινητο λαμβάνεις τα μετρα σου και μηδενιζεις την πιθανότητα τελωνείου.

Last edited:

Timaras

Reaction score
2.153
Εγώ πάλι ξέρω 4 ανθρώπους που παρήγγειλαν το τελευταίο 2μηνο και μάλιστα πράγματα των 20-40€,ακόμη και μία των 2,5€ και πέρασαν όλες από τελωνιακό έλεγχο!

Reaction score
433
Ε τοτε μιλας με στοιχεια. Ολα τα δέματα απο Κίνα περνούν τελωνείο. Τελεία και παύλα!

Εγω παλι παρέλαβα δέμα 5 κιλών και μεγέθους κουτας λαπτοπ και δεν πλήρωσα τπτ παραπάνω απο οτι συμφώνησα εξ αρχής με το eu express δλδ 9,5 ευρώ. Και μιλαμε για δέμα αξίας 180 ευρω!
Συνεπώς με την δικη σου λογικη κανενα δέμα δεν περνα τελωνειο!

Υγ πες τους φιλους να παίξουν κανα τζοκερ!

Last edited:

Timaras

Reaction score
2.153
Κοίτα,επειδή δεν μ'αρέσει η ειρωνεία και δεν έχω καμμία όρεξη να προσπαθήσω να πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας,θα ανασκευάσω το αρχικό μου post μπας και ξεκολήσεις και πάει παρακάτω το thread.

Έχε υπ'όψιν ότι πλέον περνούν τελωνιακό έλεγχο όλα τα περισσότερα πακέτα εκτός Ευρώπης από αυτά που πέρναγαν με πιθανή έξτρα χρέωση!Για να μην περάσει σίγουρα συμβουλέψου τον tkin73
Σε bold είναι οι προσθήκες!

Reaction score
24.887
το gearbest ειναι τυπικο κινεζοwholesaleμαγαζο
α) αναξιοπιστο σε χρονους παραδοσης (θα το παραλαβεις στην καλυτερη μετα απο 20 μερες)
β) αναξιοπιστο σε θεματα ποιοτητας (οταν θα τους κραζεις για το οτι το εχεις πληρωσει εδω και 20 μερες και το πακετο ειναι ακομη στο δρομο θα σου λενε να κανεις υπομονη και σε 2 βδομαδες το πολυ θα το εχεις - ασχετως αν κατα την παραγγελεια θα σε ενημερωνουν οτι σε 4-8 εργασιμες θα ειναι σπιτι σου)+(οταν θα τους κραζεις γιατι ζητησες global εκδοση αλλα ελαβες κινεζικη που δεν εχει google υπηρεσιες)
γ) θα περασει τελωνειο 110% - ετσι οπως ειναι τα ελτα πλεον σκαναρωνται τα παντα. για ηλεκτρονικη συσκευη δεν εχεις καμια ελπιδα θα φορολογηθει (φπα + 12 ευρω) και να εισαι τυχερος να πιστεψουν την τιμη που θα εχει τιμολογησει ο κινεζος , γιατι αν γραψει καμια παπατζα του στυλ 8 δολλαρια και 5 αποστολη, να εισαι σιγουρος οτι θα πληρωσεις κανονικα.

μην αγοραζετε απο κινεζοπαπατζομαγαζα (gear/dx/mini/κλπ) οτι βρισκετε εδω διπλα ακομα και αν το βρισκετε πανω 30% ακριβοτερο.
η μονη ελπιδα ειναι ebay/paypal και να προπληρωσετε τον φορο. θα ερθει γρηγορα χωρις αλλα εξοδα.

επισης καλο ειναι να γνωριζετε οτι αγορα απο κινα με δωρεαν μεταφορικα σημαινει 4 εβδομαδες παραδοση και να λες και ευχαριστω.

εγω τους σταματησα , ειναι παπατζηδες ολκης.

Reaction score
433
Φιλε καλη η προσπάθεια να ενισχύσεις την εγχώρια αγορα. Ενας που δεν εχει ψωνίσει ποτε απο κινεζομαγαζο θα σε πιστεψει ισως.
Αρκει να μην δοκιμάσει να παραγγειλει! Τοτε θα διαπιστώσει την αξιοπιστία των γραμενων σου.
Σήμερα παρέλαβα αλλα δυο δέματα εναν ατμοποιητη και εναν συναγερμό σπιτιού ο πρώτος σε 20 μερες χωρις επιπλέον εξοδα απο gear best και ο συναγερμός σε 16 μερες απο bang good χωρις τελωνείο φυσικά

Εχω εδω και λιγες μερες ρομποτική σκούπα απο gear best με eu express χωρις φυσικα τελωνείο. Κοστος δέματος 160 ευρω και βαρος 5 κιλα!
Οπως εγραψα εχω πανω 15 παραλαβές το τελευταιο τρίμηνο χωρις να πληρώσω ευρω τελωνείο.
Προφανως θα ειμαι ο μοναδικός στην ελλαδα!

Οσο για το κοστος ο ατμοποιητης αγοράστηκε 18.96 χωρις εξοδα μεταφοράς και εδω αν τον βρεις εχει 42.90! Οσο για τον συναγερμό 51 ευρω και εδω καμια 300! Απορω γιατι δεν τα πηρα τοπικό καταστημα!

Last edited:

Reaction score
433
Κοίτα,επειδή δεν μ'αρέσει η ειρωνεία και δεν έχω καμμία όρεξη να προσπαθήσω να πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας,θα ανασκευάσω το αρχικό μου post μπας και ξεκολήσεις και πάει παρακάτω το thread.

Σε bold είναι οι προσθήκες!
Ειναι φανερό οτι δεν σου αρεσουν οι ειρωνιες! Δεν τις χρησιμοποιείς ποτε απο οτι διαβαζω!

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Το priority line συνήθως δεν είναι δωρεάν.

Το πήρα 10-20-500 πράγματα και δεν μου το γράπωσε το τελωνείο, δεν είναι στοιχείο. Είναι θέμα τύχης.

Προσωπικά, αν κάτι που εδώ στοιχίζει 50 ευρώ μπορώ να το βρω 15 ευρώ, εννοείται ότι θα το χτυπήσω. Ποια στήριξη, ποιας αγοράς; Μεταπωλητές είναι.

Αν τώρα εγώ μπω στη διαδικασία να δώσω εκατοντάδες ευρώ, μου φαίνεται άτοπο να τσιγγουνευτώ 50 ευρώ και να μην το πάρω από το επίσημο σάιτ.

Ας κάνει ο OΡ την επιλογή του γνωρίζοντας όλες τις όψεις του θέματος. Γι' αυτό φτιάχτηκε το θέμα άλλωστε, όχι για ειρωνείες.

Πάω να άκουσω λίγο Irony Maiden.

Reaction score
24.887
Τα σχόλια από κάτω είναι ενδεικτικα της κατάστασης.
Η άποψη μου είναι ότι αν η διαφορά τιμής είναι μικρότερη από το ΦΠΑ δεν έχεις κανέναν λόγο να ψωνίσεις από Κίνα.
Η τελευταία μου αγορά από gb ήταν ένας φακός xmlt6 που και καλά ήταν 900lumen.
Τον πλήρωσα κάπου 13 δολάρια (στην Κίνα τους αγοράζω 10) ήρθε μετά από 40 μέρες ,δεν είχε επιλογή για πιο γρήγορα, και όταν ηρθε φώτιζε σαν κεράκι της λαμπρής.
Από τότε το μαγαζί έχει Χ από μένα.
Για δε κάτι ρούχα από lightinthebox με εγγύηση αποφυγής τελωνείου αφού έγραφαν 4 με 8 μέρες παράδοσης (με έξτρα χρέωση γιατί δεν ήθελα να περιμένω 40 μερες) έκανε τελικά 25 με τελωνείο.
Μου επιστρέψανε βέβαια και τα γαμησιατικα του τελωνείου που δεν ήταν στην αξία του τιμολογειου αλλά παραπάνω και τη χρέωση της αποστολής αλλά αν πχ παραγγέλνεις μαγιω τον Ιούνιο και το παραλάβεις 15 Αύγουστο δεν έχει και τόση αξία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.324
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian