1. Καλώς ήρθατε στο AVsite! Ελάτε στην παρέα μας κάνοντας εγγραφή!
  Απόκρυψη ανακοίνωσης

ONE TV σε Cosmote & NOVA

Συζήτηση στο φόρουμ 'ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑΣ' που ξεκίνησε από το μέλος bigmac, στις 23 Μαϊου 2019.

 1. bigmac

  Εγγραφή:
  1 Ιουνίου 2008
  Μηνύματα:
  3.925
  Likes:
  3.566
  Το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος του καναλιού One Channel της εταιρείας Alter Ego Media, μέσω δορυφόρου και συνδρομητικών δικτύων.

  Με την απόφαση αυτή ο τηλεοπτικός σταθμός One Channel μπορεί να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα μέσω της Cosmote TV και της Nova, ενώ θα αναμένει την απόφαση της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής επί της χορήγησης άδεια εθνικής εμβέλειας επίγειας μετάδοσης.

  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός, One Channel, το «μεγάλο κανάλι» είναι εδώ και πλέον μπορείτε να το βλέπετε από:

  1. Nova στη θέση 987 - ηδη παιζει

  2. Cosmote στη θέση 111 - απο αυριο

  3. Cosmote TV GO

  4. Nova GO

  https://digitaltvinfo.gr/news/news/...adosi-tou-one-channel-apo-cosmote-tv-kai-nova
   
  Zizik and xfader like this.
 2. bigmac

  Εγγραφή:
  1 Ιουνίου 2008
  Μηνύματα:
  3.925
  Likes:
  3.566
  Το One Channel HD σύντομα και επίγεια ψηφιακά σε όλη τη χώρα

  To ΕΣΡ, κατά την συνεδρίασή του της 10ης/06/2019 ανακήρυξε ομοφώνως προσωρινή δικαιούχο για την χορήγηση άδειας παρόχου ενημερωτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ». Το One Channel HD θα αναμένει τη τελική έκδοση της άδειας ευρυεκπομπής γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ, που θα του δώσει σύντομα το πράσινο φως για να εκπέμψει επίγεια ψηφιακά σε όλη τη χώρα, μέσα από το πανελλαδικό δίκτυο ευρυεκπομπής της DIGEA.

  https://rexsat.blogspot.com/2019/06/one-channel-hd.html
   
  xfader likes this.

Μοιραστείτε τη σελίδα