- Reaction score
- 78.245
Γι αυτό παίρνω κάθε 3-4 χρόνια ένα iphone και δεν ασχολούμαι και το πιο παλιό μου λειτουργεί ακόμα μια χαράΓενικοτερα εχουν ψιλοβαλτωσει οι εξελιξεις στα smartphones
Κι εγω τα τηλέφωνα που χω κρατησεο περισσότερο ηταν iphone 4&6 αλλα παντα jailbreakΓι αυτό παίρνω κάθε 3-4 χρόνια ένα iphone και δεν ασχολούμαι και το πιο παλιό μου λειτουργεί ακόμα μια χαρά
Άρα καλά κάναμε και πήραμε το 3Τ!Η τιμή τελικά για την Ευρώπη ορίστηκε στα €499 για την έκδοση των 6GB RAM και €559 για την έκδοση των 8GB RAM, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμο για προπαραγγελία στο www.oneplus.net. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στις 27 Ιουνίου και θα προσφέρεται στα χρώματα Midnight Black και Slate Gray.
Κάπου εδώ τελειώνει το παραμύθι του "φτηνού" flagship killer. Το Samsung S8 έχει ήδη πέσει στα 577€ και έχεις brand name κορυφαία σχεδίαση και εγγύηση στη χώρα σου. Ακόμα και το iPhone 7 το βρίσκεις στα 557€. To OnePlus έχει την ίδια τιμή σε όλη τη διάρκεια της ζωής τού εκάστοτε μοντέλου, αφού πωλείται μόνο μέσω του site της εταιρείας. Χωρίς μεσάζοντες και με τιμή στα ύψη λες και είναι Louis Vuitton. Το βασικό προτέρημα της OnePlus ήταν η χαμηλή τιμή. Πλέον δεν υπάρχει λόγος αγοράς εκτός κι αν κάποιος είναι πωρωμένος με την εταιρεία.