Μετά από τόσους μήνες το One συνεχίζει να είναι δυσεύρετο. Η λογική των προσκλήσεων συνεχίζεται για όσους θέλουν να το αγοράσουν από το επίσημο κανάλι. Η αγορά από Κίνα ή από Ευρωπαίους εισαγωγείς στοιχίζει 50-150 ευρώ ακριβότερα. Εντωμεταξύ, οι κορυφαίες προτάσεις των επώνυμων κατασκευαστών έχουν ήδη φτηνύνει αρκετά και, παρόλο που είναι ακόμα ακριβότερα, δεν ισχύει η "διπλάσια τιμή".
Όσοι το έχουν αποκτήσει είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι. Τα βασικά προβλήματα είναι η κιτρινίλα της οθόνης στο κάτω της μέρος και η χαμηλή ένταση του ακουστικού.
Το έχω δουλέψει κάποιες ώρες (από γνωστό που το έχει) και συμπέρανα ότι δεν μου αρέσει εμφανισιακά. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο παράπονο, απλά μου θυμίζει φτιαγμένο Hyundai.
Λειτουργικά είναι πολύ γρήγορο με εντυπωσιακή οθόνη. Όμως, η συσκευή απευθύνεται στους λάτρεις του Android με όρεξη για πείραγμα και root. Δηλαδή δεν είναι για μένα.
Όποιος πάντως επιθυμεί να το αγοράσει, η πιο εύκολη (και φτηνή) οδός είναι το κινέζικο coolicool που το αποστέλλει από τις αποθήκες που έχει στην Ευρώπη και δεν περνάει τελωνείο.
Αν αναζητήσει κανεις battery explode στο google για iphone, samsung etc θα βρει μερικές χιλιάδες σχετικές αναφορές. Ίσως κάποιους τους έχει ενοχλήσει η επιτυχία που γνωρίζει το συγκεκριμένο κινητό...