Onkyo NR656 -- Πεθανε;

Μηνύματα
266
Reaction score
45
Εδω και μερικες μερες ο Onkyo, μου εκανε περιεργα με την ARC συνδεση. H τηλεοραση μου εβγαζε οτι δεν μπορει να ανοιξει τον AV οταν επελεγα ως audio out. Καποια στιγμη απο μονο του μπορει να γυριζε στον ενισχυτη. Προχτες προσπαθουσα να κανω να δουλεψει το ARC. Συνδεοταν υποτιθεται αλλα ηχος δεν ακουγοταν. Το εκανα μερικες φορες αλλαγη στο audio out της τηλεορασης μεχρι που ο ενισχυτης εκλεισε και απο τοτε δεν βγαινει απο το stand by. Φυσικα τον αφησα εκτος ρευματος για αρκετες ωρες αλλα δεν εγινε τιποτα. Παταω το power ακουγεται το ρελε σαν να ανοιγει αλλα η οθονη δεν δειχνει τιποτα.

Εχει κανενας καμια προταση πριν φυγει για τον ηλεκτρονικο?
 

Μηνύματα
266
Reaction score
45
Αφου τον αφησα εκτος ρευματος για πανω απο μια μερα, μετα επανηλθε. Μου εκανε 2 -3 φορες ακομα diagnostic και τωρα παιζει κανονικα!
 

Μηνύματα
266
Reaction score
45
Πριν απο μερικες μερες και αφου τοσο καιρο επαιζε ενταξει τωρα κανει παλι τα ιδια!. Ξερει κανενας που θα μπορουσα να τον δωσω για επισκευη?
 

Μηνύματα
266
Reaction score
45
Τελικα βρηκα ενα τεχνικο, εκανε reballing τον επεξεργαστη και εδω και μια εβδομαδα παιζει χωρις προβλημα. Ποσο θα ζησει ακομα βεβαια ειναι αγνωστο! ( να μου πεις και πριν ηταν δηλαδη? )
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.312
Μηνύματα
2.858.177
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top