Onkyo tx-nr828 VS Onkyo tx-sr876

Reaction score
59
Onkyo tx-nr828 vs Onkyo tx-sr876
Ο τιτλος τα λεει όλα νομιζω!
Αμεσως φυσικά ολοι θα πουν ότι ο 828 φυσικα και είναι καλύτερος....
φυσικά και είναι στα ψηφιακα του εχει wifi lan ,,,, usb υποδοχη 4κ κτλ .....
Ειμαι κατοχος του tx-sr876 ....είμαι απολυτα ικανοποιημένος ...απλα στερείτε 4k δυνατοτητα wifi και όλα τα νεα φορμα σε σχεση με τον nr828.
Το ερωτημα μου είναι αξιζει η αναβάθμιση? Ενοω σε ποιότητα κ ενταση ηχου ,,,, θα χασω η θα κερδισω?
δουλευω 3+1 καναλια στον χωρο μου...
ο -nr828 είναι κατά 10W ποιο χαμηλος από τον -sr876

Ακουω γνωμες παιδάκια..... Ευχαριστω

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Δε βρίσκω λόγο να αλλάξεις με αυτόν. Ποιά νέα φορμά;

Reaction score
59
Zizik .... λες όχι ε??
σαφος και ο γεράκος μου 876 είναι καλύτερος στα specs του ενισχυτή του ...αλλα δεν υποστηρίζει καινουργια φορμα ο nr828 σε σχεση με τον δικο μου?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.569
Μόνο 4Κ, που δεν ξέρω κι αν είναι HDCP 2.2. Έχεις 4Κ τιβί και υλικό;
Στα φορμά ήχου δεν έχει διαφορά.

Reaction score
59
Ναι εχω 4K tv αλλα όχι δεν εχω υλικο 4κ ....
Αρα να κατσω στα αβγά μου ...το θεμα είναι να πηγαινα σε κατι καλητερο σε ηχο .... με το σκεπτικο ότι ενας AVR του 2008 με έναν του 2014 θα υπερτερεί σε ποιοτητα ηχου κτλ αλλα αν είναι το ιδιο περαν τον ψηφιακών ευκολιών τοτε δεν μου χρειάζεται νομιζω ...
Περιμένω κι άλλες γνώμες...
Ευχαριστω!

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Ψηφίζω ΟΧΙ. Μην παίσεις στα εμπορικά τρικ. Το μηχάνημα έχει τρομερά χαρακτηριστικά. Όσο για τις ευκολίες παραπάνω... α) στην περίπτωση 4Κ τον αγνοείς και κατ ευθείαν σήμα στην tv από την πηγή που διαθέτει αυτή την δυνατότητα.β) Για δε τα μουσικά αρχεία, ούτε συζήτηση. Δεν υπάρχει φαντάζομαι σύστημα που να μην έχει 2-3 πηγές για αυτά τα αρχεία. Απλώς θα προσθέσεις άλλη μία.
Όσο για τα νέα φορμά... το σκέπτεσαι σε περίπτωση που θέλεις να γεμίσεις τον χώρο με ηχεία.

Προσωπικά ... δεν έχω σκίσει την γάτα, που λένε, αν εσύ είσαι από την άλλη πλευρά, τότε ok! ;)

(Επίσης.... επιβάλλεται μια τέτοια κίνηση σε περίπτωση που θέλεις να δωρίσεις κάτι στον εαυτό σου - Ή να ανανεωθείς... ψυχολογικά ;);)).

Last edited:

Reaction score
5.672
Μεγαλύτερη αναβάθμιση θα κανεις εαν προσθέσεις ηχεία στον χώρο σου .
Εαν δεν μπορεις δεν αξίζει να ασχολείσαι ...

Reaction score
1.042
Ψηφίζω ΟΧΙ. Μην παίσεις στα εμπορικά τρικ. Το μηχάνημα έχει τρομερά χαρακτηριστικά. Όσο για τις ευκολίες παραπάνω... α) στην περίπτωση 4Κ τον αγνοείς και κατ ευθείαν σήμα στην tv από την πηγή που διαθέτει αυτή την δυνατότητα.β) Για δε τα μουσικά αρχεία, ούτε συζήτηση. Δεν υπάρχει φαντάζομαι σύστημα που να μην έχει 2-3 πηγές για αυτά τα αρχεία. Απλώς θα προσθέσεις άλλη μία.
Όσο για τα νέα φορμά... το σκέπτεσαι σε περίπτωση που θέλεις να γεμίσεις τον χώρο με ηχεία.

Προσωπικά ... δεν έχω σκίσει την γάτα, που λένε, αν εσύ είσαι από την άλλη πλευρά, τότε ok! ;)

(Επίσης.... επιβάλλεται μια τέτοια κίνηση σε περίπτωση που θέλεις να δωρίσεις κάτι στον εαυτό σου - Ή να ανανεωθείς... ψυχολογικά ;);)).
Ιακωβε ο 828 δεν εχει νεα φορμα παρα μονο ψηφιακες ευκολιες και υποστηριξη του πεθαμενου 3d ! Aλλαγη μονο για atmos dts-x ενισχυτη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis