Onkyo tx-sr 876

Reaction score
638
Πωλειται Onkyo tx-sr 876 μαυρου χρωματος αγορασμενος απο Γερμανια τον Φλεβαρη του 2009 με ελαχιστη χρηση για ταινιες (απο 2-4 ωρες την εβδομαδα ).
Φοραει τα τελευταια firmware και τα μονα του ελλατωματα ειναι οτι δεν κλεινει το καπακι που κρυβει τα κουμπια με το μενου (εχει χαλασει το ελλατηριο του) και οτι απο την εισοδο της μιας οπτικης ινας λειπει το παλστικο καπακι της (δεν επηρεαζει καθολου την λειτουργεια της ).
Τιμη χωρις παζαρια και ανταλλαγες στα 460 ευρω . Περιοχη Αθηνα
6937306752

Reaction score
638
Το αφεντικο τρελλαθηκε και χαριζει .
400 ευρω παιδια τρεχατε ο τσαμπας ζει και στο avsite !!!!
Αντε να φευγει γιατι μου πιανει τον χωρο .

Reaction score
638
Ο ενισχυτης θα κρατηθει μεχρι αυριο για φιλο του φορουμ θα ενημερωσω για την εξελιξη της αγγελιας

Reaction score
638
Πλεον δεν με ενδιαφερει η ανταλλαγη με υπολογιστη αλλα δεχομαι ανταλλαγη με πλασμα 50 ιντσων η με με Lg 47lh 9000

Reaction score
638
Νεα και τελικη τιμη 350 για το Σαββατοκυριακο την Δευτερα τον δινω σε φιλο να τον χαρει .
Παιζει ανταλλαγη με τηλεοραση στην τιμη των 400 ευρω συν την διαφορα που μπορει να προκυψει

Reaction score
239
Απάντηση: Re: Onkyo tx-sr 876

γειά σου φιλε,
ακούω οτι "ζεστένεται" (φαντάζομαι ότι λογικό μέχρι ενός σημείου) και ότι βγάζει μικροπροβληματάκια, τον έχεις πάει για σέρβις ποτέ?
(άσχετο υποστηρίζει εχει 3D passthrough?)

Reaction score
638
Οταν λεμε οτι ζεσταινεται υπερβολικα ενας ενισχυτης σημαινει οτι δεν μπορεις να ακουμπησεις το χερι σου πανω του . Ο ενισχυτης ειναι τοποθετημενος σε κλειστο επιπλο με 10 ποντους αερα πανω του , δεξια και αριστερα οδηγει 7 ηχεια 6 ωμ και δεν ζεσταινεται υπερβολικα και με το σκεπτικο παντα οτι εχει καταναλωση 870 βατακια μιλαμε δηλαδη για τροφοδοτικο με αρχ...ια και οχι αρχ...ια τροφοδοτικο .
Μικροπροβληματακια ? δεν εχω αντιμετωπισει ποτε και εχω διαβασει πολυ για τον συγκεκριμενο ενισχυτη δεν ειδα να αναφερεται τιποτα πουθενα . Μηπως τον μπερδευεις με τον Tx-sr 875 ?
για στελε κανα link με τις πληροφοριες για την ζεστη και τα προβληματα να δουμε σε τι αναφερεσαι .
Ουτε που ξερω που ειναι η αντιπροσωπια σε οτι αφορα το service .
Passthrough εχει αλλα δεν ξερω εαν υποστηριζει 3d καθως δεν εχω καμμια συσκευη 3d αφου ομως κανει passthrough το σημα γιατι να μην περναει και 3d ?

Reaction score
638
Ο ενισχυτης πουληθηκε ευχαριστω για την φιλοξενια .
Καλοριζικος Αποστολε και καλές ακροασεις

Reaction score
26
Απάντηση: Onkyo tx-sr 876

Ευχαριστω στεργιο για το χρονο και την υποστηριξη..επισης καλες ακροάσεις!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.787
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo