Online αγορές από Κίνα

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.618
Το πολύ να κάνει αποθήκες το TEMU και στην ΕΕ.
Πως οι πληρωμές φαίνονται σε ευρωπαϊκές χώρες; κάπως έτσι... κάτι θα βρουν.

Τα Shein, Temu κλπ έχουν ήδη αποθήκες στην ΕΕ κι όπως έγραψε ο @flash υπάρχει ήδη αποθήκη Temu στην Ελλάδα.

Όλες αυτές οι κινεζικές εταιρείες ήξεραν ότι οι δασμοί ήταν προ των πυλών και είχαν ήδη ετοιμάσει την "άμυνά" τους.

Στις ΗΠΑ που οι δασμοί έχουν μπει από το καλοκαίρι έχει δημιουργηθεί η εξής win-win κατάσταση: Το κράτος εισπράττει δασμούς και οι Κινέζοι έχουν απορροφήσει το κόστος τους σε πολλά είδη. Άρα και έσοδα στο κράτος και σχεδόν ίδιες τιμές για τους πελάτες.

• Love
Reactions: ika

melina

Cargo 200
Reaction score
46.213
Από αυτό το τεμου αγοράζουμε από το website τους όπως ας πούμε στο amazon?
φτιάχνουμε λογαριασμό, δίνουμε κάρτα και τέτοια; λίγο spooky μου κάνει αλλά αν έχετε εμπειρία και δεν είχατε ποτέ θέματ ίσως το δοκιμάσω.
Για ψιλολόγια δίνει πολύ καλές τιμές και μεγάλη ποικιλία.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.618
φτιάχνουμε λογαριασμό, δίνουμε κάρτα και τέτοια; λίγο spooky μου κάνει αλλά αν έχετε εμπειρία και δεν είχατε ποτέ θέματ ίσως το δοκιμάσω.
Αρκετά χρόνια πελάτης. Αγοράζω μέσω paypal και κάρτας. Μέσος όρος 5-6 παραγγελίες/μήνα. Παραδίδει σε boxes.
Μόνο "πρόβλημα" η παράδοση μετά από ~2 βδομάδες. Αλλά στα τόσα που έρχονται ούτε θυμάμαι ποιο πακέτο περιμένω. :biggrin:

Reaction score
7.198
Έτσι είναι....δεν έχει κάποια διαφορά από τα άλλα. Είναι απιστευτο το τι μπορείς να βρεις......έχει κατι πατέντες για το νεροχύτη της κουζίνας να τρελαθείς!!!!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@