OPPO 83 SE

Reaction score
0
θελω να αναφερθω σε μια νεα αγορα dvd player oppo 83 ακουγα για αυτην την εταιρεια και κακα τα ψεματα ολοι κοιταμε τα εμπορικα player η παλια μου συσκευει pioneer 320 .Εχω να πω για ενα υπερ μηχανημα εικονας και ηχου, αυτο σημαινει εξηδηκευσει σε ενα προιον στιβαρη κατασκευει εικονα που ο βιντεοπροβολεας μεταμορφωθηκε να κανουμε και πλακα λιγο σαν να αλλαξα λαμπα ενω εχει 600 ωρες ο jvc-350 ελαμψε η εικονα μεγαλη διαυγεια γρηγορη εκινηση ανοιξε και το avatar που στο pioneer δεν το ανοιγε λογω αναβαθμισης και γενικα ενα μηχανημα που τελειωνεις και σε θεμα ηχου σαν cd με υψηλα dac εχει το ηχο του 95 παιζει τα παντα το μονο που δεν εχει ειναι 3d που μπορειτε να πατε στο 93 οσοι θελουν τα νεα κολπα παιδια το μηχανημα ανεξαρτητου μοντελου ειναι για χομπιστες και για αυτους που θελουν το πολυ παραπανω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: OPPO 83 SE

Φιλε μου, απο ηχο δεν εχει καμια σχεση με το 95. Ειναι απλως αποδεκτο σε σχεση με μια πηγη εισαγωγικης κατηγοριας. Το συγκεκριμμενο μηχανημα ειναι ενα καλο universal player με ευκολιες που κανει πολλα πραγματα για standalone συσκευη.

Reaction score
0

ο.κ φιλε μου δεκτω, αλλα οχι και καμια χεση γιατι εγω μιλησα με την αντιπρωσοπια και μου το ειπε αυτο, τωρα το τη λεμε εμεις ολα δεκτα το χομπι μας κανουμε και ολα καλα , εγω γενικα αναφερθηκα στην oppo σαν εξηδηκευση στο ειδος και δεν εκανα επειδηξη στην συσκευη μου και επισης οχι οτι εχει σχεση με εισαγωγικη συσκευει αδικο πολυ εαν εχεις oppo μιλαμε για 1050e δεν ειναι και λιγα, το 83 SE το συγκριναν με το denon a1 τετραπλασιας αξιας και το πατησε κατω ωπωτε?Να τα λεμε ντρετα ωπως λεμε εδω στην κρητη.

Reaction score
38

To 83 SE είναι το βελτιωμένο oppo 83 όχι το εργοστασιακό Παντελή.

Εν μέρη μπορούμε να το αντιστοιχίσουμε με το 95.
Το ποιο παίζει καλύτερα δεν το γνωρίζω αλλά είναι στην ίδια κατηγορία ποιότητας και αξίας (συγκρίσιμα δηλαδή) και σίγουρα πολύ καλή ευκαιρία αυτήν την εποχή που υπάρχουν αρκετά μτχ με 400-500Ε να έχεις τοπ sacd player, με μπονους την τοπ full HD εικόνα απο ΒD και πάααααρα πολύ καλό upscaling για τα DVD.
Aν βέβαια πρώτα εξασφαλιστεί η καλή λειτουργία του, όπως σε όλα τα μτχ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ειχα στο νου μου το 83 οποτε προφανως απαντησα χωρις να χω στο μυαλο μου της αλλαγες του SE, σε σχεση με το απλο. Αν υπαρχει αλλαγη στο audio κομματι στο SE και ειναι στο επιπεδο του 95, τοτε ο φιλος, κ o Dalanik εχουν δικιο, αν ειναι ιδιο με το 83 , τοτε κραταω την αποψη μου. Μιλαω αυστηρα για audio. Δεν ηθελα σε καμια περιπτωση να μειωσω κανενα μηχανημα, εξαλλου δεν θα μπορουσα, η αξια του θα με διαψευσει.

Φιλε garef εγω τα λεω ντρετα (οπως λες) σε αυτο το φορουμ εδω και 6 χρονια, και οταν κανω λαθος το αποδεχομαι. Χαιρετω

Reaction score
38

Για το SE λέει ο φίλος Παντελή.

Το 83 είναι τίμιο αλλά όχι συγκρίσιμο στο audio όντως (ως πρώην κάτοχος το λέω)

:619:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito