Optoma 1080p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
H Optoma ανακοινωσε πως θα κυκλοφορησει τον πρωτο βιντεοπροβολεα της με αναλυση 1920χ1080 μεσα στην ανοιξη-καλοκαιρι του 2006.
Ο προβολεας με την πιθανη ονομασια Η81 θα εχει τιμη στην Ταιβαν(και εδω θελω να καθησετε :wink: ) μεταξυ 4500 και 6000$
:shock: :shock:

Περισσοτερα μπορειτε να δειτε εδω:

http://www.digitimes.com/displays/a20051007AA054.html

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αυτά τώρα γιατί τα λες έτσι ξαφνικά και βραδύάτικα? :shock: :shock:
Για τρεις λογους:

1.Ειναι τα καλυτερα νεα που ακουσα εδω και παρα πολυ καιρο στον χωρο της βιντεοπροβολης
2.Για να "αναγκασω"(με την καλη εννοια παντα) τον Νικο και τον Φιλιππο(δεν χρειαζονται επιθετα αλλα καταλαβαινετε πως ειναι οι αντιπροσωποι των δυο εταιρειων με την υψηλοτερη τιμη αποδοσης/κοστους) να επικοινωνησουν με τις μητρικες εταιρειες τους και να ζητησουν ακομα χαμηλοτερες τιμες για DC3
Υποθετω πως θα δουν το νεο εδω πρωτη φορα.
3.Για να μην κλεισετε ματι :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Exω μπερδευτεί θείο. Τι να αγοράσω επιτέλους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Τι να αγοράσεις ρε Mix, έχεις τον 78 και δεν έχεις δει εικόνα ακόμη.
Τι λες τώρα, κάτσε στα αυγά σου.

Αλλά αν σώνει και καλά θές να πουλήσεις, εδω ειμαι!!

GTX

Reaction score
39
Ωραία ν'αρχισουμε να μαζεύουμε λεφτά. Η τιμή μου φαίνεται πάντως υπερβολικά καλή για να ισχύσει και δω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πρεπει να ομολογησω πως οταν βλεπαμε τον Sony Qualia και προσπαθουσα να κλεισω το σαγονι μου , μεσα μου παρακαλουσα για δυο πραγματα:

"Αν ηταν οικονομικοτερος και DLP... :wink:

Reaction score
10
Αν έχει και ένα κομματάκι γρηγορότερο τροχό από τον Η79 (ώστε να μη βλέπω ούτε ένα rainbow)
παρακαλώ να μου κλείσετε από τώρα προπαραγγελία...

Και μόνο αν τον έχει ρυθμίσει ο γνωστός άγνωστος... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.363
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel