Optoma EP7150

KON

Reaction score
0
Καλησπερα και παλι. Μου συστησαν να αγορασω το συγκεκριμενο για home cinema. Εχω ακουσει οτι οι Οptoma ειναι αρκετα καλοι. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Αναλυση 1024x768 νομιζω οτι ειναι ικανοποιητικη. Αντιθεση 2500:1.

Reaction score
1
Απάντηση: Optoma EP7150

εαν θες home cinema , δεν πας για προβολέα παρουσίασης ...

οι προβολείς cinema έχουν ανάλυση 840χ480 , 1280χ720 , 1920χ1080 ...

οι πρώτοι είναι για DVD , οι δεύτεροι έχουν καλύτερη απόδοση σε DVD και καλή σε HD , και οι τρίτοι είναι οι κορυφαίοι ...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246

Χρειάζεσαι μερικό διάβασμα ακόμα για να μη μείνεις μετεξεταστέος. ;-)
Επίσης, καλό είναι να μην ανοίγεις καινούριο Θέμα για μηνύματα που αφορούν το ίδιο ζήτημα.

KON

Reaction score
0
Mμμ... οντως πρεπει να διαβασω ακομα παραπανω. Δε ξερω απο που να αρχισω ομως. wall_1

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246
Απάντηση: Re: Optoma EP7150

Mμμ... οντως πρεπει να διαβασω ακομα παραπανω. Δε ξερω απο που να αρχισω ομως. wall_1
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. σου έδωσε μια καλή αρχή, στο προηγούμενο Θέμα που είχες ανοίξει. Ο θείος Google μπορεί επίσης να σε βοηθήσει, αν τον ρωτήσεις σωστά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλησπερα και παλι. Μου συστησαν να αγορασω το συγκεκριμενο για home cinema. Εχω ακουσει οτι οι Οptoma ειναι αρκετα καλοι. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Αναλυση 1024x768 νομιζω οτι ειναι ικανοποιητικη. Αντιθεση 2500:1.
Καλημερα ΚΟΝ
Εχεις ηδη δηλωσει πως δεν εχεις πολλες γνωσεις και αυτο δεν ειναι καθολου κακο.Μαλιστα προσωπικα το θεωρω μεγαλη μαγκια να παραδεχεται καποιος ποσα γνωριζει και ποσα οχι.
Καποιος ομως "σου συστησε" το συγκεκριμενο μοντελο.
Εαν αυτος που το εκανε γνωριζει εστω και 2 πραγματακια τοτε το εκανε εκ του πονηρου και με τρωει η περιεργεια να μαθω ποιος η απο που ηταν...

Reaction score
1
Καποιος ομως "σου συστησε" το συγκεκριμενο μοντελο.
Εαν αυτος που το εκανε γνωριζει εστω και 2 πραγματακια τοτε το εκανε εκ του πονηρου και με τρωει η περιεργεια να μαθω ποιος η απο που ηταν...

Δεν είναι απαραίτητο Αντρέα κατά την άποψή μου, ο γνωστός του ΚΟΝ να το έκανε εκ του πονηρού! Πολλές φορές στη προσπάθειά μας να βοηθήσουμε κάποιον γνωστό μας, μπορεί να του δώσουμε λανθασμένες συμβουλές. Ας μην είμαστε εκ των προτέρων, αρνητικά τοποθετημένοι απέναντι στους άλλους…

Reaction score
0

"Ας μην είμαστε εκ των προτέρων, αρνητικά τοποθετημένοι απέναντι στους άλλους…".
Σωστά φίλε Παναγιώτη, αρκεί αυτοί οι ...άλλοι να βγάζουν το σκασμό και να κάθονται στα αυγουλάκια τους όταν δεν γνωρίζουν κάτι. Ο "ξερολισμός" φαίνεται ότι είναι πολύ παλιά και βαθιά πληγή του Έλληνα. Θυμήσου μόνο ότι ο Πλάτωνας, (βάζοντας τις λέξεις στο στόμα του Σωκράτη), είπε ότι αξίζει μόνο η γνώμη των επαϊόντων...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Reaction score
0
Δεν είναι απαραίτητο Αντρέα κατά την άποψή μου, ο γνωστός του ΚΟΝ να το έκανε εκ του πονηρού! Πολλές φορές στη προσπάθειά μας να βοηθήσουμε κάποιον γνωστό μας, μπορεί να του δώσουμε λανθασμένες συμβουλές. Ας μην είμαστε εκ των προτέρων, αρνητικά τοποθετημένοι απέναντι στους άλλους…
Συμφωνώ εδώ!!! Με το θέμα optoma συμφωνώ επίσης (αν δεν ευλογίσουμε το σπίτι μας!!!!) αλλά με το μοντέλο διαφωνό ΚΑΘΕΤΑ! εκτός και εάν θέλει ο φίλος μα στον προβολέα να βλέπει τηλεόραση! Αλλά επειδή τίποτα ΔΕΝ είναι καλύτερος κριτής παρά εμέις οι ίδιοι, πέρνα φίλε ΚΟΝ από κάποιο ενημερωμένο μαγαζί που να μπορεί να σου δήξει demo καποια μηχανήματα ανάλογα με το πορτοφόλι σου και τις απαιτήσεις σου, ΔΕΣ μόνος σου και αποφάσισε!

Την τεχνολογία η αλήθεια είναι θα την ερευνήσεις και θα την καταλάβεις ΜΕΤΑ από την πρώτη ΑΛΛΑΓΗ προβολέα!!!! :smoking:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.486
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid