Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. σου έδωσε μια καλή αρχή, στο προηγούμενο Θέμα που είχες ανοίξει. Ο θείος Google μπορεί επίσης να σε βοηθήσει, αν τον ρωτήσεις σωστά.Mμμ... οντως πρεπει να διαβασω ακομα παραπανω. Δε ξερω απο που να αρχισω ομως. wall_1
Mμμ... οντως πρεπει να διαβασω ακομα παραπανω. Δε ξερω απο που να αρχισω ομως. wall_1
Καλημερα ΚΟΝΚαλησπερα και παλι. Μου συστησαν να αγορασω το συγκεκριμενο για home cinema. Εχω ακουσει οτι οι Οptoma ειναι αρκετα καλοι. Ποια ειναι η γνωμη σας?
Αναλυση 1024x768 νομιζω οτι ειναι ικανοποιητικη. Αντιθεση 2500:1.
Καποιος ομως "σου συστησε" το συγκεκριμενο μοντελο.
Εαν αυτος που το εκανε γνωριζει εστω και 2 πραγματακια τοτε το εκανε εκ του πονηρου και με τρωει η περιεργεια να μαθω ποιος η απο που ηταν...
Συμφωνώ εδώ!!! Με το θέμα optoma συμφωνώ επίσης (αν δεν ευλογίσουμε το σπίτι μας!!!!) αλλά με το μοντέλο διαφωνό ΚΑΘΕΤΑ! εκτός και εάν θέλει ο φίλος μα στον προβολέα να βλέπει τηλεόραση! Αλλά επειδή τίποτα ΔΕΝ είναι καλύτερος κριτής παρά εμέις οι ίδιοι, πέρνα φίλε ΚΟΝ από κάποιο ενημερωμένο μαγαζί που να μπορεί να σου δήξει demo καποια μηχανήματα ανάλογα με το πορτοφόλι σου και τις απαιτήσεις σου, ΔΕΣ μόνος σου και αποφάσισε!Δεν είναι απαραίτητο Αντρέα κατά την άποψή μου, ο γνωστός του ΚΟΝ να το έκανε εκ του πονηρού! Πολλές φορές στη προσπάθειά μας να βοηθήσουμε κάποιον γνωστό μας, μπορεί να του δώσουμε λανθασμένες συμβουλές. Ας μην είμαστε εκ των προτέρων, αρνητικά τοποθετημένοι απέναντι στους άλλους…