optoma hd 73

Reaction score
1
Ο νέος Optoma HD73 είναι πλέον διαθέσιμος στην αντίπερα όχθη με τιμή κονά στα $2.000. Είναι βασισμένος στον Optoma HD72 με διαφορές όπως η προσθήκη Faroudja για την διαδικασία του deintrlacing ποιο γρήγορο χρωματικό τροχό 5x και όπως ήταν φυσικό Dark Chip 3.
Μόνο και μόνο με την ύπαρξη του DC3 περιμένουμε καλύτερο μαύρο ενώ η αύξηση της ταχύτητας του χρωματικού τροχού θα μειώσει ακόμη περισσότερο το rainbow effect.
Για την πιθανή άφιξή του στον Ελλαδικό χώρο θα περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από την Adamco.
___απο το γειτονικο φορουμ_______________

Reaction score
453
Να συμπληρώσω ότι δεν θα διαθέτει πλέον white segment στο χρωματικό τροχό όπως ο 72.

GTX

Reaction score
39
Εγώ ξέρω οτι η optoma πλέον αλλάζει τόσο συχνά μοντέλα που είναι σα να γράφει στα ... αυτούς που δίνουν λεφτά για τα προϊόντα τους.

Σκάσαμε λεφτά να πάρουμε τον 72, μετά απο λίγους μήνες βγάζει τον 70 με τα μισά λεφτά, χρόνο ακόμα δε κλείσαμε και βγάζει καινούριο αντικαταστάτη του 72 ε α στα διαλα!

Reaction score
14
Εγώ ξέρω οτι η optoma πλέον αλλάζει τόσο συχνά μοντέλα που είναι σα να γράφει στα ... αυτούς που δίνουν λεφτά για τα προϊόντα τους.

Σκάσαμε λεφτά να πάρουμε τον 72, μετά απο λίγους μήνες βγάζει τον 70 με τα μισά λεφτά, χρόνο ακόμα δε κλείσαμε και βγάζει καινούριο αντικαταστάτη του 72 ε α στα διαλα!

εγώ Γιώργο τι να πώ σε 8 μήνες θα βγεί ο 83 και θα τραβάω τις "κάρτσες" μου ο "γλήγορος"...!!!

Τι να πούν οι κάτοχοι του 79 που και πολλά έδωσαν και σε σχέση με τον 81 εχουν πολλά να δούν ακόμα????

Reaction score
1
Συμμερίζομαι απόλυτα τον προβληματισμό σας. Η Optoma το έχει παρα..σει.

Από την άλλη, ενδείκνυται μια φιλοσοφική αντιμετώπιση του θέματος: Σας αρέσει κάτι και το αγοράζετε, εν γνώση σας ότι ακόμη και την επόμενη μέρα μπορεί να βγει κάτι ακόμη καλύτερο ή φτηνότερο. Δηλαδή, σε τι θα σας βοηθούσε αν ο 70 ή ο 83 ήταν της Panasonic;

Reaction score
14
μόλις σήμερα είδα τον 81VL μάυρο με 2500 lumens φωτεινότητα σε σχέση με τα 1300 του απλού 81.

Τι να πώ ότι η OPTOMA χάνει αξιοπιστία στους πελάτες της έτσι? Χειρότερη απο την ΝΟΚΙΑ με τα κινητά έχει γίνει.

Reaction score
0
Κατσε ρε Γιαννη . :shock:
Λες και ο δικος σου ειναι χαλια μαυρα .
Ειστε τρελλοι εσεις οι dlpακηδες . :crazy_1:

Η αληθεια ειναι οτι καθε 3 και λιγο βγαζει νεο μοντελο και καπου ξενερωνεις ...αλλα
1)δεν ξερουμε την στρατηγικη πωλησεων της OPTOMA και
2)τουλαχιστον τα τελευταια μοντελα της ανηκουν στην καστα των καλων προβολεων
και δεν νομιζω οτι κανενας νοιωθει προδωμενος απο την εικονα που παιρνει απο τον optoma του.
(ρε μπας και εχω πυρετο?LCDακιας και γραφω τετοια πραγματα??"happy_1" )

Reaction score
453
και δεν νομιζω οτι κανενας νοιωθει προδωμενος απο την εικονα που παιρνει απο τον optoma του.
'Εχεις δίκιο σ΄αυτό που λες, αλλά όσο να ναι, ένα ξενέρωμα το τρως

Reaction score
5
Είμαστε στο ψηφιακό domain, μην το ξεχνάτε. Αδυσώπητος ανταγωνισμός και τεχνολογική πρόοδος. Κάκιστη οικονομική επένδυση είναι η αγορά ψηφιακής consumer συσκευής. Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που τις παίρνουμε, έτσι δεν είναι; ;-)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio