OPTOMA HD131X προς αγορά...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.926
Καλησπέρα στους προβοτετιμπόυδες...υπάρχει κανένας εκεί έξω που να έχει επαφή 3ου ή 4ου βαθμού με τον εν λόγω προβολέα;....να τον τσιμπήσω ή υπάρχει κάτι καλύτερο στην κατηγορία?μιλάει στα specs και για 2η γενιά 3d γυαλιών....τί έννοεί;;;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.787
Σ' αυτά τα λεφτά να τον τσιμπήσεις. Απ' ότι διαβάζω είναι ουσιαστικά ίδιος με τον hd25. Καλό θα ήταν να τον δεις πρώτα βέβαια.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.926
έχω το benq w700 με 3D τεχνολογίας dlp link....αυτός γράφει ότι συγχρονίζει με rf θα έχει μεγάλη διαφορά σε αυτό τον τομέα?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.787
έχω το benq w700 με 3D τεχνολογίας dlp link....αυτός γράφει ότι συγχρονίζει με rf θα έχει μεγάλη διαφορά σε αυτό τον τομέα?
Αυτό δε μπορώ να στο επιβεβαιώσω, καθώς δεν έχω δοκιμάσει το dlp link. Θεωρώ ότι σε όλους τους τομείς θα είναι καλύτερος απ' τον w700 (φυσικά και στο 3d).
Το καλό 3d θέλει ευκρίνεια και φως. Οι dlp λόγω τεχνολογίας προπορεύονται σ΄αυτήν την κατηγορία.

Reaction score
0
o hd131xe είναι ο πιο καινούριος και τον έχω αγοράσει. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Δεν ειχα άλλη επαφή με 3d αλλά σίγουρα είναι πιο σκοτεινά από το απλό 2D. O optoma έχει καλύτερο μαυρο ενώ ο benq έχει καλύτερα χρώματα. Ιδιας κατηγορίας και ποιότητας και οι 2.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.129
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis