OPTOMA HD65

Reaction score
44
Εχθές το απόγευμα ήρθε ο νέος μου προβολέας ο optoma hd65 με λίγη καθυστέρηση λόγω των αγροτών.
Ολα ήταν καλά,η εικόνα πολύ καλή κλπ κλπ.
Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση(αρνητική ενοείτε)ήταν η έλειψη διακόπτη on/off,στο μηχάνημα επάνω υπάρχει μόνο ένας soft διακόπτης που θέτει το μηχάνημα σε stand by.
Εψαξα λοιπόν στο εγχειρίδιο μήπως πατώντας κάποιο κουμπί παρατεταμένα σβήνει εντελώς και διαβάζω τις οδηγίες για το κλείσιμο του προβολέα που λένε ότι θέτουμε το μηχάνημα σε stand by περιμένουμε να σταματήσουνε τα fan και αν θέλουμε να το σβήσουμε εντελώς τραβάμε την μπρίζα από τον τοίχο.
Το ότι το μηχάνημα φτιάχνεται στην κίνα το διάβασα από κάτω μόλις το άνοιξα και δεν παραξενεύτηκα,το ότι το lens cover είναι για τον *&#%& το θεώρησα λίγο λογικό εφόσον είναι ενα μηχάνημα low budget αλλά έναν διακόπτη on/off μπορούσανε να τον βάλουνε γ%#@$ την τρέλλα τους,δηλαδή εγώ που έχω κρυμένες τις μπρίζες πίσω από το έπιπλο της tv θα πρέπει να κάνω μετακόμιση κάθε φορά που θα τον κλείνω;:141:

Reaction score
44
Η μπρίζα του προβολέα είναι "σούκου",τραβώντας την επειδή είναι σφιχτή δημιουργεί αρκετό τράνταγμα και κάποια στιγμη θα χτυπήσω τον προβολέα με το χέρι μου και αν δεις σε τι βιδούλες κρέμεται από την βαση οροφής δεν θα το πιστεύεις,πιο λεπτές δεν μπορούσαν να βάλουν.
Να πέσει βέβαι θα είναι λίγο δύσκολο αλλά ότι θα ξεφύγει από το κεντράρισμα είναι σίγουρο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.896
Απάντηση: OPTOMA HD65

Να μην τον βγάζεις από το ρεύμα,δεν χρειάζεται.

Νομίζω ότι του κάνει και καλό.

Κάπου το είχα διαβάσει αυτό αλλά δεν θυμάμαι που ήταν.

Άμα το βρω, θα σου πω.

Reaction score
0
Τον συνδέεις με ένα πολύμπριζο με διακόπτη και απλά κλείνεις τον διακόπτη.
Αυτό κάνω εγώ όταν λείπω για καιρό. Κατά τα άλλα μένει stand by, δεν παθαίνει κάτι.

Reaction score
5
Κι εγώ που έχω τον ίδιο προβολέα σε μόνιμο stand-by τον αφήνω αλλά παίρνει ρεύμα από UPS του htpc.
Θα σε συμβούλευα να πάρεις κι εσύ ένα φθηνό UPS των 70€ να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού μια υπέρταση είναι ικανή να σου κάψει μια λάμπα των 400€. Κρίμα είναι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.438
Members
38.698
Νεότερο μέλος
makpag