παιδια ισως δεν ανεφερα οτι τα χρηματα που διαθετω δεν ειναι πολλα. Το πολυ μεχρι 800, δεδομενου οτι θα τον παρω απο Ιταλια οπυ κ σπυδαζς κ οι τιμες ειναι αρκετα πιο χαμηλες. Εχει κανεις υπ οψη του το site technixx.gr γιατι εκει βρηκα τον optoma hd 720x με 580 euro . Μπορει να μου πει κανεις εντυπωσεισ για αυτο το μοντελο? Ευχαριστω
Στο αγγλικο avforums γραφουν πως ειναι ιδιος με τον optoma HD70 με μικροτερο κοντραστ. Στο ιδιο site παραγγειλα και τον acer με το ιδιο κοστος. Μου ειπαν για μια εργασιμη μερα παραδοση.
Toν acer τον παραγγειλα στο technixx τηλεφωνικα με τιμη 579+13 μεταφορικα. Η acer εχει καλα μηχανακια data και εχουν περασει απο τα χερια μου κανα-δυο. Τον h5350 δεν τον εχω δει να παιζει αλλα απο οτι γραφουν στο cine4home.de εχει καλα χρωματα καλο κοντραστ και ειναι αθορυβος. Στα λεφτα αυτα δεν βρισκεις καινουργιο μοντελο 1280-720 με μετρημενο κοντραστ 1700:1 την στιγμη που ο panasonic ax200 στο ιδιο site ειναι μετρημενος στο 1200:1. Σιγουρα λογο ιριδας ο panasonic θα εχει καλυτερο μαυρο ομως στο cinema 1 mode εχει περιπου 500 ansi ενω ο acer εχει πανω απο 1000. Ο HD720 εχει τα ιδια χαρακτηρηστικα με τον HD70 που λιγο πολυ ξερουμε που πασχει, [μετρια διαβαθμιση χρωματων 8bit]. Ο panasonic ax200 ειναι μια σιγουρη και καλη αγορα [ειχα τον ax100] αλλα νομιζω οτι παιζει στα 930 ευρω.
Τον παρελαβα τελικα απο χτες το μεσημερι τον ACER. Ειναι μικρος σε μεγενθος περιπου σαν τον optoma hd65 ειναι πολυ φωτεινος λιγο πιο φωτεινος απο τον 65 και το μαυρο του ειναι καλυτερο. Χρωματικα μου αρεσε καλυτερα απο τον optoma και απο θορυβο ειναι πιο ησηχος. Στις εισοδους component, s-video, video εχει την ευκρινεια του 65 ομως στην HDMI μου φανηκε πιο ευκρινης απο τον μικρο optoma. Eχει ομως ενα προβλημα το οποιο το θεωρω σοβαρο, στα σκοτεινα πλανα δεν γραφει τα πολυ σκοτεινα σημεια. Στην hdmi υπαρχει το προβλημα σε μικροτερο βαθμο. Σημερα θα εχω και εναν panasonic ax200 στα χερια μου και θα τους βαλω διπλα-διπλα για μια μικρη συγκριση.