Optoma HD81 - Τιμή στις ΗΠΑ.....

Reaction score
1
Πόσο είπες;;;

$5.999,00 δηλ. σε εθνικό νόμισμα (...) περίπου 4.800,00€ :!: :!: :!:
Ωχ, πάει ο "72" πάει και το Δ.Χ.* του 2006 & του 2007 & του 2008... και βλέπουμε αν θα φτάσει :?:
(*Δώρο Χριστουγέννων)

Αντέ πάλι, προβλέπεται η πιστωτική κάρτα να γίνει τριαξονικό με ρυμούλκα από το "φόρτωμα" :mrgreen:

Reaction score
1
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Βογιατζαααααακη! :lol: :lol:

Ε , ρε γλεντια... :wink:

Και μόλις έσκισα και πέταξα στα σκουπίδια άλλο ένα «προεγκεκριμένο» δάνειο των 5.000 ευρώ που μου έστειλε μια τράπεζα!

Τι άλλο να κάνω; Ούτε διακοπές θα πάω φέτος, μια και με έχει πνίξει ένα μεγάλο project που έχω αναλάβει... Τη βλέπω τη δουλειά, θα μου τα φάει όλα τα λεφτά ο Optoma... :(

Αντρέα, με το που θα έρθει το πρώτο κομμάτι, η αίθουσα θα γράφει ιδιωτική προβολή και το κλειδί θα είναι στη τσέπη μου! :shock: Και να σου θυμίσω ότι εγώ δεν διαλέγω μοντέλο προβολέα, αλλά συγκεκριμένο κομμάτι! Οπότε για καλό και και για κακό, φρόντισε να φέρεις τουλάχιστον δύο κομμάτια!!! :mrgreen:

Reaction score
1
Αντε να δουμε κι εμεις καμια ασπρη μερα που φαγωθηκαμε με τα ρουχα μας για να μην παρουμε 720αρι.
Αντε να δουμε κι εμεις λιγο rainbow! Ή μηπως δεν θα δουμε? :wink:

Reaction score
5
Stelexos said:
Πόσο είπες;;;

$5.999,00 δηλ. σε εθνικό νόμισμα (...) περίπου 4.800,00€ :!: :!: :!:
Ωχ, πάει ο "72" πάει και το Δ.Χ.* του 2006 & του 2007 & του 2008... και βλέπουμε αν θα φτάσει :?:
(*Δώρο Χριστουγέννων)

Αντέ πάλι, προβλέπεται η πιστωτική κάρτα να γίνει τριαξονικό με ρυμούλκα από το "φόρτωμα" :mrgreen:
εχεις δει ποτε καποιο προιον να κανει στην αμερικη 5999$ και να μην εχει ευρωπη 6499€???
αφηστε τις ισοτιμιες και μιλατε με νουμερα αγορας...
αλλα και παλι... στα διπλα λεφτα απο τους LCD τους παρουσιαζουν...
και μεχρι τα χριστουγεννα...

Reaction score
1
Φίλε eNeRGy,
Σωστή η τοποθέτηση, αλλά σου ξεφεύγουν 2 πράγματα:
1ον Ευτυχώς για όλους μας υπάρχει και το internet
2ον και βασικότερο... Ευτυχώς για εμάς υπάρχει και η Ηχοέκφραση :wink: ,οπότε μπορούμε να ελπίζουμε και σε κανένα Power buy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λέμε τώρα... (Αντρέα ακούς??????????)

Reaction score
0
Stelexos said:
Φίλε eNeRGy,
2ον και βασικότερο... Ευτυχώς για εμάς υπάρχει και η Ηχοέκφραση :wink: ,οπότε μπορούμε να ελπίζουμε και σε κανένα Power buy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ομως :
1) Δε μπορεις να ψωνησεις μεσω internet απο Αμερικη χωρις προβληματα με μεταφορικα/τελωνεια κλπ οποτε ξεχνα το, και στην Ευρωπη θα βρεις τιμες Ελλαδας αντε λιγο φτηνοτερα...
2) Για να γινει power buy και να πεσει η τιμη χρειαζονται και συμμετοχες....εσυ ξερεις πολλους που τους περισσευουν 5.000 (αιδιοδοξο νουμερο) ευρω? :D

Σε καθε περιπτωση ομως ειναι θετικο που ειδαμε και 1080p DLP κοντα στα 5.000....γιατι αυτο σημαινει οτι δεν ειναι μακρια ο καιρος που θα τους δουμε κατω απο το τριχιλιαρο!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Stelexos said:
Φίλε eNeRGy,

Αντρεα ακουει , αλλα...
Διχως να θελω να θιξω κανεναν εχουμε πει πως ολα ειναι ελευθερα εδω στο AVSite.
Μονο που...να εχω εκφρασει μια προσωπικη παρακληση να μην αναφερουμε το καταστημα στο οποιο εργαζομαι εκτος εαν υπαρχει ειδικος λογος(παρουσιαση κλπ).
Δεν θελω ουτε "μπραβο" ουτε "ωραια τα λες" , ειναι απλα μια προσωπικη πεποιθηση η οποια , εαν ειναι μεσα στα δυνατα πλαισια , θα παρακαλουσα να γινει σεβαστη.
Stelexos , εισαι νεο μελος και προφανως δεν γνωριζες και σε παρακαλω να μην παραξηγησεις :wink:

Τωρα για τα υπολοιπα , καλου κακου κρατηστε κανενα ταληρακι...
Αντε ισως και λιγο πιο λιγο... :wink:

Reaction score
1
Stelexos , εισαι νεο μελος και προφανως δεν γνωριζες και σε παρακαλω να μην παραξηγησεις
Αντρέα,

Νέο μέλος "καλέι" moderator.....

"έχετε νέο pm στον υπολογιστή σας" :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Stelexos , σου ειχα απαντησει πριν γραψεις αυτο το μηνυμα.
Ελπιζω πως θα εχεις λαβει το π.μ. και σε ευχαριστω και δημοσιως για το περιεχομενο οσων μου εστειλες :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.513
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio