Optoma HD81 mainboard

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Είμαι νέος στον χώρο των projector και πρόσφατα (6 μήνες) αγόρασα τον πρώτο μου προβολέα απο έναν φίλο. Δεν το έψαξα πολύ μιας και ήθελα να ξεκινήσω με κάτι και μετά να αποκτήσω δίκη μου γνώμη. Έτσι αγόρασα τον HD81 και ξεκίνησα τις προβολές. Δυστυχώς όμως μετά απο 5 μήνες και 72ωρες προβολής ο Optoma τα έπαιξε. Πρώτα έκλεινε στα 45" και μετά όταν ξανά επερνε μπρος η εικόνα ήταν μωβ με κάθετες μπλε γραμμές στην δεξιά (ή αριστερή, δεν θυμάμαι ακριβώς) μεριά της οθόνης, και φυσικά με την εικόνα distorted. Αποφάσισα μετά απο 3-4 shutdowns να τον πάω στην LAC για service και μετά απο 15 μέρες (έπεσα στις διακοπές του Αυγούστου) μου είπαν πως έχει πρόβλημα η μητρική και πως δεν υπάρχει στην αγορά. Επίσης μου είπαν πως ακόμα και να την έβρισκαν θα κόστιζε κοντά στα 1000€ (όσο αγόρασα τον Optoma) όποτε δεν συμφέρει.

Αν κάποιος απο εσάς έχει την όρεξη ή την γνώση να μου προτείνει κάποια λύση για να ξαναπεράσω απο τον κόσμο της 48" Tv στον κόσμο των 2m του projector θα ήταν μεγάλη βοήθεια.

Να ψάξω άλλο service? στο δίκτυο δεν βρίσκω ούτε καινούργιο ούτε used mainboard. Αλλα ούτε και κάποιον used HD81 για spare parts.

Με εκτίμηση,
Νίκος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.108
Members
38.652
Νεότερο μέλος
daskalos87