Optoma HD8300 Home Theater Projector Review

Reaction score
26
[imgl]http://www.projectorcentral.com/img.cfm?pid=6427[/imgl]The HD8300 is a perfect projector for a very large 140" diagonal screen in a very dark room. With proper light control and a 1.3 gain screen, even 3D is bright and enjoyable at this size. The 2D picture has a refined feel, especially after calibration, while the 3D image retains the "wow" factor many people experience when viewing 3D for the first time. A best-in-class warranty ensures satisfaction for years to come. If any of this sounds appealing to you, you can find the Optoma HD8300 through your local custom install professional.

Source: projectorcentral.com

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Optoma HD8300 Home Theater Projector Review

Αρχίζει με 2600 ευρώ? καλή τιμή! μόλις πιάσει τα 2000 θα είναι καλή στιγμή να μπούμε στο 3D! αν και χωρίς ίριδα πώς έχει τέτοιο κοντράστ?

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

...αν και χωρίς ίριδα πώς έχει τέτοιο κοντράστ?
...φυσικά και έχει....γι αυτό και φτάνει max το 30.000/1(λέμε τώρα)...

πραγματικό on/off.....2.000/1...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Απ' ότι καταλαβαίνω θα είναι ο 82 με 3D! εντάξει δεν θα είναι άσχημο μηχανάκι, αναλόγως σε τι τελική τιμή θα βγει εδώ!

Reaction score
6

To θεμα ειναι να εχουν διορθωσει την κινηση της ιριδας διοτι στον 82,θα την χαρακτηριζα,απαραδεκτη!
Περσυ τετοια εποχη ειχα ''ψηθει'' για την αγορα του προβολεα μετα απο διαφορες κριτικες ,αλλα οταν τον ειδα να παιζει σε demo,απογοητευτηκα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τον 82 τον έχω δει τρεις φορές, όχι μόνον σε demo, αλλά και από σφραγισμένο μηχάνημα, αυτά που λένε δεν τα είδα
και δεν άκουσα τον παραμικρό θόρυβο από την ίριδα, πάρα μόνον όταν ακούμπησα το αυτί μου επάνω στον προβολέα!
και ''έφαγα'' αρκετές ώρες γι' αυτήν τη δουλειά!
Επίσης τον είδα και με αναμορφικό σε πολλές ίντσες, εκεί ήταν που μου έφυγε το σαγόνι!

Reaction score
15.548

Τον 82 τον έχω δει τρεις φορές, όχι μόνον σε demo, αλλά και από σφραγισμένο μηχάνημα, αυτά που λένε δεν τα είδα
Μα γι αυτο Λιακο μου εχεις και CRT....:116:

Αν εβλεπες λαθη στην εικονα δεν θα ειχες crt..

Απο Σπαρτη με αγαπη.......μολις τελειωσα τα βασικα της μετακομισης του πιτσιρικα

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Θα σου έλεγα τώρα τίποτις αλλά είσαι μικρός και δεν κάνει, μετά παρεξηγήσε που σε λέει
ο άλλος γέροντα, εγώ σε λέω μικρό, για να ισιώσεις λίγο!
Βρέ την εικόνα, τα χρώματα, το μαύρο, και το βάθος της εικόνας του CRT προβολέα, δεν τα έχουν
φτάσει ακόμα οι ψηφιακοί, το παλεύουν, αλλά ακόμα τίποτις που λέει και ένας φίλος!!! μου φαίνεται ότι έχει δίκιο
ο φίλος που είπε ότι μιλάς με τα μέτρα του Photoshop!!! :116::116::116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.458

Hλία έχοντας δεί και εγώ τον 82 αρκετές φορές(και ξεζουμισμένο απο τους μάστορες του είδους) συμφωνώ με όσα έχουν γραφτεί για την αργή συμπεριφορά της ίριδας όπως επίσης και μια ''κιτρινίλα'' στους τόνους του δέρματος.
Εντάξει ελεώ φωτεινότητας και ANSΙ είναι ένας εντυπωσιακός προβολέας,που σε έναν μη ελεγχόμενο φωτιστικά χώρο(aka bat cave) να αρέσει περισσότερο σε σχέση με τα αντίστοιχα τότε εισαγωγικά μοντέλα των Sony ή JVC,αλλά παρόλο που είμαι dlpακιας παντα κάτι θα με ξένιζε αν τον είχα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Αρκετά εμφανείς η διαφορά στις δύο φωτό! δεν ξέρω, ίσως έχετε δίκιο, αλλά εγώ δεν πρόσεξα καθυστέρηση της ίριδας
ούτε καθόλου θόρυβο, τι να πω ψέματα? και το κοίταγα επίμονα αυτό!

Reaction score
15.548

Αρκετά εμφανείς η διαφορά στις δύο φωτό! δεν ξέρω, ίσως έχετε δίκιο, αλλά εγώ δεν πρόσεξα καθυστέρηση της ίριδας
ούτε καθόλου θόρυβο, τι να πω ψέματα? και το κοίταγα επίμονα αυτό!

μα γιαυτο Λιακο μου εχεις CRT...επαναλαμβανομαι εεεεεε..:112::116:

οταν τα δουμε και αν......τοτε θα εχουμε αποψη περι τινος προκειται...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Έχω και ψηφιακό βρε το ξέχασες? να δώ τι θα έχεις να λες εάν πάρω και δεύτερο ψηφιακό!!!:116:

Reaction score
15.548

θα γεμισεις πτωματα βλεπω....:116:...μονο που αυτα δεν...

Reaction score
8.350

τον 82 τον εχω δει κι εγω με τον Ηλια,υπαρχει ενα θεματακι με την ιριδα οντως,ο Ηλιας αναφερεται στον θορυβο που εχει ειπωθει οτι κανει η ιριδα,αυτο σε τρια διαφορετικα κοματια που εχουμε δει δεν υπηρχε.Η καθυστερηση που οντως υπαρχει,ειναι θεμα ποσο ενοχλει τον καθενα.Εγω δεν ειδα καθυστερηση σε βαθμο που να ειναι dealbreaker.Καπου-καπου σε μερικες εναλλαγες κανει μια καθυστερηση,οχι μονιμως και εμενα δεν με ενοχλησε ιδιαιτερα,αλλα αλλλον μπορει να τον ενοχλει περισσοτερο.
Προσωπικα βλεπω dlp απο τη μερα που βγηκανε,οταν ο Αντρεας εφερε τους πρωτους στην τοτε Λεησερλαντ.Επειδη υποφερω παρα πολυ απο το ρεηνμπο,δεν μου περασε ποτε απο το μυαλο κανενα
dlp,εχω δει κατα καιρους ολους τους καλους ,Μαραντζ,Σαρπ,τον Πλαναρ του Μπαμπη και παει λεγοντας.Ο 82 ειναι ο πρωτος που δεν βλεπω ρεηνμπο,δεν ξερω πώς το καταφερανε αλλα το καταφερανε.Συνεπως για μενα το μηχανακι ειναι αποκαλυψη.Παιρνεις τα καλα των dlp,ευκρινεια,Ανσι κλπ.χωρις ζαλαδες.
Αντικειμενικα ειναι ενα καλουτσικο μηχανακι,τωρα απ οτι ακουσα πωλειται γυρω στο εναμισυ χιλιαρικο,γι αυτα τα λεφτα ειναι αστερι,ο ανταγωνισμος του οι Μπενεκιου,για μενα δεν υφιστανται γιατι χορευουν τα ρεηνμπο σε τρελο παρτυ.Τον 6000 τον ειδαμε με τον Ηλια διπλα-διπλα με τον 82 και ,εκτος αποτο ρεηνμπο,που στον ενα βλεπαμε συνεχεια ενω στον αλλο οχι,εμας μας αρεσε σαφως καλυτερα ο 82.Ως προς αλλους σαν τον Πανασονικ 4000 του Κωστα ,μια χαρα μηχανακι αλλα δεν μας εκανε κλικ,ενας καλος αλλα αχρωμος προβολεας κατα τα γουστα μου.
Συνεπως σ'αυτα τα λεφτα ,επειδη ο επομενος θα εχει 3D και θα ανεβει η ταριφα σημαντικα,αν δεν θελει καποιος 3D,και τον ενοχλει το ρεηνμπο, τον συστηνω να τον χτυπησει πριν εξαφανιστει,οσο εχουν μεινει καποια κοματια.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.317
Members
38.682
Νεότερο μέλος
Andrewk